Smecherasi de iulie-august 2004 (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

merci tare mult de urari fetelor!

Nu stiu ce sa zic, am avut 2 episoade cu febra pana-n 38.5, plus ca inca tusesc de-mi ies ochii, si ma doare gatul, am ragusit de la atata tusit, si am ajuns si la 59 kg, ....saraca mea sarcina de numai 2 saptamani reale (o luna conform UM) poate sa fi fost afectata, cum o vrea D-zeu, nu am ce face, am vb cu ginecologul si se pare ca e dupa cum vrea natura sau Cel de Sus in aceasta etapa timpurie. O ecografie mai incolo, peste 2-3 saptamani va arata daca mai e in evolutie. Cred ca testul de sarcina nu are rost sa-l repet ca nu e relevant, nu? (in cazul opririi din evolutie)

Marina, dar tu ai facut febra asa mare?

Roxaa, am amnezie retrograda, sunt cam sleita la neuron de atatea evenimente stresante, nu stiu ce sa-mi aduc aminte, ai avut tu viroza in sarcina in luna I ?

v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata...:)

de la turbulentii de weekend.
Drept sa spun la sfarsitul asta de saptamana a fost "rezon", vomitaturi zilnice, dar din cauze de urlete dinainte de baie....:)
Si p'onoarea mea ca aveam de gand sa nu o bag la baie f'o doua zile ca sa ii treaca. Dar pen' ca a inceput sa planga cand se apropia ora de baie si nu se mai oprea am decis sa o bagam la spalat ca sa aiba de ce sa se opreasca...hehehe
Az' noapte s=a trezit din ora in ora ca isi pierdea suzeta si ii era lene sa o caute...:)
Sambata am fost in vizita la vara-mea, are doi baietei...Chiraiala, nebunie, Maria cu verisorul se bagau dupa draperie si se pupau. Luca o tragea de falcute si radea, o tot striga "bucutza!". Si Maria mea era foarte fericita. Pe bebelus nici nu l-a bagat in seama, numa' caruciorul lui o interesa. S-a crizat rau ca nu am lasat-o sa se urce in el...
Ieri fusei la cumparaturi, o carutza de bani dadui pe nimic...Dar m-am relaxat...:)
Azi dimineata am observat ca are si niste muci galgaiciosi in gat...:)

Lio ciocarlio...destreseaza-te ca in luna a opta ce mai faci!?...
Felicitari!
Sanatate la pitici si mamici.
Anca, succese la gradinita...eu am mai zis da' de doua ori nu strica...hehehe
Olivia, cum merge cu tratamentul!?
Liliana..."hai liberare!"...

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele,sunt la a doua cafea,mai am un pic si-mi pun si-n ochi poate are efect..
Lia, FELICITARI!!!Si eu am fost racita in luna a doua si am avut nasul infundat vreo luna de zile,asa ca am luat un singur paracetamol,si in rest mult,mult ceai si miere cu lamaie si nazomer.Sanatate multa si tie si lui Danut,sa va refaceti cat mai repede!!!
Noi in continuare stranutam si mucim in duet,nu se agraveaza, dar nici nu ne trece asa ca,este un guturai de 7 zile..
pupici mai revin

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Chiar imi puneam problema,cum pot incepe saptamana fara "povestea"de week-end a Cristalinei!Este supertare "turbulenta" voastra,si cum norocul este al vostru cred ca bb2 ii va face pereche cu mandrie!!
"Ceasul" nostru la 6.30 urla la mine sa o pun pe olitza si sa se uite la spioane,ma conformez dau drumul la televizor si pace si jetixul dormea.Ii spun mandrei"uite mama, tu de ce nu dormi si jetixul doarme si spioanele dorm". Mut pe, muzica si o iau in freza "uite cakira s-a tezit!!"Asa ca distractia este maxima,nu mai spun ca ea la 7 era imbracata si pieptanata iar eu nu stiam cum sa ies pe usa fara sa se speria vecinii de mine.ASA CA INVIDIEZ TOATE MAMICILE CARE SUNT LIBERE SAPTAMANA ASTA,a se citi fara obiectul muncii!
Olivia,trebuia sa faceti ceva sa alungati spiritele rele,ca prea s-au lipit de voi.
Liliana,zic si eu ca si Cristalina"hai liberare"!!!
daria,chefuiesti,chefuiesti?Astept cu nerabdare sa ne spui ce bunatati ai facut.
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana...hai ca sunteti tari...
Asta cu "uite cakira s-a tezit" si aia cu venitul Madonnei sa cante la voi in fata blocului....hehehe...tare!
Si cocoshul nostru se trezeste la 6.30...reusesc sa o mai tin prin dormitor juma de ora....lipaie in talpile goale pe parchet si e tare incantata ca da ocol la pat....ma dezveleste si trage de mine...Dar pe la 7 e deja la usa sufrageriei trage de clanta si striga "neata! neata!"
Azi dimineata se asezase pe parchet in fundulet in fata ferestrei si isi lungise gatul sa vada copacii de afara...:)
La oala nu mai cere de cateva luni...ce atata cerut ca a vazut ea ca si daca ar cere si daca nu ar cere noi tot o asezam pe oala...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor. sunt la job, deci va scriu asa rapid...

