Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Scumpa de ea.:) Al meu a inceput sa tipe si sa ne mai dea si cate o palma si nu imi place. Dar daca il cearta cineva strain face ca Rebecca ta.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, Amaya, am intrebat si eu ceva cu gradinita si nu m-ati bagat in seama...v-am suparat cu ceva?
Oana, Tudor ne cearta si el daca e certat si nu numai. Uneori ne cearta pur si simplu, findca meritam probabil!
A, si inca ceva, si T papa cu placere lapte de vaca din comert.
Crinuta, Tudor nu-l zice pe "f". Asa ca mai e cineva in situatia ta, doar litera difera. Insa eu nu ma ingrijorez, atata timp cat aude bine si bodogane, repeta destule cuvinte, etc. eu una sunt sigura ca va vorbi.

sigur mai voiam sa spun ceva cuiva dar am uitat...revin daca-mi amintesc, sunt franta. m-am saturat de ploi!!!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara ,
Oana vad ca ai revenit in putere , bravo tie , sa sti ca si Mandy tipa la noi cateodata insa nu dupa ce o cert daca insa se intampla sa o cert se uita la mine curioasa si serioasa pt. cateva momente apoi imi zambeste si imi cere si mie sa zambesc spunad : ha ?
Astazi a mers aproape tot timpul singurica , sunt tare mandra de ea si imi place sa o privesc cum merge . Avem doar 4 dintisori si suntem din ce in ce mai frumoase si cuminti .
Am pus si noi cateva poze noi in albumul de la yahoo sub numele 15 luni .
Sper sa scriu intotdeauna mai mult insa cu serviciul asta si casa nu o mai scot la capat . Ma duc , v-am pu[pacit !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

A, da, mi-am amintit Patricia si Kris, o sa mearga imediat si ele, stati linistite, nu mai dureaza mult. Fetele voastre sunt pur si simplu mai prudente si asta e bine, eu asa zic, mi se pare semn de inteligenta. O sa regretati apoi perioada asta de liniste...
Plus ca fac atatea lucruri mult mai grele. Asa se dezvolta ei, in salturi, e si diferenta de temperament, unii sunt genul mai activ, calati pe miscare, atii sunt mai contemplativi si mi se pare firesc sa fie asa. Tudor de ex. nu are chef de povesti, nu sta sa-i explic prea multe, el e disperat sa cerceteze el cu mainile si picioarele lui, este foarte dinamic, chiar ma intreb uneori cu cine o semana asa . Eu mi-as dori sa mai stea si el locului, sa mai doarma si el sau macar sa povestim impreuna .
Cory, multi, multi .
Ana Maria, sanatate multa la amandoi. Ma gandesc la voi cu drag si sper sa ne dai vesti bune curand, sa scrii ca sunteti bine.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patricia, da, sta in scaunel si il mai pun si cand spal vase, sau toc legumele pt. mancare, ii dau o grisina sau o feliuta de paine prajita si rontaie acolo si vorbeste cu mine!

Nu stie nimeni daca sunt alergene smochinele?? Putem sa le dam smochine si curmale, adica sa guste si ei cate una, ca sunt tare bune!
Alina Maria, am admirat-o pe Mandy, are niste oki...super!

Oana, si Vlad ma ingana sau tipa cand il cert, parca m-ar intreba de ce nu-l las!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara!

Va multumesc pentru mesajele de incurajare.Tata e acum la Mangalia la spital pentru recuperare.Dar e inca deprimat,ba uneori e chiar suparat tare pe noi ca nu-l ridicam sa-l ducem la toaleta.Asa ca de 2 zile e in greva foamei...sper sa nu-l tina mult!Eu m-am imbolnavit tare,am facut viroza pulmonara si i-am dat-o si sotului si Nataliei.Si ma doare tare coloana si imi amorteste piciorul stang,semn deloc bun...ma doare ingrozitor,orice miscare e un efort pentru mine.Dorm pe o scandura de vreo saptamana dar nici un rezultat.Poate o sa am timp sa ma duc sa fac o radiografie,sa vad ce se intampla la coloana mea.

M-am saturat de boli,inca ma mai lupt cu febra la Natalia,tuse,suntem toti 3 pe antibiotic.As dormi o saptamana daca as avea cum.
Va pup si va doresc multa sanatate voua si celor dragi!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

hop si eu repede pina nu se inchide subiectul.
oana, eu ii dau lui gabitza lapte de vaca integral, ii pun 200 ml lapte si 50 apa, iar seara o lingura de cereale de orez. sotzu a avut un job la Heinz si mi-a luat la un pret ridicol de mic 6 cutii de lapte pt 1an+, de care ii dau daca mi se termina laptele proaspat sau daca sintem in deplasare.
lavinia, multa sanatate pt intreaga familie
aseara am avut iar "concert", sint sigura ca l-au durut gingiile ca mereu scotea si punea suzeta. n-am vrut sa-i dau panadol de la inceput, am sperat ca bonjela ajuta, dar pina la urma pe la 5 i-am dat o doza si a adormit. stind cu el in brate azi-noapte pe scaunul de la calculator, stiti ce idee m,i-a venit? si cred ca e f buna pt copilashii care nu vor sa doarma singuri in camera lor: duceti in camera la ei un fotoliu f comod in care eventual puteti dormi (ma rog, temporar), ii puneti in patut si stati linga ei citva timp. daca se scoala ii leganati dar tot in patut (eu il pun pe o parte si il legan sau apas salteaua linga el), ii mingiiati etc si poate cu timpul se obisnuiesc sa doarma acolo si va puteti retrage. zic si eu... eu n-as putea sa dorm cu el in camera, de acelasi pat nici nu mai spun.
pupici si daca nu ne auzim curind, un Paste fericit, cu sanatate si bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am fost la doctor si se pare ca nu e laringita, slava domnului, ca e tare nasoala laringita la copiii mici. Are o rinofaringita, care a atins putin si laringele si de acolo vine raguseala. Sper sa fie bun diagnosticul. Oricum, ma mai linistisesm inca de la trezire pentru ca citisem ca la laringita noaptea fac niste epidsoade super nasoale, de sufocare. M-am culcat cu el in camera hotarata sa-l urmaresc si sa chem salvarea daca e cazu' Si ce credeti? puiul meu nu a avut nici o dificultate de a respira, intradevar de la nas mai fornaia dar fara complicatii ca banuiam deja ca nu are laringita. Plus ca la laringita fac temeperatua mica iar el avea peste 38. Mi-a zis doctorita ca circula o viroza foarte nasoala, care se trasnforma repede in infectie din cauza incarcarii cu secretii.

I-am mai povestiot doctoritei si de incapatzanarile lui Victor care dupa cum v-am mai scris se afla in criza de personalitate. Mi-a zis ca e specifica etapei si se chema "negarea fiziologica" si cica tine pana pe la 3 ani si jumate. Dar vorba maica-mii (pe care mai are putin si o ia la bataie cand o vede ca intelege ca eu plec) "norocul lui ca e simpatic"

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput