Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
marinela79 spune:
Si treaba cu respiratia cred ca era de la ceapa
ca a trecut.Asteptam sa iasa dintisorul sa nu ne mai agitam atata, ca atunci ne vom spala pe dinti, dar am jurat ca nu-i mai dau ceapa pana atunci sa nu ma mai sperii.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
kid2003 spune:
Ruxandra
imi pare rau ca nu ai gasit piersica. Sa stii ca vinerea trecuta, nu acum, aveau. Acum nu vreau iar sa te pun pe pista falsa dar eu am cumparat vinerea asta de la Mega Image, pe 1 Mai. Daca se termina si acolo
nu mai zic nimic, promit.
Biumil, welcome to the club. Eu de 2 saptamani ma chinui sa o fac sa ia mai mult de 2 lingurite de legume cu carne, daca gasesti vreun truc, astept cu interes
Am admirat si eu bebei frumosi: Dinu si Nuka (doar atat am apucat). Un
dulce si pentru ei si pentru mamici. Eu sunt 100% sigura ca ai nostri sunt cei mai frumosi de pe forum!
sofia_misicu spune:
Multam Mary. Cu respiratia si eu cred ca tot de la ceapa era. Stiu ca o respiratie urat mirositoare vine de la problemele cu ficatul (?!?) Ori, el ce probleme poate avea la varsta asta?
Bianca, bine ai venit! Sa va fie de bine iesirea!
Roxi, vorbeam de fotografia de pe web shots. cand am apasat s-a directionat spre fotografiile mele pentru ca banuiesc ca nu era trecut in link numele userului tau. Vad ca Maddy le-a vazut... EU stiu...
NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises
sofia_misicu spune:
As vrea sa merg dupa paste pe la acsis si sa las niste lucrusoare de copii, de mame. Mai vrea cineva sa mearga? Poate facem o vizita impreuna.
NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises
locca spune:
'na seara
Certific ca Nuka a mancat ca un porcusor adorabil. Stia clar ce vrea: nani, pe urma papa si apoi daca avea fata spectacol in fata ochilor de ce sa mai intervina si ea. A chiuit Matei de ne-a stiut toata terasa.
Kid, stai linistita
. Si Tonnia zicea ceva de mega image, n-am mai ajuns ca incepuse copilul sa se maraie de somn, sper ca pana maine sa nu se termine. Daca nu gasesc o sa-i iau piersici adevarate si asta e. Nu stiu ce sa-i mai dau in afara de mar, m-am plictisit eu de cate mere am vazut in fata ochilor, poate ar fi cazul sa incep sa-i dau banana? Vad ca voi vorbiti si de mango, papaia alea alea...
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
LiaMia spune:
salutare, mamici!
va multumim tuturor pentru urarile facute lui florinache si va dorim si noi numai bucurii si impliniri in toate!
Paste Fericit! celor ce serbeaza astazi Invierea si multa liniste sufleteasca si armonie in viata!
Alina si Gabi, abia astept sa ne mai vedem! pana atunci insa va duc dorul, iar florinache le duce dorul fetelor, Sarah si Anya 
ioana, frumoasa initiativa! bafta in demersul tau de a ignora tentatiile colegei de a te lua la o tigare!![]()
toate bune tuturor,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
locca spune:
L-am vazut si eu pe Dinu, este super, cum sta el pe canapea. Si nu mi se pare deloc slabut.
Parca nu mai e asa salbatic copilul asta al meu, cu Luca chiar e buddy, vorba Simonei. Azi n-a mai fost asa de filozof Luca.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
roxi23 spune:
Hai sa il vedeti pe micutul meu gangster AICI ! Sa nu aruncati cu rosii!
Sper sa se vada acum...
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
Simona8004 spune:
buna seara!
Sper ca va-ti distrat bine azi.
Locca, Kid, mama draga da ce va chinuiti voi sa gasiti persici la borcan, pai in Suceava numai de astea gasesc nik cu mincare si mai ales cele de la 6 luni. sincer cred ca suceveni astia nu stiu sa faca aprovizionarea la un magazin care se respecta
.E aiurea rau. asta gasesc citeva borcanele de la Hipp pentru 4 luni (din care am si luat) de la 6 luni doar un borcan de la Nestle (pui cu legume) si multe piersici+mar+cereale sau banane, pere si atit, Iar astea in foarte multe exemplare ca sa para ca au multe

Deci va trimit?
Bianca sa iti fie de bine iesirea. si eu ma altur intrabarii tale, daca pruncu nu mai vrea legume, ce facem?
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
Simona8004 spune:
eu mai downlodez cite un film de pe retea si ma duc la dodo
sunt terminata. Azi Maia a mincat mai bine ca in oricare zi, dar a fost foarte maraita si mofturoasa si smiorcaita si numai la mine a vrut si imi simt miinile ca ma dor de dupa cap. Asa ca eu cred ca e cel mai bine sa ma duc sa trag cu porcu pina miine si miine o sa ma duc la metro sa caut borcanele cu mincare de 6 luni.
Aaaaaa...voiam sa va intreb, are ceva daca ii dau kiwi? moama ce la manincat. i-am dat un kiwi pe razatoarea de mar si apoi cu lingurita, nu ma lasa nici sa duc lingurita la incarcat. Azi dimineata am luat un kiwi+2 lingurite de biscuite si am impartit o banana in 3 si i-am pus si o portie de banana, nu a ramas nimic in canita. Miine vreau sa-i dau din nou, sa vedem ce face.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)