Smecherasi de iulie-august 2004 (173)
Raspunsuri - Pagina 5
cristalina spune:
Multumesc de intrebare, eu ma simt bine...:)
Tzuica e pusa bine, asa ca asteptam vizita de la nenea doftorul si ecografia...:)
Nicole, pai sa nu ne iesim din ritm
...Daca m-as invatza cu dormit non-stop noaptea si weekenduri linistite nu ar mai fi trecerea lina de la Maria la samburica...hehehe
Bine ca mi-ati adus aminte, sa dau telefoane sa fac programari...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Marina spune:
Lia o saptamana am avut aproape 40 fiecare seara. nu m-am ridicat din pat , in plus am facut si o alergie nasoala, edem nu stiu de care (zice Roxana
) si am facut si 2 sapt tratamente contra alergiei. Mi-a schimbat antibioticu de vreo 2 ori, am luat aspirina la greu, dr mi-a zis ca'st nebuna de tin copilul si cu toate astea Mitzu e perfect sanatos...asa ca vorba cuiva nu te stresa de pe pe acum ca ai 9 luni sa o faci...in plus nu face bine la bb
Pup toata gasca...la noi liniste si pace, cupii sanatosi si zburdalnici.
mitzura spune:
Lia, felicitari!!!! Vad ca se ingroasa randurile, ce ma bucur! Sa fie totul bine!
Il pupam pe Patrick! Acum e ok, nu?
Si sanatate si moatei mici, pupici si ei!
Noi suntem bine, we asta Tudor a stat mai mult fara noi, ca am fost plecati din oras, am fost sa vedem o fetita de vreo 2 saptamani pe care o si botezam peste vreo luna. fetelor, am si uitat cat de mici au fost copiii nostri! Parca imi era si frica sa pun mana pe ea de ce micuta era si cand ma gandesc cum m-am descurcat cu Tudor, cum il imbaiam, imbracam, etc. Asa ca mi s-a facut dor de bebe mic.
Eu sunt ok, am zile mai bune, adica fara greata si zile mai proaste in care nu-mi vine decat sa stau in pat. Mi-am facut analizele si sunt ok. Am resuti sa fac si curatenie, sunt multumita...
ok, hai ca va las, ca trebuie sa culc copilul.
cristalina spune:
Si io ma aspirinizai si luai si algocalmin...si ma mai si magnetizai cu o tzuica pen' ca nu trecea durerea de masea cu nimic...
Dar vedem ce zice nenea doftorul, ca eu tot nu pot sa schimb nimic acum...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
Mitzurel saru mana de intrebare, Patrick e ok acum. de azi-dimineatza nu mai are nimicutza. norocul nostru ca am dat de o doctorita super meseriasa care a zis ca doctorul e ok si sa nu ii dam nimic in afara de baitele calde. fericirea piticului!
ieri dimineatza era apa pana in sufragerie....la un moment dat scotea apa din cada si o arunca pe pardoseala in baie....nebunie!
imi pare bine ca esti mai ok cu greturile....sa o tii tot asa! cate saptamani?
Marina cum mai e Mitzu cu crizele de nerfi? l-au mai lasat?![]()
hihihi Tizo beton faza cu combina la maxim.....poate asa se mai lecuieste, vorba ta!
carmenp spune:
io nu pricep ce zici tu aici.... hm?
quote:
Originally posted by Dorsilia
merci tare mult de urari fetelor!
Nu stiu ce sa zic, am avut 2 episoade cu febra pana-n 38.5, plus ca inca tusesc de-mi ies ochii, si ma doare gatul, am ragusit de la atata tusit, si am ajuns si la 59 kg, ....saraca mea sarcina de numai 2 saptamani reale (o luna conform UM) poate sa fi fost afectata, cum o vrea D-zeu, nu am ce face, am vb cu ginecologul si se pare ca e dupa cum vrea natura sau Cel de Sus in aceasta etapa timpurie. O ecografie mai incolo, peste 2-3 saptamani va arata daca mai e in evolutie. Cred ca testul de sarcina nu are rost sa-l repet ca nu e relevant, nu? (in cazul opririi din evolutie)
Marina, dar tu ai facut febra asa mare?
Roxaa, am amnezie retrograda, sunt cam sleita la neuron de atatea evenimente stresante, nu stiu ce sa-mi aduc aminte, ai avut tu viroza in sarcina in luna I ?
v-am pupat
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi!
Liaaaa 

felicitari din tot sufletul - stiu ca ai spus la un moment dat ca vroiai pe bb2 (sper sa nu ma insel...)!!! Eu zic sa nu te stresezi, sa stai linistita si sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul...ai incredere ca va fi totul bine. Eu sincer nu stiu care e treaba cu raceala in primele luni, dar eu am la activ 2 sarcini oprite in evolutie fara sa fi fost racita sau sa fi avut ceva, asa ca inca o data iti spun - ai incredere ca totul va fi bine iar Danutz va avea un fratior/surioara sanatos/oasa!!!!
Noi am fost cuminti peste weekend - ieri l-am sarbatorit pe tati pentru ca il cheama si Florin, am fost in parc sa ridicam un zmeu pe care l-a primit un prieten si mi-am dat peste cap toata cura de slabire cu bunatatea de tort cumparata spre sarbatorire...
Abia astept sa treaca saptamina si sa plecam vineri la Homorod - cert este ca am mare nevoie de astea 4 zile de vacanta!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Liaaa - felicitari !!! 

Sunt sigura ca va fi o sarcina fara probleme, io cand am ramas graviduta dupa 2 ani, tinusem o dieta drastica vreo 2 luni si am si racit cobza de nu ma puteam tine pe picioare, bagam paracetamol si lamaie si vitC si a fost super ok totul ! Te invidiez si pe tine 
Fac o paranteza ... da` io cred ca de asta n-am chef de alea-alea ... ca stiu ca nu se va mai lasa cu bb neverever si efectiv nu ma mai intereseaza ... 
Io`s libera azi, am stat in plimbari cu mandra ca se pare ca vine ploaia ... daca si de celalalt Pasti e urat, fac urat
ca mergem la socri si vreau vreme buna 
Cateva poze ca stiti ca noi facem zilnic
http://community.webshots.com/album/439300887jUmOVI/4
O saptamana faina tuturor mamicilor, bebicilor si viitoarelor mamici de bb2.

CE se mai aude de Sofia si Papadia ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
mitzura spune:
Lia, sa stii ca si eu am inceput sarcina nr. 2 cu o raceala zdravana, e adevarat, far febra, ca io nu fac febra aproape niciodata. Si mai arunc cate un ochi pe la fetele de nov-dec 2006 si vreau sa spun ca trei sferturi din ele au fost racite acum vreo doua saptamani.
Roxi, 10 saptamani.
Sanatate lui Luca, sa-i treaca burtica. Vad ca o ia pe urma Botosicii....
alice2004 spune:
Heheee, uite asa raminem din ce in ce mai putine aici, ca restu' dispare la mamicile in devenire !!!
Lia, felicitari la greu, 
, am citit aseara mesajul tau dar al meu gizmo e tare nervos - cred ca ii mai apar ceva masele, ca tooot sta cu deshtele in gura si nu ne intelegem neam cu el - si nu am putut scrie nici un cuvintel macar ! Plus ca a venit si socrela in vizita la noi si mi-a crapat si sursa la pisiu (ca deh, murphy e prezent peste tot !!!). Acum sintem bine, ieri ne-am sarbatorit si noi - ambii mei barbati sint Florin, asa ca am avut casa plina cu familionul, pacat ca fetita fratelui meu a capatat o varicela de toata frumusetea (de la gradi, de la o colega), deci ei stau departe de noi momentan !
Una peste alta, Lia, sanatate multa si pe cuvint ca acu tre sa te linistesti si sa o iei mai usor cu toate ! Iar despre chestia cu oprirea in evolutie, mama draga, nu te mai stresa atit, eu la inceputul sarcinii mele mergeam la dentist si eram in tratament, tin minte ca si eu imi faceam o mie de griji ca luasem aspirine si antinevralgice cu pumnul, ca ma durea maseaua in lucru rau de tot ! Si uite ca toate au fost bune ! Pupici muuulti si sper sa nu pleci repede la mamicile de nov-dec !!!

Rainule, iaia moatza mica a racit ? Of-of, mai-mai ! Pupi multi dragalasei si sa treaca repede !
Noi am terminat cu bucataria (pe moment), acum incerc printre picaturi sa ma ocup de curatenia de paste, acolo ma indrept imediat ce termin de scris aici, am mobilizat-o pe mama oleaca sa stea cu Andrei ...
Va doresc o zi minunata si printre picaturi mai vin paici sa vaz care se mai inscrie la bebedoi !!!![]()
Roxi, ma bucur ca Patrick e bine !
Am inteles ca a iesit bine simbata si duminica, nu ?
Hai ca fug acu ... la
!!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006