Tocmai ce a fost Serbanica la mine in vizita si l-m dat un pic cu liftul, e innebunit dupa lift! Am fost in 2 birouri si i-a placut, colegele i-au dat creioane, markere, portocale si bombonele...

Faza tare: umbla al meu la combina, da sonorul la maximum si apoi din greseala apasa pe power...umblase si la bashi si era o voce masculina, si se auzea parca era iadul pe pamant, nu alta! se auzea in tot cartierul...noi 2 singuri acasa, io in bucatarie incalzeam laptiku...bey si vine al meu urland cat il tinea gura cu mainile desfacute sa-mi sara in bratze...eu ma prapadeam de ras nu alta...s-a agatat ca o maimutzica de mine si nu-l mai dadeam jos din brate aa tremura de frica...eu nu ma opream din ras...asa cred ca s-a invatat sa nu mai umble la combina...

Lia, iti doresc multa sanatate, ai grija de voi, acu aflu si eu ca esti insarcinata! mult noroc!

poate mai viu!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

lia felicitari!
cristalule - iara ma binedispui de dimineata!

fetelor, saptamana viitoare suntem si noi singurei, bebelina sta la bunici cateva zile (are vacanta de la gradi).
rusii nu dau nici un semn - cred ca ma duc direct la eco sa ma lamuresc cum stam.

o zi frumoasa tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Pe Danut l-am trimis afara cu taica-su ca facea pureci la fereastra uitan/du-se la copii, de marti n-a mai iesit afara decat pt a merge la pediatri (si aia cu masina, intre doua febre), sper sa nu i se-ntoarca, e cald, 17 gr, soare....eu n-am voce dar deloc, deci nu ma pot certa cu nimeni, comunic in soapta si prin semne. Danut crede ca daca asa vorbesc eu asa trebuie sa vb si el, asa ca vorbeste in soapta, pe limba lui

Mai, eu am slabit tare muuult, imi cad pantalonii de pe mine deja.
Cristalule, tu esti ok cu treaba pt care promisesesi o tuica ? Sanatate Botosicii vomitacioase, io tot zic ca esti tare daca faci fata la atatea vome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Lia, felicitari !!! si ai grija, nu te mai stresa, o sa fie bine, ai vazut ca la Danut te-ai stresat degeaba, ai un voinic de baiat!
voi chiar v-ati vorbit sa nasteti toate in iarna, am o invidie ...mare de tot!

moata mea e racita, ieri aproape ca n-a mancat nimic, si ce a mancat, a si vomat imediat, astazi de cand s-a trezit si pana acum a stat numai pe canapea, molesita, noroc ca acum la pranz a mancat supa de pui si doua linguri de pilaf, iar de dimineata a baut putin lapte, n-are chef de nimic, abia astepta s-o duc la nani ...
si pentru ca moata e asa, am si eu o stare, adica n-am chef de nimic, abia asteptam s-o duc la gradi si sa ma apuc de curatenie, dar acum imi doresc sa se faca ea bine, curatenia poate sa ma astepte ...

Marcela, mai cumpara un test, daca nu ...intreb-o pe Adina ce a patit, ca nu i-a venit doua luni si nu era bebe, pur si simplu o dereglare!

Roxa, mi-l imaginez pe Serban ce frica a tras !

Monicule, la voi un weekend minunat ca de fiecare data, asa-i ca daca ati avea un weekend fara sters de covoare ...ar fi plictisitor?

Daria, pe unde esti? cred ca are liber azi ...

Anca, mi se pare enorma taxa de la gradinita, 800 $ (canadieni sau USD)??? dar daca va place, va tin pumnii sa fie totul ok, sa se acomodeze rapid Bia ...

Olivia, vad ca si la voi a inceput sa fie distractiv cu soacra si MP in casa, Luca cum se simte cu buni, o place?

Liliana, trece atat de repede timpul incat imediat veti ajunge la printesa, voi nu mai lucrati la bb2?

Ioana, mey dar ce matinale sinteti, io cand se trezeste uneori moata la 7 sint chiauna, pentru mine inca e noapte la ora aia , ma distreaza mereu cand ne povestesti ce mai zice Maria, e super haioasa!

va pupacim

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nicole, ai dreptate, dar la Danut n-am facut gripa cu febre si toate nasolelile aferente....
Sanatate Deutei, si tuturor muciosilor...se pare ca e un anotimp nasol de tot, cu viroze din plin.
Marcela, cumpara un test din ala pt orice moment al zilei, nu ai cum sa ratezi, eu mi-am luat +Dr. Sigur+

Mergi la inceput