O altă Timisoara!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri o zi de coma, azi e continuarea, a mancat 200ml la 2 mese, la a 3-a refuza mancarea si uite, iar navighez pe aici in asteptare..
Angy, Ingerash, , sunteti dragutze!
Miztuka, eu nu-i pun decat muzica simfonica, iar la Mozart doarme de zici ca i-am dat Diazepam! Stiu ca acum se fac legaturile interneuronale la bebelushi, iar muzica simfonica ajuta. Mai incolo, la 1 an ii pun normal si altceva, mai pt copii. Multumesc oricum !
Giova, cum ii dai lui Marco asa, cand una, cand alta? Nu le combini?
Si accepta, nu scuipa afara? Atunci ai un meserias de baiat...
Mirona, imi pare rau pt cozile respective si eu am patit-o de nenumarate ori, dar de ce nu te-ai dus la o clinica privata? Economiseai timp.. Iar cu Mircea, nasoala faza, nu m-am gandit, poate vine dupa mine cu parul... Ma bucur ca v-a placut Diana..
Cosmina, sa stii ca e o moda cu Nanul asta, sapt trecuta a fost sotzul sa ia o cutie si n-a gasit la Kaufland, la Billa, si la inca 2 farmacii, abia la a 3-a a luat ULTIMA cutie!
Eu o cantaresc saptamanal, pt ca s-a nascut prematur si ma intereseaza sa recupereze, iar daca are o problema, se vede in primul rand in stagnarea sau chiar scaderea greutatii. Inca nu s-a intamplat fenomenul, dar nici mult nu mai are..
Diana, fetitza mea are 2 luni si aproape 3 sapt si e un "cosmar" dulce al meu.. Sa-ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa si mancacioasa, ca a mea...mai putin.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit din oras, am papat si acum suntem la ora de canto.
Simina, nu i-am luat decat papucei. la un mag. au primit marfa frumoasa, dar numai maine o scoate. asa ca mergem cu nasica miercuri.
Pana la ce ora l-ai tinut la cresa? a plans dupa tine?
Miro imi pare rau ca ai suportat toate cozile alea, asa e in spital. Bine ca s-a rezolvat intr-un final.
A, am uitat ca tu o stii pe Cata de la.... . e nora-mea draga. e o dulce si Bianca si o grasuna.....
Diana tre sa iesim si prin parc. eu nu prea stau cu el in casa.Cat e ziua de lunga coloindam orasul. Acum e naspa, ca ploua.
Danitim .
Ingrid, am luat o cutie de nan, la inceput n-a prea agreato. am luat Milumil. am terminat o punga de Milumil- am ajutat si noi la golirea ei. N-am mai vrut sa incep cealata punga, asa ca i-am dat Nan sa ma scap de el. si l-a baut, azi noapte 160 ml, nu a varsat deloc, ca i-am dat in somn .

fug sa pun ceva pe foc, ca nu am nimic de papa.
la celelalte fete.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

wow da' aveti un ritm, eu am ramas in urma, imi fug ochii pe ecranul calc-ului
Eu azi n-am reusit sa fac nimic din ce mi-am propus ieri , da' in schimb am facut o baie luuuuuuunga, si am ascultat muzica, m-am relaxat, m-am cremuit din cap pana'n picioare, mi-am pus masca, vaaaaiiiii de cand asteptam asta ,vreau sa ma fac cu autobronzant zilele astea sa scap de eventualele pete pana incepe iar scoala . Daca are vreuna experienta si trebe sa stiu ceva anume, sa ma traga de maneca :)
Giova, ai gasit haine de botez?
Mirona, la sfarsitu' lui iunie incepe bacul, in 26 mai exact,eu am PM-ul activat, nu merge cumva? Imi pare rau pt. ce ai patit cu statul la coada, asa e peste tot, iti vine sa ii
Va pup pe toate, eu intru si mai tarziu

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

acum vad ca nu am pm activat, nu stiu de ce, ca doar l-am mai folosit. ce sa ii fac sa il activez?

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

am reusit!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am aparut!
Am calatorit bine,am carat muuulte fiare(adica stative de tobe....etc)am febra musculara in tot corpul,o stare de lesin,dar mai rezist putin si la culcare.
Rezultate inca nu stiu,la sectiunea asta se afla direct in gala concursului,asa ca pana miercuri....
Copiii au cantat extraodinar,m-au surprins placut si pe mine,dar si concurentii lor au fost foarte buni,insa eu am fost singura (ca prof) la care comisia s-a ridicat in picioare si a aplaudat,dupa fiecare din cei 2 elevi ai mei.
Insa asta nu inseamna mare lucru,notele care ni s-au acordat,se vor confrunta cu notele de la suflatori si abia atunci se stabilesc premiile,chiar daca am luat note mari s-ar putea sa nu luam nimic.
Plus ca pana miercuri se mai fac manarii si eu nu sunt acolo,sa contraparez,dar nu-mi pasa,sunt multumita de cum au cantat copiii si gata,de-acum ma ocup de copiii personali.
Vreau sa va spun ca printii nu au venit sa-i ajute la incarcat,descarcat,am carat impreuna cu ei,pe brate sute de kg. azi,imi tremura tot corpul,dar mai mult de-atat,nu au venit nici macar sa-i duca cu masina acasa,amadoi sunt navetisti.
Astia parinti denaturati(asta ca opinie personala).
O sa pun si poze,dar dimineata,acum mai scriu cel mult la muzicieni si nani.
Inca o faza faina,toti concurentii nostri erau veniti de vineri de cand a inceput concursul,noi fiind aproape am mers in ziua in care era programata percutia,cand am ajuns acolo erau cu totii la sala studiau,era o harmalaie,elevi,profi....eu am intrat prima,de cum am deschis usa cu nu mai stiu ce fiare in brate s-a facut liniste,imaginati-va 7 care bateau in tobe,se deschide o usa si tac cu totii ca la comanda.
Am salutat pe fiecare,pe profe,profi i-am pupat,dar copiii saracutii,nu au mai indraznit sa cante ca a venit Timisoara.
Na ca m-am intins,dar nu mai pot,ma dor mainile sa si tastez,asa ca va iau pe rand si va citesc si va raspund dimineata.
O seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Sara buna!!!
Numai acu am reusit sa intru, caci am avut un super plangacios.
a papat san+formula si acum doarme. am mai pove cu al meu barbat despre cum sa facem sa luam pamant, ca vrem casaaaaa .
vreau ca piciul meu sa alerge prin curte, dar pt. asta trebuie multi bani, pe care nu-i avem.
Alina ma bucur ca s-au descurcat bine copii. Chiar ca parinti denaturati. sa carati voi toate instrumentele, nasol de tot. lasa ca vor avea rezultate bune.
Ingerash mai trebuie si cate o zi din asta de relax. sa ne zici datele exacte ca noi tinem pumnii si ne rugam pt. tine.

ma duc si eu la somnic.

mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineta!
Am vrut sa intru aseara dar nu am mai apucat decat sa citesc ca am ajuns f. tarziu...
Asa....acuma despre cresa....L-am dus la ora 10 si l-am luat la 12 dupa ce a papat...azi o sa il duc de la 9 tot pana la 12 asa ca sa fie treptat intervalul mai mare si sa se obisnuiasca...
Deci am ajuns acolo si am intrat pe coridorul unde sunt masutele de pitici si am deschis usa la sala...Dejan cand a vazut atatia copii s-a bagat complet in mine dar doar pt un moment ca dupa aia a venit o fetita mica care plangea si i-am spus la Dejan sa ii faca draga...El cand vede ca plange cineva imediat face dadai dadi...adica draga draga...Eu profit de momentul asta si o intind....peste catva timp stau sa ascult daca plange si nimic....
Asa...pe la 12 ma intorc sa il iau...si ii vad la masa pe pitici...al meu statea cu inca 3 la masa si manca f. concentrat zsi f. frumos , ciorba cred....Cand au terminat educatoarea mi l-a adus de manuta afara ...si asta a fost...Cand am intrebat-o daca a plans mult dupa mine a zis ca nu prea....Deci ceva tot a plans..de fapt el asa face cand nu ma mai vede..ma striga ma cauta si maraie un pic dar ii trece repede...

Asa sa spun ce nu mi-a placut...cand am deschis usa la salita lor de joaca copilasii se jucau intre ei pe covor...nu erau decat cateva jucarii..abia se vedeau...educatoarea statea pe scaun...nu stiu de ce eu imi inchipuiam ca vor sta cumva in grup si educatoarea ii va pune ceva sa faca...adica nu doar sa stea sa ii supravegheze...ci sa se implice alaturi de ei...
Eu credeam ca vor avea muzica de copii ca fond sonor...dar nu mergea doar radio....
Si ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca pe hol langa masute eru facute wc-urile mici....adica chiar langa locul de luat masa....
In rest mi s-a parut ca educatoarea se poarta frumos dupa cum vb cu ei....

Cam asta a fost...mai vedem in continuare ce si cum....

Miro bine ca Rh e pozitiv.....
....am priceput cu Pastele acuma..
Diana deci asa Andrei are urme de dintisori? lui Dejan i-au iesit primii la 11 luni...
Alinanasoala faza cu caratul dar si mai nasol de asa parinti...Bine ca a fost bine!Tinem pumnii la copii pt rezultate!
Ioana...fain ca vreti casa....e mai bine..eu vad la Dejan ce se distreaza de cate ori are ocazia la tara in curte pe iarba...
A...am gasit la Real masinuta aia de la Simba Baby de care ziceam...si e chiar mai ieftina..pe net era 450 iar la magazin e 350...deci o sa o iau zilele astae sa completam cadoul de pastoi si ziua lui...

