Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
sofia_misicu spune:
Roxi, multumsc, am admitat micul gangster, e o scumpete.
Diana
. Am facut si eu niste poze cat nu era casa cu fundul in sus, ca nu stiu cand o sa mai apara ocazia asta.
Tonni, ai de ce sa fii mandra. AI un copil superb si nici pe departe slab. E mofturos, ca jumatate din populatia lumii. Cu personalitate, se spune...
Eu am schimbat de trei ori laptele. Cand era mica, mica am schimbat de pe milumil pe humana. Acum o luna de pe Humana pe Nan2 si dupa aia de pe Nan2 pe Nan1 ca nu stiam ca nan1 e pana la 6 luni. Sper ca nu e complet dezorientat copilu.
E musai sa dam lichide copiilor? Cat pe zi? A mea mai bea ceai rar (cand ii fac eu ca mi se nazare ca ii e sete, nu stiu de unde!).
ALina
faza cu ciocolata...SA-ti fie de bine.
Irina, Balla balla e din unirea, ultimul etaj. Cred ca e ultimul magazin inainte de altex, unul pe colt care are si haine, si obiecte si jucarii. Da, se cam da de tocul usii insa e mare cadrul si se loveste numai daca are mainile pe margini.
Kid, spor la treaba sau spor la gasit metode sa pari ocupata ca sa citesti forumul. Noi suntem aici sa te tinem ocupata.
Dr. Alina mult succes cu diversificarea!
NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises
b_irina_c spune:
Marlena ma bucur ca a mers cu purterea exemplului
.
Alinam
cu soacra. Poate tace macar o perioda
.
Roxi gangsterul e demential
! SI seamana cu tine leit.
Sofia
semnatura!!!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Anya,mersi frumos
.Felicitari pentru bebe mancacios
Tonia,
cred ca mai astept un pic cu schimbatul laptelui,o fi inca in perioada de inapetenta..Naspa cu trezirile si eu in fiecare zi ma scol in ceata..I-a placut lui Dinu spanacul?
Simona,ce fetita mare ai,papa si in parculet
.Bravo!!!
Irina,n-a mai luat sotul scaunul isofix
...era cam scump 300 E si a luat Maxi Cosi priori hp,a zis el ca l-a probat si i-a placut cum se fixeaza,uite-l aici.
Fata e mai bine,n-a mai facut azi febra dar tot transpira.In schimb aseara mi-a plans vreo ora pana a adormit si vroia numai in brate
cred ca o si doare ceva..posibil gatul.Azi iarasi maraita si plangaciosa,de mancat nici vorba,a baut un pic de ceai si 3 linguri de piure mar.Sper sa-i treaca mai repede.
b_irina_c spune:
Mai am vreo 2 pagini de recuperat
.
Kid
sa trecea repede si usor prima zi de munca!!! Ai toata sustinerea mea si daca e ceva iti intind cu placere un umar osos
!
Sofia mersi de raspuns, cand am timp dau o fuga sa casc gura
.
Maddy sanatate multa Biancai. Sa scapati de toate si sa-i vina si ei pofta de papica. Multumesc pt poza cu scaun. Dar normal ca mai am o intrebare
. Se lasa pe spate sa poata dormi bb? Saru'mana 
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
Buna frumoaselor!!!
N-am citit nimic din urma dar ma bucur ca n-ati scris intr-un ritm nebunesc!!!
Noi am fost plecati in week-end si a fost tare frumos dar cam obositor, am fost in multe locuri, la Sinaia, la Peles, spre Predeal, Turnul Chindiei din Targoviste, Manastirea Dealu plus altele plus gratare si asta in 2 zile; am plantat o magnolie si un visin!
Mi-a fost dor de Ana, a fost prima data cand am plecat fara ea!
Acum sunt zombi pt. ca fi-mea s-a frecat toata noaptea si n-a prea dormit si eu pe langa ea
!
Vreau si eu sa urez LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR din zilele astea, SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!!! si felicitari tuturor celor care-au mai facut cate ceva nou!!!
Si multumesc pentru felicitari!!!
Cu toate ca nu e prenume, e nume de cod!![]()
Hai ca citesc si revin, sper sa ma lase pitica!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Buna frumoaselor!!!
N-am citit nimic din urma dar ma bucur ca n-ati scris intr-un ritm nebunesc!!!
Noi am fost plecati in week-end si a fost tare frumos dar cam obositor, am fost in multe locuri, la Sinaia, la Peles, spre Predeal, Turnul Chindiei din Targoviste, Manastirea Dealu plus altele, plus gratare si asta in 2 zile; am plantat o magnolie si un visin!
Mi-a fost dor de Ana, a fost prima data cand am plecat fara ea!
Acum sunt zombi pt. ca fi-mea s-a frecat toata noaptea si n-a prea dormit si eu pe langa ea
!
Vreau si eu sa urez LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR din zilele astea, SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!!! si felicitari tuturor celor care-au mai facut cate ceva nou!!!
Si multumesc pentru felicitari!!!
Cu toate ca nu e prenume, e nume de cod!![]()
Hai ca citesc si revin, sper sa ma lase pitica!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
alinam spune:
Flavia pana acum ai alaptat? nu i-ai mai dat lapte praf?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
Miflore da stiu ca te-ai plimbat ... ce bine, eu sunt o plimbareata din fire si imi e dor de o iesire.
Maddy treceti voi si peste asta, sanatate multa
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
kid2003 spune:
Multumesc fetelor, iata ca e aproape ora 1, Omu' Negru n-a venit. Mai sunt 3 ore si ma duc acasa la fitzoasa mea.
Nu am sunat inca acasa sa vad ce face, acum probabil e in parc.
Maddy, super scaunul. L-am vazut luna trecuta "pe viu" la MiniBlu, era in promotie, la 3 milioane. Nu l-am luat si acum am vazut pretul scris de tine
Mai bine il luam, ufff.
B_irina_c, da-mi un umar osos si eu iti dau la schimb 5 kilograme, ce zici? 
b_irina_c spune:
Kid cu cea mai mare placere
!
Si eu ma oftic ca nu am luat atunci scaun, dar deh... nu aveam masina
. Din cate am vazut pe net sunt multe reduceri acum la scaune de masina (nu asa mari cum a fost la BE, dar oricum). Eu cred ca ma orientez spre CAM sau Neonato (eu sunt fan CAM
).
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze