O altă Timisoara!
Raspunsuri - Pagina 9
angy11 spune:
Am ajuns,nu va mai tin in suspans,am luat cu fata de-a X,Larisa,premiul I,cu maxim de puncte,100,singura din concurs.
Baiatul de-a IX a luat mentiune si premiu special pt. cea mai buna interpretare a unei piese,faza e ca am luat tot ce s-a dat la percutie,pr. 2 si 3 au mers la suflatori.
Gata cu concursul,maine am alta treaba cu repetitiile ca o sa cantam la targul de pasti la casa tineretului,joi,intre 15-16,asa ca daca sunteti libere,ne puteti vedea acolo.
Regretele mele cu,stit voi ce.
Bun venit noilor fete.Maine va iau iarasi pe rand,ca acum ma terorizeaza messengerul.Daca mai pot mai intru odata cu amanunte.
Cosmina2 spune:
Doamne fetelor,pai io nu tin pasu'Lipsesc o zi si nici nu stiu cu cine sa incep,care ce ati zis.SUPER !!!
Giova bine ca nu e nimic cu Marcolino si nu e bolnavior.
Ingeras am facut-o lata,am umblaaat....mult
Corinadana te cred ca e greu si mai ales acolo unde esti tu,dar cred ca oriunde printre straini....Poti sa stai cat vrei tu la troci cu noi.
Vioreladaca-i musai cu placere.Cu drag,cand vrei tu hai acasa la Timisoara.
Dia te-ai intors in Franta?Doamne ce-mi place tara aia...
Angy te-ai intors de la Arad?Sa vi cu vesti.Eu am doi baieti cel mare are 8 ani,iar cel mic 1 an si 10 luni.
Fetelor va doresc noapte buna ca nu stiam de ce imi lipseste verva,dar acuma am vazut ca e aproape 12.Noapte buna si vise placute.
corinadana spune:
Angi ce frumos! Un sincer bravo copiilor tai!
Timisoara m am uitat si eu pe poze! Of of!
Ce bine ca voi va puteti intalni! Vreau si euuuuuuuuuuuuuuu!
Va pup!Si somn usor ca voi dormiti acum( eu vin din spate cu 10 ore) dar maine o sa va prind din urma.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Mirona spune:
neatza fetelor,
aseara am ras ca o tembela ... si dupa ce am ajuns acasa.
Normal ca povestindu-i lui Dani lui nu i s-a parut la fel de amuzanta faza de multiplu ... dar poate ca ar trebui sa i-o si atunci ar intelege-o!!!
woauuuu ce de fete noi. Bine ai ti venit fetelor, nu deranjati deloc.
Dia de ce sa nu indraznesti? Ne vezi cumva mai scorpii decat suntem? Treminat minivacanta in Ro? Pupici fetitelor.
Vio si noi activam fiecare si prin alte parti ... dar aici ... venim cu SUPER drag de fete ... si sper sa ramanem cat mai mult. La un asa inceput ...
ingerash sa-mi pove si mie odata faza cu pozele prietenei tale ca eu nu pot sa-mi inchipui ce se poate intampla asa de rau si asa de grav.
Am vb cu Gio si mai tre sa vb cu sefa ... si ve-ti primi cu toatele parola pentru a va putea face de cap pe acolo.
Eu deja am de tinut minte atatea parole ... ca ma pierd deja. Eu mai activand si la mamici .. dar cred ca si tu Ioana esti in aceeasi situatie, nu? mai e cineva asa nebun (dupa DC) ca noi????
corinadana bine ai venit si tu la noi in Timi, mi s-a facut parul maciuca citind de ce ti-e tie dor. Cand merg in delegatii in Germania si ma intorc dupa numai o luna ... imi vine sa-mi smulg paru din cap (acu iar imi lipsste ala de pe mess care-si smulge paru) cand vad mizeria, gropile, proasta crestere, mita, cainii comunitari ... etc. Stai pe pace ca nu e nici un deranj. Voi sa va simtiti bine cu noi.
Fetelor ce sunteti departe de tara ... voi visati aici ... iar noi visam la ceea ce e acolo. grea viata.
Alina BRAVOS mami, ai vazut? Felicitari copilasilor, felicitari si tie ... si mai invata sa spui si NU. Acum ai fi avut si tu un respiro, copiii la fel. Ma bucur pentru premiile primite, cred ca sunt super mandrii copiii premiati ... poate si parintii (sigur).
Se pare ca de tine nu se prinde faza cu bautul ... deci tot spre Camelot tragi, hi hi hi. Ai cumva nevoie de dieta?
Hai ca ne vedem noi ... curand.
Gio cum ti-am spus si pe PM, ma bucur enorm ca bebe e ok si ca a plans degeaba, dar nu cred ca e degeaba ... ii era dor de tine, asta asa ca sa nu mai fi geloasa pe Clau, da? Mamicutza denaturata ce esti.
Simina hai ca m-ati convins cu faza cu fetitze, baietei ... cred ca vreau din nou baietel ... doar n-o sa fac "nota discordanta".
Cine stie ... poate o convingem pe sefa ... sa mai faca o fetitza????
hihihi
i-as mai spune doua vorbe si la albinutza Diana ... dar stiu ca pana ajunge la BV nu ne mai citeste .... dar atata pot sa spun: Diana ... sper sa te astepte iepurasul brasovean cu un "lectoc" nou sa ne poti urmari si tu ... fara internet cafeuri.
Gata fetelor, mai am pe cineva?
AAAA!!! Diana si Cosmi. Fetelor ati ajuns cu bine acasa? Sper ca prea vesele erati la despartire ... sigur spre casa ati luat-o?
toate fetele din echipa ... din echipa extinsa. Fug sa-mi ridic rezultatele la analize. Doamne ajuta sa fie bine.
Miro11+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Neatza!!!
Faza cu multiplu... .
pacat ca nu mi-a mai ars de glume aseara, sa-i pove la Clau.
Bebe mi-a dormit si nu l-am trezit sa pape. cum ultima data a papat la 19.30 s-a trezit la 4 dim. si a papat. si acum la 9. dar nu am fost nervoasa, ca saracul de el, dupa atata . Am sarit si peste baita.
Ingerash.. am vb. cu sefa si e de acord sa-ti dam parola. scriu PM.
fug ca vine tanti sa ma maseze, intru pe urma.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
angy11 spune:
Buna dimineata!
M-am trezit tot cu acea febra musculara,dar trece ea pana la urma.
Miro,mersi,sa spun nu puteam,inca nu e tarziu,am gandit altfel,cu toata nebunia asta tot n-am cumparat nimic de Pasti si targul e o ocazie,efortul de data asta nu v-a mai fi atat de mare ca la concurs,doar ca repetam azi si maine.
Am vazut PM de la tine aseara tarziu,cand faptul era consumat.
Corinadana,iti multumesc si tie,m-am infiorat cand ai descris ce dor iti e de Timisoara.Si eu tot la Odobescu am nascut amandoi copiii dar cu Olaru.
Cosmi,mersi si tie sa-ti traiasca copilashi,sigur tu ai scris dincolo,dar eu ametita cum sunt....si Daniel are tot 8 ani.
Giova,tare as avea nevoie si eu de un masaj,mai ales acum.
Acum toate,va multumesc mult pentru sustinere,efortul a fost deosebit,ma resimt bine de tot,nu s-au mai luat asemea premii,din 98,eu am tot fost in CIC pana in 2003,iar de atunci am reinceput timid si iata am reusit pana la urma.
Va pup pe toate,acum ma apuc usurel de curatenie,apoi la 12 fug la repetitii,fata care a luat premiu,face cinste,he,fe,faza misto e ca e singura fata din liceu la percutie,restul sunt baieti,au fost taare misogini pana acum,e o ocazie sa le dea peste nas,hi,hi
Giova spune:
cu scuzele de rigoare, caci eram pe fuga.... Alina felicitari pt. super bunele rezultate!!!! si o .
Acum am terminat masajul,. bebe super cumnite, a dormit. ne imbracam si in marsupiu cu noi, caci vine nasica sa plecam in cautarea hainutelor pt. botez.
mai scriu cand venim acasa, caci nu stam mult, mergem si cu masina.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
mitzuka spune:
Fetelor....ce ma fac...mi se pare casa atat de goala fara Dejan!!!
L-am dus azi de la 8 si il iau la 12...a miorlait un pic dar dupa ce a inchis usa la sala lor de joaca nu s-a auzit nimic...deci ...am baiat mare....
Alina....felicitari pentru premiile obtinute de elevii tai!
Imi amintesc cu nostalgie de vremurile cand si eu am fost la olimpiada( am facut Liceul de arte)..ne distram super...de altfel la liceele de arta sunt parca alte relatii intre elevi si profesori...Uite si acum dupa aproape 10 ani am ramas f. apropiata de profesorul nostru...el ne-a invatat mai mult decat toti ceilalti la un loc....Drept e ca acuma sunt colega de lucru cu el..eu secretara iar profu lector...Avem tot aceeasi relatie minunata...
Ioana...ma bucur ca Marco nu avea nimic....Pupici la plangaciosul mic!
Si eu il tineam pe Dejan cate 20 minute sa ragaie..atata stateam pana ragaia de 3 ori tare...cu biberonul ei inghit mult aer....Adica Vasa il tinea ca mie imi era greu sa-l tin in brate atata timp...
Miro...mama dar ai scos niste comentarii la poze...Hac????
Sa ne zici rezultatele de la analize...
Cosmina...dormeau baietii cand ai ajuns, ca ai mei ma asteptau...evident calare pe calculator....
Corinadana, Viorelabine ati venit!
Ingerashchiar asa..ce se poate intampla cu albumele publice de pe yahoo...ca doar nu punem poze dubioase sau prea personale?? M-ai bagat la idei....
Ma duc imediat dupa el la cresa....am profitat ca am fost singura si am facut curatenie..ca eu fac si el desface tot...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
ingerash spune:
Ceau fetele :)
Sa va iau pe rand ;)
Mitzuka si Miro, prietena mea avea tot asa un album si niste binevoitori au luat pozele si le-au pus pe o gramada de site-uri dinalea de intalniri etc...Dupa un timp au dat peste un site din-ala "prietenii" din zona, care f draguti fiind, au facut si ei aceiasi chestie si au dat si numarul de mobil. sa va mai spun ca au sunat-o toti .... ? Eu prefer sa nu ma risc, mai bine nu pun poze, suflu si-n iaurt
Giova, ce a patit Marco, de ce l-ai dus la urgente? Sper ca e bine.
Angy,
Corinadana, mamaaaaaa da' de ce ti-e tie dor :))
Cosmina, poze, ceva?
va pup, eu merg acum la doctor :(