Smecherasi de iulie-august 2004 (173)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

neata, uite acum cand citeam pe aici, mi-a picat fisa sa te intreb Lia, daca cumva Danut bea din biberon.Aici sunt niste chestii mici sa le zicem biberonase in care pui medicamentul si il dai copilului s abea .La mine nu a mers ,insa am mai cumparat pentru unul altul si erau multumiti.
Anca Maria, e super ca ai dat-o la gradinita normala,si nu sistem family>Eu m-as simtit mai confortabil sa stiu ca nu e numai o educatoare ,care trebuie sa le si dea sa pape si sa faca tot singura..

Liliana,deci 27! hai ca nu mai e mult.ioi,ce o sa fie pe tine la intoarcere!sa pupi ochisorii aia frumosi si de la mine.V-ati decis ? o aduci? cu bunica cu tot?
despre musafiri ,we trecut am factu o pauza si am fost noi in vizita,iar acum se vine la noi .Saptamana viitoare e Pastele asa ca avem numai cativa restrans si apoi vin petrecerile de zile de nastere.Parca toata lumea e nascuta acum zau..da' cata vreme e de bine:)),nu putem decat s ane bucuram..

Lucasu ieri a avut numai doua scaune si legat.Am uitat sa va zic ca vineri i-am luat un medicament homeopat ptr asta si i-am dat numai o pastila si e bine .Insa e mofturici la mancare teribil...dimineata si la pranz mananca biunisor insa spre seara nu..noroc ca ii place milkshakeul ala si ii pun acolo banana si laptele.

fetele ,ce luati cadouri de iepuras la copii? eu stiam de hainute asa am crescut cu ideea ca de Paste te innoiesti!voi ce ziceti?
Olivia, Liliana, am cumparat asi eu piscina ptr copii si pe langa ea un water slide, si un splasher sau cum se numeste ala ...asa ca o sa fie o distractie de numa' pe ei .si am umplaut xcurtea...

no, va pup si la multi ani tuturor Floriilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

dupa cum deja intelegeti, testul de sarcina pozitiv, DAR

De citit am citit pe net deja ca nu pot face mare lucru, medicii nici atat, trebuie lasata natura sa-si urmeze cursul.

Pe scurt, avem toti in casa gripa, de marti a inceput puiutul meu, vineri sotul, si de ieri si eu, cu febra pana-n 38.5 pana acum, tuse, dureri de cap, dureri de toate cele, dureri de gat, stare generala alterata.

Ce as dori, este sa stiu daca exista cazuri de mamici care au mentinut sarcina pana la termen fara probleme in situatii similare, sau ce sa intamplat cu sarcina (s-a oprit din evolutie)?

ca tratament iau paracetamol si la nevoie, in caz ca sare de 38 febra, algocalmin

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

WOW, ce citesc,Lia.....FELICITARI....pentru doua liniute.Hehehe acum jumate din noi se muta la mamici de noiembrie decembrie.(vorba vine, ca voi tot aici stati).Sa vedeti ce gasca mare va fi si acolo.
Despre raceala...ce sa-ti spun, da-i cu paracetamol, lamaie cu miere...va trece oricum tot intr-o saptamana.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

lia felicitari!
Daca iti mai amintesti eu am fost cazul cu pneumonie in prima luna de sarcina...super antibiotice, 2 radiografii, triplutest nasol si amniocenteza.....mitzu nu are nika , e sanatos si arata super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Mah voi v-ati vorbit. .. sa ramaneti gravidute toate in acelasi timp... ca sa refaceti gasca la mamici de noiembrie-decembrie 2006...uf.. ma roade invidia..

Acu lasand gluma la o parte, Liuto felicitari!!!... si nu incepe de pe acuma ca mai ai 9 luni lungi de facut probleme...:))

Laura, misto ca aveti curte... si eu vreau sa ii iau Biancai asta... http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10051&langId=-1&productId=13287... dar avem o terasa de 2x2, nu prea incape... da parca vad ca tot il iau chit ca ocupa tot spatiul.. si ma bucur ca Lucasu si-a mai revenit..

Liliana, cum mai e cu AMR-ul ...

Olivia, ce mai face buni... si a plecat MP?... ca am uitat cand trebuia sa plece... cred ca e casa plina

Marina, bine ca mai treci pe la noi...

Io am pus un curcan in cuptor si astept niste musafiri... am mai pus un kg pe mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lia, felicitari! Ai sa vezi, cu al doilea va fi mai bine, vei fi mai relaxata shi muult mai putzin stresata
Dau shi io din joi in Pashte p-aci, da va citesc, nu tot, da ashaaa, pe diagonala, ca la ritmu-n care scrietzi...
Vad ca pe noi ne-au cam ocolit racelile-astea puternice, Julia a avut nitzica febra fo trei zile, da i-am bagat numa supozitor shi atit. Raportam 12 kile shi 84 de cm, e ok, nitzel dolofanica shi pufoasa Zice cin ii vine kk, se posteaza cu okii roshii linga olitza shi zice cu glas sugrumat caca, mami, da oala iar io tre sa sar, ca nu tzine. Citeodata face, citeodata nu, ca joaca e mai importanta , da progresam.
Iar is singura, sotzu a plecat de vineri dimi in Ro, vine martzi, l-am pus sa-mi aduca gama Gerovital crema shi un teanc de cartzi, aaa, shi-un shirag de covrigi
Gata, mak la nani, ca iar ma trezeshte dinozaura dimineatza devreme ca-i e foame, shi daca nu ma scol, il pune pe frac'su sa-i dea sticsuri shi biscuitzi de pe raft
Pupici la burtici, sa va facetzi mari

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am intrat sa va salutez..si ce vad? Lia felicitari!!!...O sa fie bine!Si zau ca v-ati vorbit!
Noi..ce sa va mai zic..continuam cascada de . Ieri am fost in Mall si am cinstit pe Duracell cu placinta de la Mc...si nu una...2...ca foameai si pofta-i mare...Asa ca..cred ca i s-a aplecat...Ieri puternice insotite azi de ....Asa ca am abandonat sistemul american si am trecut la ce stiam io..i-am dat Metoclopramid, carbonat de calciu si Ecoflorina...sa vedem cum ne merge
Anca Mp pleaca in aceeasi zi cu socrela...Casa plina?He.he...socrela a inceput sa observe cit de gospodina este MP....asa ca a preluat conducerea..iar Mp se plinge de socrela ca-i prea agitata si-o agita si pe ea...asa ca nu casa plina...ci casa loco as putea spune! Sint la un pas de a fugi de-acasa...dar ce ma fac ..ca al meu sot vrea sa fuga el primul
Ma bucur ca ai gasit gradi ca-n Ro!
Liliana....AMR putin..
Laura ma bucur ca sinteti bine!
Si acum fug ca am de ...o saptamina buna va doresc...imi puteti si voi urala la fel???

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

liooo, felicitari, e surpriza saptaminii la mine, hehehe... iti doresc sarcina usoara si muuulta sanatate!
olivia, o saptamina super buna sa aveti!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
wooooowwww ce activitate atia vut de vineri!!!
LIA Felicitaaari!!! sa fie intr-un ceas bun! hihihihiiiiii ce bine imi pare pentru tine! si ca Danut e mai bine. nu iti face griji de viroze, dupa cum iti aduci aminte (inca, sper :)) ia paracetamol, vitamina C la greu si oscilococcinum eventual! sanatate tuturor!
Olivia hihihihi auzi la marmotel, 2 placinte.....sper ca ati avut o noapte normala. o saptamana super iti doresc si tie!
Liliana AMR 26?
Anca felicitari pentru gradi, sa aveti noroc cu ea!
eu am avut un week end obositor, dupa congresul de vineri care a iesit ok, sambata Pat a facut o balanita mica, umflat chestia aceea, tipete, mers la urgente, alertat toti doctorii din cta noroc ca de garda era o doctorita super, care ne-a esplicat despre ce e vorba si ne-a trimis acasa sa tinem cupilu cu fundu in apa calda...ieri dimineatza era totul ok, dupa ce duminica i-a iesit si puroiul respectiv. in rest....mancat, baut....din astea! multumim tuturor care ne-au urat Paste fericit!
Daria, Caro, voi?
fug la treaba....de azi mai lejer sper!
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Da, da Roxi AMR 26. Eu acum am sunat la ambasada in Bucuresti si i-am facut programare la interviu mamei ptr 31 mai.Sper sa fie bine si sa ia viza pe 10 ani, ca sa o pot aduce din cand in cand cu mata mea aici.Deocamdata abia in toamna e programata sa vina.
Laura, da vrem sa o aducem pe maica-mea cu a mica, dar abia dupa ce ii face tatalui meu pomana de 1 an, adica dupa 4 octombrie.Cred ca cel mai probabil...de sarbatorile de iarna. Si apoi si ptr Adela e mai bine vara in Romania, caci are curte unde alearga de dimineata pana seara, se cearta cu cateii(asta facea cand a sunat fratele meu sambata dimineata).
Mai nou mananca seminte de floarea soarelui, decojite de mon fratelo...cred ca simte ca a imbatranit si nu o sa mai aiba copii asa mici de se implica asa mult cu maimuta mea.
O saptamana frumoasa si sanatate tuturor.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput