Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
Witchie spune:
La multi ani Florilor, si Paste fericit pentru catolici!
Suntem mai bine desi cu fundul in sus. am plesnit-o peste manuta ca tot arunca biberonul pe jos. Revin dupa ce imi trece criza de constiinta.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Cuceririle lui Mamzel Zuluf
oana cretu spune:
Merci fetelor!
L-am impartasit si eu azi pe Seb si imi faceam griji pentru Inviere ca nu o sa suporte, mergem pe la ora 22. Dar a stat cuminte pe banca si s-a uitat la slujba azi (se tinea de pantalonii mei cand ma ridicam in picioare), nu mi-a venit sa cred. Se lingea pe bot dupa lingurita de vin si painica nu am reusit sa il fac sa o pape, am papat-o eu.
Cory, printesa ta ce mai face?
BDana, pupici si de la noi la ingeras!
Kris, si ingerasa ta e o scumpa, pupici dulci de la Seb!
Patricia, vezi ca stiam eu ca nu poti sa te separi de Rebecca la nani?:p
Sanatate copilasilor bolnaviori!
Anda, offf, inteleg cum e sa iti certi copilul si dupa aia sa suporti cum plange. Eu, sincer, nu prea suport sa nu il iau in brate, mai ales cand il cearta George, si stiu ca nu fac bine. Dar...e puiul meu.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE
crinuta spune:
Am fost la pediatru azi, pentru un check up.
Rayan e bine, are 84 cm, 11 kg. I-am cerut medicului sa ii prescrie vit D deoarece am uitat in Ro vigantolul iar aici nu se prea poarta Vigantol, dar cum eu stiu ca se da pana la 2 ani, iar noi ziua nu prea iesim, deci expunerea la soare este minima sauj chiar inexistenta, mi se pare normal sa ii administrez vit D.
Legat de acomodare, hm... incep sa cred ca n-o sa ma acomodez niciodata. Stiu ca suntem temporar aici, dar nu stiu cat pot rezista.
De ex a si inceput caldura mare, iar in curnad va fi imposibil de iesit la plimbare, atat ziua cat si noaptea.
Apoi, as putea gasi servici dar nu vreau sa il las pe Rayan cu vreo baby sitter, nu inainte sa aibe cel putin 2 ani.
E in cea mai dificila perioada a lui, face multe prostii, e foarte neastamparat, incapatant, se loveste mereu si nu as avea incredere in nimeni altcineva, asa ca statul asta acasa ma enerveaza, dar nu am ce face.
Mi-e dor de intalnirile cu voi, noroc cu netul.
Poate ma enervez intr-o zi si vin in vizita. Sa nu va mirati.
Aaaa, legat de pediatru, avem o masea care a spart gingia si alta care acuma sparge gingia, deci de aia salivam la greu si cand spun la greu sa ma credeti..
Noroc cu pediatrul care s-a uitat in gurita lui, ca pe mine nu ma lasa Rayan sa ma uit si azi cand am vazut maseluta, mamam ce emotionati am fost, si tati si eu.
Anda, ai sa vezi ca vei trece peste mustrarile astea de constiinta. Sunt convinsa ca nu ai plesnit-o rau, ci doar asa, de forma, cum fac si eu destul de des\.
Pe mine ma enerveaza in anumite situatii, gen: dat cu mana peste linguria si " plonjat" mancarea pe jos, sau, urlat in magazin isteric, etc,si atunci il ating usorl, ori la fund, ori la manuta, ori tip, ori il ignor, ori nu-i mai vorbesc, dar ma abtin foarte greu.
Si azi a facut la fel, cum ii luai obiectul pe care il dorea ( de obicei obiecte periculoase, interzise) cum incepea sa urle de zici ca il ardeai. Chiar si la pediatru a urlat. Nu suporta sa stea intins, abia l-a masurat si cantarit, iar in gura si urechi s-a uitat in timp ce Rayan urla.
Of, ce perioada grea...
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Si noi am fost azi cu Vlad si l-am impartasit, nu a vrut sa deschida gurita, iar sotul i-a zis preotului ca nu obisnuieste sa bea pe stomacul gol. Eu ma gandeam ca daca avea niste reclame sigur deschidea gura !!!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kita spune:
[quote]Originally posted by bubu05
Noi nu am dormit cu el pana acum si mi se pare aiurea, imi place sa-l simt langa mine, dar nu prea ma odihnesc si sunt adepta "fiecare cu camera lui".
Nici noi nu am dormit cu Andrei in pat, pana acum cel putin;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
kita spune:
Oana bine ai revenit; Mi-au placut mult de tot trandafirii, chiar daca nu imi erau adresati :))Ma apuc de uitat si pe poze, iar cu calatoria in St. Tropez imi amintesti de filmele lui Louis de Funes .........
Kris merci de raspuns
Noi ieri dupa ora 14 am fost in Herastrau, dar nu am intrat la targ pentru ca pe la intrarea din parc la muzeu era o basculanta care abia adusese pamant si ghivece si se chinuiau unii pe acolo sa planteze nustiu ce arbusti; Asa ca am facut o tura de parc (cu Andrei in carucior) si am ajuns acasa unde Andrei a cazut lat de oboseala;
Azi l-am impartasit pe junior care desi s-a strambat, a acceptat impartasania; De la biserica am venit glont acasa si a dormit copilul de la ora 11 pana la 14.30 de s-a dat peste cap cu programul de masa, iar pe noi ne-a bulversat cu plimbarea prin Cismigiu; A fost frumos azi, daca ati ajuns in Cismigiu?
Ana Maria o sa avem bani de cheltuit in mai pentru ziua copilului de 1 iunie; Parca vad ca ma tenteaza sa merg la Kidex;
Shobo parca tu aveai o relatie de gazda in 2 MAi? Am vrea si noi sa ajungem pe la sf. lui iunie cu Andrei pe acolo si poate imi poti da mai multe relatii cand ai timp, da?
Anda inseamna ca s-a eliminat infectia; vezi insa sa nu miroasa urat si sa nu se repete mucusul de multe ori; Vezi poate ii faci o analiza a scaunului pentru linistea voastra;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Witchie spune:
N-am maltratat copilu doar i-am dat peste mana ca tot arunca biberonul pe jos. Pana la urma ne-am impacat.
N-au mai aparut chestii suspecte in pampers ba chiar as indrazni sa zic ca i se regleaza scaunul.
In Cismigiu a fost superb! Pacat a ca a inceput ploaia.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Cuceririle lui Mamzel Zuluf
Ubi spune:
Am fost in parcul Herastrau - noi 3 si sora sotului (clasa 12). Am fost la niste leagane, mai mici si mai retrease - pe partea cu cartierul Primaverii pentru cunoscatori. Ei, pun copilul in leagan si uta-uta. In fata noastra tati si cumnatica s-au asezat amandoi intr-un scranciob si uta-uta si ei. Alexandra arata cu degetul si rade. Si tati uta-uta si Alex uta-uta. Dar din alee, vine catre noi gardianul (sef de sctor zice el). Eu ii zic lui Alexandra - mama, sa vezi ca ii da amenda lui tati. Si gura mea fu aurita. Actele la control, amenda intre 1-5 milioane..etc Am ramas toti paralizati. Ei nu zic ca am procedat corect, dar de aici la amenda...parca e cale lunga. Sotul care e negociator de felul lui l-a convins in final pe nenea gardianul sa nu-i dea amenda pe loc si sa ne scrie intr-un carnetel (probabil ca diseara la rapoprt vom fi citati). In fine, la intrebarea mea ce fac daca nu vreau sa las copilul singur si il iau in brate si ma dau eu cu el, mi s-a raspuns: Nu va dati in leagane, pentru ca nu sunt conforme cu varsta (asta era sensul ca el mi-a explicat altfel). Am avut noroc ca in locul respectiv nu era scris nimic (in alte spatii de joaca scrie ca sunt pentru copii intre x si y ani) si pe aceasta tema am scapat. Si pe bune, ca ei nici nu prea se dadeau in scranciobul ala ca erau inalti si atingeau repede pamantul. Yufffffffff, cam asta e...unde-i lege nu-i tocmeala.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
tomasa spune:
LA MULTI ANI! de Florii (cu scuze pt. intarzierea motivata de altfel) tuturor celor care poarta acest nume si Paste fericit celor care il sarbartoresc zilele astea.
Oana Cretu, bine ai revenit! Am fost ingrijorata de absenta ta si mai ales de faptul ca nu mi-ai mai raspuns pe mess in ultimul timp. Ma bucur ca e totul bine si sunt sperante cu procesul. Am vazut si pozele cu Seb, e la fel de scump si de frumos cum il stiam!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
Ubi spune:
Cory - nu merge sa vad pozele
Oana - bine ai revenit. Am vazut pozele, foarte frumoase.
Anda - wau...sa vezi cand ii dau peste fund. Ea rade si eu mor de nervi. Ca sa nu mai zic, cand o schimb de pampers ca pune mana pe la fundulet. Cateodata e plina de kk si eu nu am maini sa o sterg atat de repede precum actioneaza ea. Ii dau plici peste maini de ma doare pe mine si ea rade. Mi-e mila dar mai tarziu s-ar putea sa ma bucur ca am "batut-o" la timp.
M-a distrat faza cu banana.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/