ce activitati face la gradi un copil de 2ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radianaluiza spune:

Dragele mele, eu sunt noua pe forum, am si eu o fetitza care va implini 3 anisori pe data de 18 mai, locuim in Spania, iar fetitza am nascut-o aici.De la varsta de 1 an si 8 luni merge la gradi, cei de aici au un sistem de invatamant foarte ciudat, dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum, am citit discutiile voastre cu privire la activitatile din gradinita, sincer, am ramas placut surprinsa, si aici au diverse activitati si se completeaza fise, sunt mulumita, doar ca micutza mea e un pic confuza....acasa se vorbeste in romaneste, la gradi in spaniola si catalana...si incerc sa-i dedic cat mai mult timp....chiar nu stiu cate lucruri ar trebui sa faca si sa stie la varsta ei, si cateodata am impresia ca o fortez. Stie sa innumere pana la 10 si sa recunoasca dupa nume culorile, engleza am inceput sa o invatz eu pe ea. Dupa cum stau lucrurile acum...pare a fi stangace...lucru care nu ne convine foarte tare insa am fost sfatuiti sa mai asteptam un pic si sa nu o fortam. Am atatea de spus...e greu sa nu ai mamici (de ale tale) la care sa te confesezi si sa ceri un sfat sau macar sa te asculte. Pe curand. Sper ca am fost destul de coerenta... sunt boboaca in ale forum-urilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AliceAida spune:

Buna, si eu sunt noua, desi aveam cont de anul trecut insa nu am tinut minte user-ul. Oricum am o fetita de 2 ani si 2 luni pe care as vrea s-o dau la gradi in toamna, caci e f. independenta, ii place ca asculte povesti, canta, priveste cartile cu imagini si ii place compania altor copii.Insa locurile la Gradinite,chiar de stat sunt deja ocupate pana in urmatorul an.Adik sa o dau la 3 ani jumatate la gradi? e prea tarziu caci ea simte nevoia de a avea activitati diverse, vrea sa coloreze, mazgaleste orice hartie, ne imita in tot ce facem si repeta f. multe cuvinte, isi aminteste din zilele trecute chiar si ne explica pe limba ei.Locuim in Arad si am tot cerut parerea altor parinti, insa nu m-am decis la ce fel de gradi s-o duc.Sper sa reusim in toamna la program redus macar. Sanatate tuturor!

Mergi la inceput