Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
sirimie spune:
Am si eu o intrebare despre impartasit: se poate simbata viitoare?
Si inca una: trebuie sa fie slujba ca sa poata fi impartasit bb?
Stiti vreo biserica aproape de parcul Sebastian unde putem merge si noi?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
crinuta spune:
Intru pe fuga ca nu am timp.
I-am dat lui Rayan pampersul jos in speranta ca se va apropia de olita, si a facut pipi pe covor. Vazand asta l-am pus urgent pe olita, dar nu sta nici de frica......
Ce fac? Helpp
Crinuta si Rayan
BDana spune:
Simona, putem impartasi copiii sambata viitoare. Imi aduc aminte ca, in copilarie ma impartaseam dis-de-dimineata, sambata dinaintea Pastelui, imbracata in hainute noi. Asta ca sa raspund si Andei, da, i-am luat hainute noi, iar la impartasanie am tinut sa aiba macar o bluzita noua.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
cory35 spune:
Multumesc tuturor mamicilor care au admirat rochitza albastra..
Crinutza nu te necaji, ai rabdare ca astia de pe aci zic ca abia dupa 3-4 ani copii incep sa constientizeze ca sunt uzi si atunci cica e timpul de incepere a pusului pe olitza..Mai lasa-l o saptamina, apoi pune-l pe olitza cu pampersul si spune-i ca acolo se face pipi si c..si vezi daca vrea..sau pune-i olitza in baie unde mergi si tu la wc sa te vada si pe tine ca faci intr-un loc..astea sunt sfaturile mele..Poate sunt mamici mai experimentate care pot sa-ti spuna mai multe..
Ubi s-ar putea sa fi fost o legatura dintre somn si tata...
Copii sunt foarte sensibili la orice schimbare.
Patriciia iar ai dreptate si eu o regasesc pe Amanda la unele luni mai avansata si unele lucruri nu le face..
Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare si unele chestii cred ca pot fi folosite numai pe post de ghidare..
Oricum e foarte bun si articolul pus de Florina..
Pupici
Shobo spune:
buna seara,
am vazut-o pe Amanda in rochita bleu, O SPLENDOARE!
am citit articolele, multumim , fff folositoare. si eu am gasit lucruri ce le face la virsta lui Codrin desi sint trecute mai incolo si unele pe care nu le face, desi sint trecute la virsta sa.
Patricia, ce periuta i-ai luat mami ca miine ma duc si eu sa-i iau. si ce pasta pls? eu de 2-3 sapt il sterg cu o cirpa uda pe dinti, seara dupa masa... dar nu stiu dc e suficient, el are cam 8 dinti asa.
Intrebare: ce olita sa-i iau??? miine merg sa cumpar. vreau sa o iau desi nu ma grabesc sa-l pun pe ea.
Anamaria, BAFTA la intarcat!!! eu ma plingeam ca dc fac depresie dar simt ca am trecut deja peste 75% emotional peste moment... asa sper sa fie! cu serviciu, si casa nici nu prea am timp sa ma gindesc
aaa, si acum sa zic si eu de pui: de ieri merge bine bine, nu prea mai cade. deodata a inceput de ieri sa se desprinda de mine si sa traverseze toata sufrageria. si azi la fel, cam 20 pasi asa face fara sa mai cada . L-am si filmat
si acum sa-l pirasc: de 2 weekenduri face urit cind il punem in pat la nani ziua... el inca are 2 nani/zi. urla cam nasol, pare ff vioi, se tine tare cred sa nu adoarma si in final dupa vreo ora-2 de stat aiurea prin pat ne-am gindit ca nu-i e somn si l-am luam la joaca, ce sa facem... in disperare am, incercat sa-l si leganam dar nu sta DELOC! pleaca la plimbare prin pat. si in loc sa mai doarma la programul lui de somn adoarme cazind spre seara, intr-o zi a adormit chiar f tirziu, de pe la 7 la 8 si la 9 l-am culcat de noapte (crezind ca va face figuri noaptea dar n-a facut)...
In schimb cum se face luni si vine bona cum este COPIL EXEMPLAR... bona imi povesteste ca NU ZICE NIMIC cum il pune la nani si adoarme f rpd si usor.
Aveti vreo idee ce se intimpla??? de ce oare cu noi face asa si cu ea e la fel de ok ca pina acum??? a mai patit cineva asa? cum a procedat sa rezolve, ca deja ma gindesc cu teama la zilele libere ce urmeaza si ca vom fi noi cu el ziua ??
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Shobo, mi-era dor de tine!!!
Felicitari lui Codrin ca merge singurel, acum sa te tii!!!
Hai sa-ti zic eu: pasta de dinti avem nenedent, periuta de la ea, cea degetar nu prea mi-a placut si am luat de la oralb, stage 1, care e super! Olita am luat din Selgros, uite-o aici, sta bine pe ea, dar nu vrea...nici nu am mai incercat...
In legatura cu somnul, cand sunteti voi acasa, lasati-l sa doarma doar o data pe zi, poate nu e suficient de obosit. Il culcati dupa masa de pranz, pana atunci sa se zbenguie. Poate stie ca pe voi va poate santaja sau vrea sa stea mai mult cu voi, va simte lipsa...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
gabi.i spune:
Oana Cretu bine ai revenit.Sper sa nu mai lipsesti asa de mult.Am vazut pozele-sunt superbe iar Seb este ca de obicei un zambaret simpatic.Succes la acomodarea cu gradinita.
Cory ,ai o fetita frumoasa foc iar in rochita albastra arata ca o adevarata printesa.
Shobo felicitari lui Codrin pentru mers singurel.Si noi avem periuta de dinti OralB stage1 ,iar pasta folosim toti pasta de dinti cu aloe de la Forever.
Liviana,Catiflo multumiri pt. articolele postate de voi.Eu le-am salvat,ca sa ma mai uit din cand in cand pe ele.
Astazi in timp ce ii dadeam iaurtul lui Iustin el se tot stramba si repeta intruna "nana" iar eu nu pricepem ce vrea.Cand a vazut el ca nu pricep a inceput sa-mi arate cu degetul bananele de pe masa .Copilul vroia de fapt banane ,drept urmare a si mancat singurel una intreaga.
Gabica mamica
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by gabi.i
Astazi in timp ce ii dadeam iaurtul lui Iustin el se tot stramba si repeta intruna "nana" iar eu nu pricepem ce vrea.Cand a vazut el ca nu pricep a inceput sa-mi arate cu degetul bananele de pe masa .Copilul vroia de fapt banane ,drept urmare a si mancat singurel una intreaga.
Gabica mamica
Super tare!
Si eu ii repet lui Vlad toate alea, dar inca nu zice nimic dupa mine, tot cuvintele pe care le stie le zice
Aaa, mai nou zice: bebe si bibi
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Buna seara!
Am fost super ocupata si la servici si acasa! De cate ori plec in C.O. sau in libere de sarbatori, am f mult de lucru. Toate trebuiesc musai rezolvate!
Liviana, f interesant articolul postat de tine!
Cory, ai o minunatie de fata! Sa-ti traiasca si sa ai parte numai de bucurii din partea ei. M-a dat gata rochita ei cea albastra! In unele fotografii pare o adevarata d-ra si nu o copilita de 1 an si cateva luni!
Anda, si eu i-am luat deja Biancai cate ceva nou pt Paste. Numai la pantofi , nefiid prezenta, am cam scrantit-o! ii va purta la toamna ,sau chiar la primavara. Maine ma voi duce sa-i cumpar pantofiori albi, ca are deja o pereche roz.
Bubu05, felicitari pt somninc! Si eu mai prind , cei drept mai rar, cate un somn mai bun.
Simona, iti multumesc din nou pt aprecieri, dar si mie mi-a placut Vladut! Sper ca si Bianca sa-l aprecieze! La Lira poti gasi biserica. Indicat este sa-l duci de dimineata la impartasit, deoarece sunt unele biserici care impartasesc copii fie la inceputul slujbei, fie la final. In timpul slujbei, in nici un caz! La mine in zona sunt 2 astfel de biserici, desi la una ma duc in fiecare duminca la slujba.
Shobo, felicitari plimbaretului! Apropo, ti s-a terminat lactatia? Cum te simti? Dar Codrin nu a mai incercat? Si eu voi incepe marea inrtarcare dupa Paste, se zice ca nu e bine in post. Va fi rau de post!
In privinta somnului de week, este vorba de rasfat. Simte nevoia sa se rasfete cu voi. Asa patesc si eu cu Bianca. Cu matusa mea se comporta exemplar cam in toate, asistata si de tata s, deoarece sta mai mult pe acasa, si cu mine numai fitze, plansete, razgaieli.
AnaMAria, succes la intarcare si multa rabdare! Am mari emotii! Nu stiu daca voi rezista! Cineva m-a indrumat sa ma spal inainte de fiecare alaptat cu ceai de pelin, cica nu va mai lua sanul! Nu v-a fi traumatizata cu : "Nu mai e laptic", sau "nu este voie" sau 'sa dormim separat".... Si totul e sa nu renunt, sa merg mai departe. Trebuie sa ma comport ca si cand ii dau sa suga si ea nu-l va mai lua din cauza pelinului. Daca te ajuta cumva, incearc-o!
Cred ca am scris prea mult!
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
kris spune:
E cineva dispusa sa-mi traduca art postat de Catiflo? Nu le am cu limbile straine!
Mi-l poate transmite pe adresa: cristina.iordache_1976@yahoo.com
Saru mana anticipat!
Simonica, scuze , mi-a fost jena sa te mai deranjez cu alta traducere! Dar daca te-am , promit ca voi mai apela cu placere alta data.
Bubu05, si noi zicem de 2 zile "bebe", babe. Vede imagini cu bebelusi intr-o revista. Noi stim cum face : oaia, miaua, pisi, cutu, ceasul. desi ,cateodata zice ca fac toate " ham, ham" Si in somn zice " ham, ham" Stim unde sunt ochii, gutita, nasul si urechile, si atat .
Na ca ma laud si eu!
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)