Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Sofia - nu trebuie neaaparat sa-i dai ceai. Poti sa-i dai apa plata. E si mult mai comod pentru tine si este la fel de eficient. Daca ii este sete va bea. O "intrebi" si tu dupa fiecare masa "mai solida" (daca pot spune asa )

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Alina, multumesc. O sa incerc. Problema e ca nu am intotdeauna sterilizate biberoane de ceai. in rest nu e problema, pentru ca ceaiul e instant.

Inca o intrebare pentru toate mamicile sa mai respire si dna dr: Ce parte din pui/vita se da la copil? ca ma pregatesc sufleteste pentru marea diversificare

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sofia, partile fara grasime, zgarciuri. La pui/ gaina pieptul si pulpele (fara piele, fara grasimi), la vita muschi file/ pulpa tot fara zgarciuri. Eu am taiat cubulete mici carnita cea mai slaba, fara piele si am imachetat fiecare cubulet in folie de plastic si am bagat toate cubuletele ambalate in pungi mici de sandvisuri cu biletel de hartie, in congelator. Scot cubuletul cu juma de ora inainte se decongeleaza, il fierb si il pasez in legume. E f comod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Irina,.Scaunul se lasa pe spate dar nu f pe spate,are 3 pozitii.Eu zic ca poate dormi bebe linistit.

kidd,mersi.3 mln,n-am mai trecut demult pe la miniblu.Nici eu nu am facut afacere cu scaunul,sotul l-a luat din Austria unde era la reducere la 170 E,cand a venit acasa m-am uitat pe net si l-am gasit la promotie,deci mai ieftin.

Miflore,bine ai revenit din calatorie!

Iar are fata febra 38,i-am dat panadol,sper sa scada repede..are nasul infundat dar fara muci,mucii sunt undeva mai in spate si nu-i pot ajunge eu cu pompa..
Ma duc sa pasez supa,sa vedem daca papa.

Mergi la inceput

Sofia, eu sunt vorbareata ca ma plictisesc deocamdata aici :( Sa nu te superi ca imi dau cu parerea in locul Anyei, asa am facut si am vazut ca a fost bine (si tot de pe forum am aflat). Cat despre Nan2, sa stii ca merge dupa ce bebe a implinit 5 luni, ca scrie pe el din luna a 6a. E mai bun decat Nan1 pt ca are probiotice, poti sa o treci pe Nuka pe el.
Am admirat si eu azi pozele e noi. E haios balla-balla, se poate folosi si mai tarziu banuiesc? Cand va ajunge cu piciorusele jos si isi va face vant singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Vezi Kid ce bine e ca te-ai intors la serviciu, esti activa pe forum.
Vei observa ca noi cele cu puii acasa, suntem active pe DC in timpul zilei. Mamicile celelalte sunt in parc

Maddy, of, ce rau e cand sunt puiutii bolnavi.
Si Anca e asa maraita, are niste secretii cu care se ineaca si nu poate sa doarma, sa manance cum trebuie.
I-a lasat frati-sau un pui de virus ptr raceala.

Ioana, sa ii spui sotului ca exista si raceli cu virusi, chiar si cu pui de virusi.

Si cand nu mananca copii, te dispera.
Victor a mancat sapt trecuta cand era racit, 2 felii de paine cu dulceata si un cubulet de fornetti intr-o zi.
Si dr. recomanda sa nu ii fortam sa manance cand sunt bolnavi, dar nici chiar asa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Kid, normal ca nu ma supar. Ca d-aia suntem aici, sa ne dam sfaturi. Cu munca, te inteleg. Eu muncesc acasa si nu am timp sa ma plictisesc. Daca fac o pauza trebuie sa schimb scutece, sa fac supa, sa hranesc copilul si asa o treaba care in mod normal iti ia doua ore ajunge sa imi ocupe toata ziua. Se pare ca din iunie ma duc si eu pe baricade. Multumesc pentru raspuns.

Pe balla balla scrie ca e de la 4 luni. Ma indoiesc profund insa noi am pus-o de doua ori la 5 luni. Nu are ce rau sa ii faca cinci minute.

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Maddy, cred ca era Maxi Cosi Priori si nu XP la urma, asta e mai avansat. Sa nu iti para rau si sa il sapanat sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai Kid!!! Curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, super semnatura ta.

Ar tb. sa le fac si eu tricouri la copii cu asa o inscriptie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput