O altă Timisoara!
Raspunsuri - Pagina 8
Mirona spune:
io nu dorm ... io nu dorm ... dar la noi s-a spart conducta si nemtii astia nu se mai opresc din a ne trimite de lucru.
Se vede ca au avut liber vineri si luni ... acum fac ordine pe birouri si toate ciurucurile le trimit "jos".
Mai ...asa ma astupa exprimarea asta a lor ... pai daca suntem mai jos pe harta ... tre sa ne si numeasca asa? Idiotii.
Mai fetelor ... eu sunt de acord cu albumul comun, dar eu mai am unul pe mirona_dc, apoi mai unul pe la mamici si acum noi mai avem unul aici pe timisoara. Deci exista deja unul.
Mailul comun este: timisoara_ro2006 cu yahoo in coada.
Parola, daca e de acord sefa ... pe mail sau pe PM.
Ia uitati-va pe prima pagina ... exista deja poze ... ingerash ia vizioneaza-le si ne vei cunoaste, sunt trecute si numele noastre.
Daca doriti se pot face si albume separate personale.
fug sa-mi termin treaba sa pot pleca linistita la ora 5.
Miro11+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Am venit si noi din Botanic, am papat la tati la birou- doamne ce bine ca e in centru, asa nu sunt nevoita sa-i dau formula, caci o banca mai retrasa in parc nu am gasit.
Tonculica bine ai venit pe . Si eu am un bebe de 3 luni jumate. nu te-am vazut nici la bebelusi de noiembrie-dec. si nici la noi, cei de ian.-feb.
Alina doamne ajuta. abia astept sa auzim ce premiu ati luat. ti-am zis ca ve-ti reusi.
Ingerash, pai avem mail comun. Unde crezi ca am pus pozele din prima postare a acestui capitol.
Iti trimitem datele pe PM, si putem sa facem cate un album cu fiecare dintre noi. asa avem si la bebei, dar acolo ei sunt subiectul principal.
Diana sa mor de mai pricep ceva cu concursul ala. a scazut media acum .
oricum, mi-a zis o prietena, mai veche a acelui forum, ca au castigat tot bebeii catorva dintre ele, sunt un cerc restrans acolo. e naspa ca tre sa fi inregistrat ca sa poti vota.
Maine isi face si Clau user.
merg sa pun o ciorbitza la foc, ca deseara am o intalnire.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Va citesc si eu de citeva zile si tot nu indraznesc sa va scriu.
Ma primiti si pe mine printre voi?
Dia
Printesele lu mama
Giova spune:
quote:
Originally posted by dia_codat
Buna fetelor,
Va citesc si eu de citeva zile si tot nu indraznesc sa va scriu.
Ma primiti si pe mine printre voi?
Dia
Printesele lu mama
noi suntem cunostinte mai vechi de la cealalta Timisoara.
si sora ta, posteaza la bebei cu mine.
.
mamuta mea
viorela hoff spune:
hallo fetele,
pey ma innebuniti definitiv, acuma sunt 3 timisoare????
eu "activez" la banat, dar daca e musai, fac prezenta si la aici, ca nah, ma trage "ata" ce sa fac..asa ca , ma primit si pe mine din cand in gand pe la voi?
Vio
Tina catelus de catifea
ingerash spune:
hello, am vazut ca sunteti de acord cu pozele, si eu vreau sa imi fac un album acolo dar nu vreau sa fie public ca o prietena a mea a patit-o urat cu pozele pe net si de atunci is obsedata .
Giova sa povestesti cum a fost la intalnirea pe care ai avut-o . Si plz imi trimiti si mie pe pm parola de la contul asta :)
Viorela , asta e Timisoara numarul 2 :), la Banat uite-te la listuta sa vezi ca nu toate fetele sunt din oras.
Dia, ne vedem iar :)
Diana, lasa ca o sa creasca Andrei si o sa vorbeasca de o sa innebunesti si o sa iti amintesti cu nostalgie de zilele astea
Miro, m-am uitat la poze ;) sunteti cele mai tari , pe cuvant de carcotash
, astept stiti voi ce
corinadana spune:
Ceau O alta TIMISOARA!
Si eu tot dintr o TIMISOARA am plecat!!!Raluca mea e nascuta n Timisoara, la Odobescu.Cu dr Grigoras. Are 6 ani acum.
Si mi e un dorrrr de Parcul Rozelor, de Terra, de Kappa,de Catedrala de toooooot.Mi e dor de langosi, de canale neacoperite, de tot.
Si suntem departe de toate.Sau poate asa zici cand esti departe?!
Sa nu plecati niciodata din tara! E greu! Te usuci printre straini.Nu s ai tai si tu nu esti al lor.
V am urmarit de cand ati deschis subiectul, uite asa mi mai alin si eu ranile.
Pot sa stau si eu la troci cu voi?
Va pup.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
ingerash spune:
Hello fetele!
eu v-am zis ca revin, voi tot umblati si va faceti de cap
Corinadana, te-am vazut de atatea ori pe forum, nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca esti timisoreanca, bine ai venit ;)
Giova spune:
Sara buna fetelor!!
Bun venit noilor fete, scriu mai multe maine. am intrat doar sa va zic ca Marco e ok, pana la urma am fost la urgente ca prea s-a panicat tat-su. M-am certat cu dr. ca mi-a zis, ca normal ca plange, ca doar n-am facut papusa.
Marco ii radea, chiuia, nu arata a copil bolnav. Concluzia: sa nu-l mai indop, ca el se satura cu sanul si normal ca daca ii dau el mai bea. ca trebuie tinut 30 min. la recurgitat, ca e un copil hapor, si inghite mult aer. asta o stiam si eu, dar credeam ca e de ajuns daca imi ragaie o data.
acum mi-a adormit. maine pun pozele, ca m-a terminat experienta asta.
mamuta mea
corinadana spune:
Ingeras!
Eu demult va citesc dar n am indraznit. Cand am vazut ca ati deschis alt subiect Timisoara mi am zis : hai acum! Le oi deranja pe fete?! Si apoi am vazut ca au mai intrat si alte fete ce nu mai sunt in Timi si top si eu.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.