Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Avem un inceput de laringita. Am trecut pe tratament. De vreo 4 zile crizele de personalitate au fost insotite de tzipete, incusiv pe ploaia. Iar de aseara are o usoara raguseala si parca respira mai greu. Maine merg si la ORL.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, a avut o singura scapare! in ceea ce priveste olitza Imi inchipui ca ar fi grav, dar ea o facea pe vrednicutza! A vazut la mami ce facea cu peria pe covor, si a incercat si ea sa se curete de nu stiu ce...

Crinuta, eu spun sa stai linistita in ceea ce priveste "M" ul, vine si el ! e pe drum.

Anda, multumesc pt invitatie! trimite-mi si mie Id-ul tau, te rog.

Ana Maria, sanatate multa lui Victoras. Si noi mai respiram greu cateodata. Oare de ce?

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

merci mult de info cu pasta/periuta/olita.
INTREBARE: voi cum exact ii spalatai pe dinti? banuiesc ca seara dupa masa si inainte de culcare, dar cum mai exact? ii duceti la baie? sau cumva in scunul de masa? noi servim cina din canita in scaunul de masa, chiar in camera lui.

kris, de ce nu e voie in post? eu pe 27 martie l-am intaract definitiv. cred ca era in post. totusi n-am stiut. cum adica va fi rau de post???
in rest n-am avut deict prin a 10-a zi o usoara tensiune in sini, am intrat sub dus si am stors ff putin si de atunci a fost f ok. dar repet, eu am intarcat ff lent, mi-a luat cam 3 luni cu totul. si cred ca conteaza! de aceea si el s-a obijnuit ok, fara pb, nu a mai cautat titi deloc si la finalul celor 3 luni parea ca nici nu mai stie de titi , ceea ce mi-a usurat si mie rolul. mie mi-a fost frica de intarcarea brusca si asa am simtit eu ca e mai bine in cazul nostru. Bafta si voua!

deci e treaba de rasfatz la faza ca pe noi nu vrea sa ne mai sculte si pe bona DA... aoleeeeu, unde om fi gresit??? asta e acum!... vedem!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , in sf. stau si eu jos si beau un capuccino ca pana acum am avut treaba . Sotul e olnav si sta acasa cu noi insa e mai rau ca un copil atunci cand nu e bine .
Ma bucur ca scrieti asa multe despre iuitei vostri , am citit cu mare placere absolut tot .
Crinuta eu te inteleg mai bine de 100% caci asa patesc si eu cu Mandy , tot timpul se tine dupa mine si vrea sa fie cu mine , nu ma lasa nici sa imi fac un ceai .
Ah s-a trezit , am sa revin !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Catiflo, daca ar dormi si Rayan la 8 seara ar fi perfect, dar inainte de 1 nu adoarme, deci iti dai seama....

Shobo, felicitari pentru mers.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Uff, am scris un mesaj in care v-am raspuns la toate si l-am pierdut.

Am vazut poze cu copilasii, m-am topit, am scris ca si al meu face crize si sper sa treaca perioada asta repede, ca nu are inca masele, doar 10 dintisori, ca si el se culca intre orele 10 si 12, ca nu am incercat sa il pun inca pe olita...nici nu mai stiu ce am scris. Offf...multumim tuturor pentru ca v-ati gandit la noi si pt aprecierile pozelor! Sanatate puisorilor bolnaviori!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Aa Kris, exact asa face si Rayan la dus, se spala pe fata si pe par singurel.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

In afara de Ana Maria, cine mai da lapte de vaca la copilasi? Eu, desi a zis pediatra ca pot sa incep sa ii dau (mi-a zis ca pentru buzunarul meu, ca e mai ieftin) mai ales ca ii dau vitamine si ia si din fructe, legume, dar as vrea sa continui sa ii mai dau din aste special pentru copii cat ma tin buzunarele macar pana la 2 ani, normal e pana la 3.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mai fetelor, va dau un sfat ca sa nu mai pierdeti mesajele: editati-le intr-un Notepad si apoi da-ti Paste pe site. Daca se intampla ceva, aveti originalul in Notepad.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oana, eu ii dau lui Matei de cca 2 luni lapte alimentar. Vreau sa-ti spun ca este DIS-PE-RAT dupa el. Ar fi in stare sa-l consume la orice masa, dar eu ii dau numai dimineata, seara si peste noapte (in total 600ml la 24 h).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput