Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
PatriciaArdeleanu spune:
da, Oana, asa este, trebuie sa mai am rabdare...citeodata e mai greu
uite ce dintoase sintem:
aici
Patricia si Rebecca (05.02.05)
oana cretu spune:
Mortala poza!!!!! Babutza stirba! Pupici la dintoasa scumpa!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE
cory35 spune:
Chiar ca e dintoasa, puiutza ta Patrii.. E campioana dintre copilasii nostri.
Dulce foc cu coditze(vezi ca i-a crescut si ei parutz mult..)
oana cretu spune:
Cory, si Amandei i-a crescut iar de cand ai tuns-o. Al meu are doua tunsori la activ.:D
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
oana cretu spune:
Patricia, ala e parcul Obor? Am recunoscut blocuri. Daca e Oborul, arata superb fata de cum arata inainte sa plec eu.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE POZE POZE
bubu05 spune:
Patricia, e super cu dintzisorii aia multi! Si cum adormise in scaunul de masa...avem si noi la fel, de la miniblu!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
oana cretu spune:
Fetelor, copiii vostri tipa la voi cand ii certati?
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE POZE POZE
PatriciaArdeleanu spune:
Multumim de aprecieri
Cory, i-a mai crescut dar to nu o intrece pe amanda prea curind
Da, Oana, este parcul Obor, este f.f. frumos si curat acum, nu se compara cu ce era inainte!!!
Bubu, ii place lui Vladutz sa stea in el?? noi pina de curind aveam scoica veche dar am dat-o inapoi si acum vad ca s-a indragostit de asta, ca la inceput tot in cel vechi statea si era asa caragjoasa ca se vedea ca e prea mic. E f confortabil si ea in asta isi bea bibe seara si adoarme...
oana cretu spune:
Ma bucur Patricia sa vad parcul prin care imi pierdeam vremea in stare asa buna si asa frumos. Apropos, poza cu numarul 5, intitulata "rasfat" m-a dat pe spate. E o bombonica!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE POZE POZE
PatriciaArdeleanu spune:
Oana, Reb nu tipa si nici nu are tendinta sa loveasca. Este sensibila, daca o certam putin lasa botik si plinge.