O altă Timisoara!
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Eu sunt in plina activitate de calcat.
Miro pai nu stiu de ce te-ai tot invartit, ca ai ascultat de dr. ta, ca uite tot acolo ai ajuns = nervi multi si dureri de burta.
ai grija draguto, bine ai facut ca ai platit, dar s-a meritat.
asta e cu copchii mici, vei vedea si tu soon.
cred ca nu s-a saturat cu san, dupa ce i-am dat si formula a adormit singurel, nentors pana azi dim. la 7. 40.
acum e mai cuminte, rade si gangure in bouncerul lui, ma lasa sa calc.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
Mirona spune:
Gio aplica ce te-am invatzat, masa de calcat in fata calculatorului, pusa cat mai jos, tu stai pe scaun (pentru a inlatuta durerea de spate) si cauta pe forum subiecte interesante cat mai lungi, cu ochii in monitor faci treaba mult mai placut, te opresi des sa dai din scroll.
Miro11+
am o nepotica talentata
Giova spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Gio aplica ce te-am invatzat, masa de calcat in fata calculatorului, pusa cat mai jos, tu stai pe scaun (pentru a inlatuta durerea de spate) si cauta pe forum subiecte interesante cat mai lungi, cu ochii in monitor faci treaba mult mai placut, te opresi des sa dai din scroll.
Miro11+
am o nepotica talentata
De cand eram nu am mai calcat in picioare. dar acum am lasat compu. in favoarea lui fiu-mio. e mai misto sa ma hlizesc la el si el la mine.
gata cu calcatul, acum merg sa ma imbrac sa-mi hranesc plodul si afar cu noi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
Tonculica spune:
Hello Timisoara,
Si eu sint o timisoreanca cu dor de acasa. Am tot vrut sa ma bag in seama la subiectul anterior dar este atit de avansat ca e imposibil de urmarit. Sper ca pe asta sa-l vizitez mai des (cind ma lasa puiul meu de 4 luni - Albert) si sa tinem legatura.
angy11 spune:
Aveti un ritm,tot vreau si eu sa scriu un mesaj civilizat,va citesc si cand sa raspund uit ce-am citit
Miro,nasoala faza cu analizele astea,eu si la Dany si la Angy le-am facut la cabinetul ginecologului,apoi s-au descurcat ei pe la laboratoare.
M-ai facut sa rad la faza cu fitness-ul,ai dreptate,iar de cura ce sa mai zic,n-am mai tinut-o de mult,dar am mancat duminica seara,apoi n-am mai mancat decat aseara,nici n-am realizat ca mi-e foame.
Giova,foarte bine,scoate-l pe Marco la aer ca e fain afara.
Simina,nu te stresa cu cresa,bine ca a stat,o sa mai planga vreo saptamana,apoi se v-a obisnui.
Cu wc-urile,asta e,sa sti ca nu gasesti perfectiune,unde e locatia faina,sunt educatoarele nashpa si invers.
Ii lasa sa se joace singuri,cat ii lasa,ca sa comunice intre ei,apoi probabil ca ii aduna si fac ceva activitati,o sa vezi tu pe parcurs.
Ingrid,sunt si zile in care bebe-i refuza mancarea,dar nu e tragedie,doar si noi adultii avem zile si zile.
Diana,din cate stiu Andrei e un baiat cuminte asa ca poate scapati usor de faza cu dintii,nepotelul meu a facut destul de urat,are deja 2 dinti jos,e mai mare cu 2 saptamani cred si tot Andrei il cheama.
Ingerash,te bucuri de vacanta?
Cosmina,cat are baiatul tau?
Acum,in mesajul anterior spuneam ca de azi ma odihnesc si ma ocup de-ai mei copii,ce credeti azi dimineata m-a sunat o tipa organizatoare unui targ de pasti la Casa Tineretului,sa cantam cu ansamblul de percutie joi,la targ si ai mei elevi sunt in vacanta,tre sa-i caut cumva sa-i adun sa repetam,asa ca s-a dus vacanta mea,
angy11 spune:
Fetelor am fost sunata de la Arad,trebuie sa mergem la gala,se pare ca am luat ceva premiu,asa ca plecam cu trenul de unu,la 16 e gala.
Colegul meu,profu de percutie din Arad nu a vrut sa-mi spuna mai mult.
Mirona spune:
Bravo Alina. Super premiu sa luati sa se bucure copiii de reusita lor ... e ceva pentru vacanta lor ... pierduta in repetitii. Stimularea ii va face mai buni.
Bravo inca o data si te asteptam inapoi cu bine.
Tonculica bine ai venit in . Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumos Albert al tau. Sedere cat mai placuta pe la noi. Subiectul de care vorbesti mai exista, poti posta cu incredere si acolo, te vor primi cu caldura ... majoritatea fetelor care posteaza acolo ... sunt fete bune. Exceptiile nu trebuie bagate in seama, atata tot.
Tinem legatura ... dar iote ca suntem deja amenintate ca avem prea mare rapiditate ... sper sa te tii aproape.
Pupici micutzului.
Revin fetelor ... ca am o scrisologoree ... .
Miro11+
am o nepotica talentata
diana1971 spune:
Buna la toata lumea
Am intrat sa vad ce faceti si cred ca papati toate ....ca nu e nimeni....si cu slabitul cuj ramane??? acum nu sunteti aici ca papati iar seara nu sunteti aici ca dati jos la sala ce papati acum!
.
Tonculica - bine ai venit ...sa-ti traiasca ghemotocul sa va bucurati de el, Andrei al meu are 5 luni...aceasi generatie
Angy- ai dreptate ca e cuminte ...uite azi de ex a papat si sta cuminte in cos si zice eeeeeee ghiiiiiii bffffff, stropeste tot in jur ..., isi admira mainile,si chitaie...cu dintisorii mai vedem...deocamdata se vad in gingiute 2 patratele albe si sus si jos ....pana sa erupa mai au cam 1 mm...asa ca avem timp
Mitzuka -pai si noi mai avem cam 1 mm pana ies dar se vede putin...mai ales eu care cica sunt o mama posesiva cum sa nu vad . Nu stiu de ce toti ma acuza ca sunt posesiva .. eu sunt doar f atenta
Fetelor pe voi nu va enerveaza ca tre sa luati aia 8 mil de la posta ?? eu fac cu nervii -norok ca sunt oamni de inteles si ma vad cu bb ma lasa in fata ,cica guvernul nu a semnat protocolul sa intre pe card ...ce naiba fac aia acolo ...le-as taia salarul !!!
merg sa-i dau papa lui andrei
va pup
diana si andrei 5+
ingerash spune:
maaaaaaaaaaamaaaaaaaaaa da cat scrieti beeeeeeeetoooooon!!!!!!!
Eu trebe sa merg pana undeva in 45 de minute si nenorocitii astia au oprit apa calda si nu pot sa fac dush , imi vine sa ii .
Mersi, Giova, de pm , am o propunere, nu vreti sa ne facem un mail comun unde fiecare sa isi faca un album de poze? ca vreau si eu sa stiu cum araatati si pana dupa bac nu cred ca am vreo sansa .
Angy, felicitari pentru premiu, sa ne povestesti !!!
Miro, am vazut ca s-a intamplat ceva cu pm-ul, daca nu-mi ziceai jur ca nu observam
Tonculica, welcome :)
Mitzuka,
Diana, asa patesti cu statu' pe la cozi, eu trebe sa stau altadata 2 ore pt. aia 25 ron care ni-i dau pe luna , ca mi jena sa cer tot timpul de la ai mei :(
Va pup si revin mai tarziu
(sper ca avenit apa calda intre timp )
diana1971 spune:
salut
ingerash ....pai facem un album photo pe net si sa stim toti id si parola si punempoze acolo ca e simplu.
A adormit si andrei....are chef de joaca engros....isi pune babetica in cap ...eu o dau deoparte si el rade de se prapadeste !! ce o fi in mintea lor......
iar dormiti?
va pup
diana