Na ca am scris nu un roman ci doua...
Pupici!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Neatza!!!
Simina ma bucur ca nu a plans mult Dejan. in ce privesc conditiile, jucariile, nu te mai uita, caci, ca acasa nu e nici unde.
ce fain ca ai gasit masinuta la Real, .

M-am trezit de dim. sa fac ordine in casa, caci e o vreme superba si vrem sa iesim afara, in parc.

mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza,
Simina mama draga si disperata, pe cand lucram eu la gradi ... si era gradi si nu cresa ... avem un program de facut cu copilasii. Era o gradi de tara, deci eu ii aveam de toate varstele, asa ca era mult mai greu. Activitatile pe care le desfasuram trebuiau astfel facute sa nu depaseasca 20 minute fiindca se plictiseau cei mici, dar cei mari doreau sa mai faca si altceva decat sa se joace. Bininteles ca aveam insirate o parte de jucarii dis de morning, se jucau pana la o anumita ora, apoi le strangeam si faceam ceva usor, apoi iar pune jucariile, apoi iar strangele si fa o alta activitate si tot asa ... de la ora 12 era gata franta ... ei mai si zburdau spre casa ... eu franta abia ajungeam pana la autobuz.
Deci activitati face cu ei ... dar pana se strang ... pana vin somnorosii ii lasa sa se joace singurei, sa socializeze.
Fii pe pace ca o sa inceapa sa-i placa.
Ioana am stiut eu ca-i ceva cu Marcolino .... ca io cam vorbeam singura pe mess aseara.
Alina hai sa privim partea buna a lucrurilor ... nu mai ai nevoie de fitness si nici de regimul de slabit ... care il faceai tu? Parca 2-2-2, nu?
Dinspre partea cu evolutia copiilor ... tu ai scris singura ca te-au incantat/uimit si pe tine. Eu nici nu mai am nevoie de rezultatele de miercuri ... ajunge ce ai scris tu ... si ca ati fost multumiti de evolutia lor. Pana la urma nici nu conteaza premiul ... ci participarea ... nu e asta placa ce se tot toarna si a concursurile alea idioate de miss?
Mi-a placut aia cu tacerea celorlalti cand a intrat Timisoara. M-am simtit mandra ca sunt si eu Timisoreanca de 11 ani.
ingerash drăgălash si io stiam ca ai PM ... dar cateodata se mai intampla si se mai dezactiveaza ... cu atatea modificari in forum ... cine stie?

Acum sa va spun partea a doua de la faza cu analize ... sa fie enervarea completa:
-deci grupa de sange si RH-ul musai trebuiau facute la centrul de sange - asa a vrut dr. mea ginecoloaga.
- celalalte analize ... unde vreau eu. Eu sunt fan Bioclinica, dar m-a prostit dr. de familie ca cica ar fi semnat un contract cu sefu meu si imi deconteaza firma analizele daca le fac prin acest dr.
OK. Zis si facut. Zic la dr. gineco ... bagati cate analize doriti ... toate .. ca mi le deconteaza firma.
Revin la asta ... pai nu ... numai in baza unui milion. Pai sa ma ... in milionul tau. Dar faza cea mai tare ...e ca el lucreaza cu un alt laborator decat Bioclinica ... cu asta de pe Teiului ... unde era sa fac eu infarct ... cand m-or zis ca-s ma 5 minute de menopauza ... idiotii.
Zic BINE, daca iasa vre-una cu dubii ... o repet la Bioclinica ... numa sa am reducerea asta.
Azi urma sa merg la laborator, fara trimitere si sa pun mana pe celular si sa-l sun pe dr. de fam. El ar fi dat relatii prin telefon ce fel de analize sa-mi faca. WHATTTTT?
Am crezut ca nu aud bine?
Pai unde ne credem? In western? Eu sa sun de pe orange pe conex si sa-i dau apoi telefonu la asistenta si ea sa primeasca ... etc si etc.
Asa m-am enervat de instantaneu a inceput durerea de burtok. Ce-s mai cu idiotenile astea ... ca facem trimiterea abia luna viitoare ca s-o poata baga pe casa de asigurare.
M-am dus dupa servici la Bioclinica, am facut un calcul cu tanti de acolo si erau 2.700.000
Na pentru atata lucru ... io nu stau la taclale. Dau un ban dar stiu ca face si pe deasupra sunt tratata si ca o doamna ... nu faze idioate cu telefoane si alte tampenii.
Ajung azi la lucru ... si cine suna? Dr. de fam. S-a cam desumflat nitel .. .dar asta e. Finalul cica: sper sa iasa bine.
Bla bla bla. In curand il schimb.

Simina mai stii ceva de dr. ta de fam? Tot program scurt are? De la mijlocul lui mai o sa ma gandesc serios la treaba asta.
trupa vesela si nu ma bagati in seama zilele astea dar am dat iar piept cu faptul ca traiesc in Romania.

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput