Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, ce tare e! Vlad la toate animalele le zice mauu-mauu, toate sunt pisici! In afara de catel care e haa-haa si calul, care nu am cum sa-ti scriu cum face! Hi, hi si Vlad vorbeste prin somn, o data zicea go-go, de la gol, ca se jucase cu mingea pe seara

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mai fetelor, m-am trezit si eu mai devreme sa imi pot bea cafeaua in liniste, ca dupa ce se trezeste Rayan s-a dus linistea mea cam pana la 1 noaptea....

Ieri l-am scos in curte sa ne jucam cu mingea, era in culmea fericirii. Am vazut si o pisica si tare i-a placut, dar sa zica miau sau mau nu vrea.
Daca ma vedeti cum incerc orice cuvant care incepe cu litera M. Asta e obsesia mea, sa il zica pe M.

Ma bucur ca povestiti iar ce fac puii, as vrea sa fie mereu asa, deoarece de aceea scriem aici.
Rayan ma urmareste peste tot in casa, cand stau jos se suie pe mine, ma pupa, ma piaptana, imi ia mobilul, vorbeste la telefon, cand suna telefonul fix raspunde, ia sticlele goale si se face ca bea din ele ( exact cum fac eu), se piaptana, ia parfumul si vrea sa se dea cu parfum, se uita in oglinda, ascunde lucruri, incearca sa se imbrace singur, de fapt el este mereu atent la ce fac eu, incercand apoi sa repete.
E incapatanat, are o personalitate puternica, nu poate fi manipulat, iar pe langa asta are o dorinta puternica sa fie mereu in prezenta mea, sau a lui tati, deci sa nu fie singur.
Atata vreme cat te joci cu el, stai cu e, vorbesti cu el, e ok, dar ce ma fac cu treburile casei?
Am ajuns la concluciza ca trebuie sa le fac noaptea sau cand doarme, deoaorece altfel ii iau din timpul alocat lui, si cum ii explic unui copil de varsta lui ca am de facut curatenie, de gatit, de calcat, etc? El stie ca vrea sa se joaca cu mami lui si cam atat si ii dau dreptate.
Cand spal gresia e jale, deoarece se tine dupa mine si aluneca, apoi se sperie si planga, iar daca il pun in scaun iar urla ca nu ii place, deci ce solutie am decat sa fac curat cand el doarme.
Aaaaaaaa, si acum suntem la faza de inchidem toate usile, inchidem capacul de la wc si incercam sa incuiem cam tot ce se poate.

Ma duc la treaba.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

si eu am observat ca gabitza e avansat la unele lucrari si inapoiat la altele. eu m-am abonat la baby centre dupa ideea data de liviana si vreau sa spun ca de dimineata ma oftic, am vazut acolo un scaunel cu masuta atasata (my first desk) si am murit, vreau si eu... dar nu livreaza decit in state, cel putin asa cred.
shobo, ia olita cit mai simpla si functionala, sa nu fie tentat baiatul sa stea mai mult decit trebuie. isi face treaba si gata !
crinuta, cred ca mai toate trecem prin aceleasi dileme: petrecem timp cu copilul sau facem treaba in casa? eu incerc sa fac cit pot seara dupa 8, cind el se culca. altfel n-am pace si spor.
eu l-am impartasit duminica, dar tot l-am pupacit. sint mama lui si nu se pune...
va pup, am fugit de la job sa prind un tren mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

shobo, pasta de dinti de la Oral b, periuta nu mai stiu, treuie sa vad de acasa,dar cred ca tot Oral. Olitza i-am luat simpla si sta pe ea fara probleme. Succes pentru independenta! noi inca nu vrem si pace, cred ca sintem ultimele pe listutza . In schimb, de mina cu noi putem merge foarte mult.

Crinuta, spor la treaba. eu te inteleg foarte bine cum este. eu nu mai am cind sa calc din cauza ei si mi s-a adunat un mare munte de clacat iar; asa, prin bucatarie o iau cu mine in scaunel sau pe jos, se joaca la dulapuri, imi tine companie, dar sa calc e jale seara, iar noaptea nu imi vine sa stau sa calc. Nu mai fi stresata ca o sa zica si pe "m". ai rabdare, e inca mic, unii baieti zic si dupa 2 ani.

si noi am inceput sa fim pe zi ce trece mai simpatice si sa descoperim lucruri noi. Eu cred ca intelege tot ce ii spun, pentru ca raspunde la intrebari cu gesturi sau "cuvinte". Daca o laud ca a facut ceva din ce am intrebat-o se mindreste tare si ride intr-un fel anume.
Stie cum face lupul, alte animale nu vrea sa invete, tot i-am zis de "miau" si "ham". Imi cere singura 'apa" si "papa". cere 'ata" si "aichea" adica aici. ma striga "mama"-asta mi se pare cel mai frumos. stie sa ma pupe, face si guritza in forma de pup (nu stiu cum, isi suge obrajorii); aduna chestii imaginare e pe jos si vine si mi le da. imi aduce pantofii ei si imi zice "pa". Imi arata ca are cercei si ea si eu. stie unde e nasul, citeodata si okiul si gura. se urca si da jos din patul din sufragerie singura. A incercat si in dormitor dar e foarte inalt si se uita la mine mirata ca nu ajunge. In fiecare zi ma uimeste cu cite ceva si mai ales cu risul ei ma face sa uit de toate. telefoanele si telecomanda sint insa tot favoritele ei printre jucarii!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

intre 2 genti....mai scriu si eu un rand

Anda si eu i/am luat hainute noi.

shobo eu i/am luat de la dentinox pasta si periuta (cea care se pune pe deget), dar pasta de dinti are o aroma...beah...asa ca i/am luat vademecum cu capsuni. de spalat nu ma mai lasa pe mine, se freaca singura, ne spalam impreuna pe dinti

si crisu vorbeste in somn, chiar noptile trecute a ras toata noaptea si a vb.
noi dormim cu ea in camere, paturile noastre sunt lipite, dar fiecare la el in pat. azi/noapte am lasat/o sa doarma la noi in pat si m/am dus la sot in baie sa mai vorbim si noi si cand am venit in camera sa lesin....copilul nu mai era in pat unde am lasat/o...se dusese la ea, dar era intr/o pozitie de nu am vazut/o la prima vedere.

bubu am facut budincuta cu gris....a iesit super delicioasa, dar nu va pot descrie fata fetei mele cand i/am dat sa guste...parca ii dadeam cine stie ce porcarie..... in schimb a mancat dots cu ce/a mai mare placere (crisu nu vrea nici un fel de branza).

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, nici noi nu vrem sa mergem singurele! Credeam ca suntem singurele in asemena situatie. Mergem de vreo 2 luni numai de o manuta. Nu accepta sa o tin de ambele. Simt ca nu mai vine acel moment!

Despre noi: si noi ne imbracam singurele: palarie in cap, pantalonii in picioare, etc Stie ordinea lor;
Ne piptanam, cand prinde apa, si chiar aseara la baita , se si spala pe fata si pe par;
Stie sa ma iubeasca cand ii cer ac lucru: ma pupa si ma strange in brate, de ma topesc! ;
Si noi cerem ce dorim prin gesturi si mimica.
Dupa ce facem la otita, daca nu e nimeni in camera, ne dam jos jos pe covor si ne balacim in otila ; O data a facut acest lucru si am avut mare noroc ca era doar pipi. Dorea sa se spele pe fata. Ce ziceti?;
Sunt multe, dar acum nu imi vin in minte! Si pe mine mai uimeste in fiecare zi cu cate ceva nou. Si noi intelegem orice, dar executam numai ce ne convine.

si sa aveti o zi cat mai insorita!

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Kris ti-l traduc eu daca vii pe la noi. asa sa stau sa scriu nu prea am vreme. Ce zici, noi stam la Lira, si-asa ploua...

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Cuceririle lui Mamzel Zuluf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, ne luam de minutzaori sint f precaute ori nu stiu ce sa mai zic
Faza cu olitza.........ai mare grija, ca stiu copil care se servea de acolo dca nu era supravegheat
din fericire REb sta acolo pina o iau eu si ma atentioneaza ca a facut deja. o singura data a fugit cu oala liptita desi facuse pipi.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Ixxi, dar tu unde pleci mama? Plecati in vacanta? Scuze, poate ai scris, dar cum sunt mereu pe fuga sigur mi-a scapat.

Patricia, ma bucur ca Rebecca face asa progrese mari.
Si noi folosim Nenedent, am cumparat-o din Romania iar pieriuta e de la Farlin.

La vorbit nu stam grozav, in schimb intelege foarte mult din ce ii spun si cand ii cer ceva, ori sa faca, ori sa aduca, ori sa caute, face imediat, iar asta ma bucura.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Kris, Patricia, ale voastre nu merg singurele, al meu nu zice mama si tot asa.
Chiar sunt curioasa daca mai este cineva in situatia mea..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput