O altă Timisoara!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ingerash la doctor? pen' ce? Esti bolnavioara?
Mama draga ... in legatura cu pozele ... ia iote la noi babataile ... cine crezi ca ne mai vrea pe noi pe astfel de site-uri? Hâc??? Oricum ... faza cu telefonul mobil a fost o mare tampenie din partea asa zisilor prieteni. Ei vezi? Intr-o astfel de situatie iti dai seama cine ti-e prieten, pe cine bagi in casa, de cine iti pasa, etc. Mama lor ... cred ca luam in suturi ... de ajungeau si pe mana politiei.
Alina pentru spectacolul de joi ... ca io abia acum am percutat ... este la ora 15-16 ... eu nu pot veni ... lucrez pana la 19. Pacat ... as fi dorit sa va vad si la fel si targul. E numai o singura zi? Si pana la ce ora tine?
Petrecer faina la repetitia cu cinste.
Hai Simina nu mai plange ... da-i drumu din cuib ... sa-si ia avant puiutul ... . Cu cat mai repede cu atat mai bine ... sa nu-l faci dependent de tine. io pe tine sa nu te mai simti singurica.
Zici ca ti-au placut comentariile? Stai sa vezi cand le pune si Gio pe cele de pe aparatu ei ... atunci sa vezi comentarii.

In rest ... eu va anunt cu deosebita bucurie ca am niste analize de invidiat, sper ca le-am interpretat bine, sunt toate in limite normale, mai exact va voi spune miercurea viitoare dupa control.
Sunt super bucuroasa ... mi-era asa de frica de toxo ... v-am spus ca la Otelu nu mai sta mâtza la mine in brate? Nu ma mai suporta de cand is . Dar io ... cred ca le-as smotocii pe toate ... chiar si astea maidaneze ce-s pe strada.
Restul fetelor ... va ofer cate o si lasati timiditatea de o parte si scrieti. Noi astea mai "zapacite" ... nu mai suntem de oprit.
toate echipa extinsa.

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Ceau fetele

mai dar ati mancat ardei iutzi ?? aveti asa o viteza ...ca nu ma tin de voi...uite cat ati scris in nici 24 de ore ...
Cum faceti ??stai ca stiu .....luati tastaura si mouse-ul in pat ... ahaaaa......mai un visuletz...mai un mesaj ..asa e??
Si dimenieata la cafea ?? mai o cafea , o gogoasa.. 2 mesaje ca altfel nu-mi explic inmultirea exponentiala a lor ...
Nici nu stiu cui sa-i scriu ca toate fazele sunt trecute

Angy - FELICITARI !!! asta e doar inceputul !!!. Fiind si eu profesoara inteleg perfect ce e in sufletul tau cand vezi satisfactia muncii tale ...mai ales ca lucrezi cu suflete ...e altfel.

Giova- imi pare rau de Marco ..pupici de la Andrei pt el.
Cand iesim la o plimbare cu copiii??

Ingerash- faza cu pozele e nimik ... o colega de a mea care e profa, a patit o faza nasoala - un binevoitor a pus anunt la matrimoniale( de genul singura, caut ,fac si dreg...)si a dat nr ei de tel ... iti dai seama ce a iesit !!!fata a si plans de nervi ...daca prindea faptasul(care cred ca era un elev) cred ca-l snopea la cat de furioasa a fost.Eu ce sa zic... eu am album ope net cu toata familia ..asa ca sunt super expuse ...nu ma interseaza .

Mitzuka- stai linistita ...eu vreau sa-l duc pe andrei la prog prelungit...asa ca!!!!!!

Sfat : mergeti la mall ca sunt figuri de ceara in marime naturala !!!!
Corinadana- te asteptam ... haaai...faci un salt peste balta si ajungi ....glumeam ..sper sa nu te superi...putem vb aici muuuuu;t si bine sau ne mai si meiluim .

Cosmina - cred ca amandoua vom fi obligate sa bagam viteza ...vad ca nu numai eu m-am plans ca nu tin pasu' ...

mai intru ...sa verific ... ca apoi iar citesc foiletoane
..asta voi face azi ...sic!!!!

diana si andrei 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am vrenit si noi din oras.
i-am luat haine la Marco de botez. zici ca merge la disco, nu la biserica. sper sa nu faca popa rat, ca e de gasca.
Simina daca ar fi tat-su cu el, sa il dau in brate 30 min.ok, dar eu nu pot.
Diana iesim dupa ce ne intoarcem din Alba. promit.
Miro super comentariile la poze.am si eu vreo 2 de pus.

fug sa-l tin la ragait, ca a papat din 1-ul san.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Vorba Dianei...ati mancat ardei iuti?Bagam viteza,dar cum?
Pana la ora asta la mine a fost ca la nebuni.Au venit sa-mi taie gazonul,tanti facea curatenie,Vlad e in vacanta,Radu vroia sa iasa afara dar il enerva ca baraiau aia cu masina de tuns,cainele era nervos ca erau toti gramada....Sa mai zic?Abia acuma respir si eu,dar asta pana se scoala Radu ca apoi o iau de la capat insa sper ca nu in ritmul asta ca mor.
M-am trezit de dimineata cu o durere de cap de la multiplucombinat cu ce o mai fi fost...Nu e bun nici atata o...sm

Pai ma Miro cum sa priceapa Dani daca el saracu are ...cu portia mai

Ingeras io am poze pe acolo.Eu is aia blonda, care aproape tot timpu' inchid ochii pt ca aparatul ala cu care se fac pozele are mai un blitz...si fetele astea nu-l scot si io tot shontac ma uit.Mai sunt si poze in care am ochii deschisiEsti bolnavioara?

Da Simina dormeau in frunte cu tata lorAstia barbati cuminti care dorm cand femeia ajunge acasa.
Unde doamne e emoticonu ala ce se tavaleste de ras ca mor aici la calculator si tanti cred ca-si face cruce cand vede ca tastez si rad ca proasta-n targ.
Ma du fetelor sa ma fac ca pun si io mana pe ceva...si mai revin cand se potolesc apele prin casa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Giova,fi serioasa,de ce sa-ti ceri scuze,nu tu m-ai incurajat atat?Sa faci poze la hainutele lui Marco ca-s curioasa rau.
Miro,am renuntat la cantarea aia de maine,nu mai suport,tre sa iau o pauza,dar motivul real e ca au plecat 2 din elevi in vacanta la sat ,prea departe sa se poata intoarce.
Asa ca repetia a fost pepsi si la propriu si la figurat,am povestit,am ras de intamplarile de la Arad,apoi am plecat la soacra-mea sa iau copiii,am trecut prin Cartan sa iau spanac sa le fac maine ca nu am mai facut de o groaza de timp.
Felicitari pentru analize.E mare lucru,sa ai grija de tine si de bebe in continuare.
Diana,da ai dreptate la chestia cu satisfaciile,n-am fost eu prea clara,cand spuneam de 98,faza e ca eu predau la liceu din anul I de facultate.91,am luat premii cu caruta,dar apoi am considerat ca a venit vremea sa am copiii mei,iar in 96 m-am titularizat si in 97 eram gravida cu Daniel,apoi am revenit putin la scoala,din naou gravida,cu Angy,iar ultima data cand am revenit mi-a fost super greu sa ma repun pe linia de plutire.
Cosmina,spor la treaba.Parca e mai greu in vacanta cu copiii decat in timpul scolii.
Simina,deci esti de-a mea si cand ma gandesc ca ma tot chinuiam sa dau de un coleg de la arte sa ii arat desenele nepoatei lui Miro.....
Ingeras,pai ce faci la doctor? nasoala faza cu pozele,ai dreptate,eu le mai puneam pe ale mele pe privat,dar cand le lasam in public uitam cate-o luna de ele.
Vio,Corinadana,Tonculica,poftiti la scris,noi suntem tare curioase si vrem sa stim tot ce faceti.
Am uitat pe cineva afara,,pe Albi,da e plecata.

Fetelor deseara am musafiri,niste prieteni cu care ne intalnim de cate ori avem o clipa libera si jucam "cruce" si obligatoriu manca ceva,dar nu va spun ce gatesc sa nu-i fac pofta la Miro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Alinush asa mama ... sa nu-mi spui ce gatesti ... ca ma apuca poftele. Mi-ai facut insa pofat cu prietenii care vin la cruce. Noi aveam in fiecare sambata o pereche de veri la noi si jucam canasta pana dimineata. Vai ce vremuri. Noi fetele eram cele mai inraite .... ei mai mult de placerea noastra jucau. Cand s-a despartit varu de tipa asta ... am suferit mult, si el si noi. Eh! ce vremuri. Tinerete, tinerete.
Intr-un fel ma bucur pentru tine pentru "respiro" pe care ti l-ai luat. Meriti si tu.
Cosmina lasa-l buey ... sa vază si el cat ii de bine ... cand il alergam io prin casa ca ma trecea ovulatia ... si el se facea ca ploua ... acu s-o schimbat placa ...
Auzi? Tre sa te inveti si tu sa casti ochii la blitz ... ca asa ... am aruncat 17 poze la gunoi ... ca nu le puteam pune, ba erai cu ochii inchisi, ba era poza naspa din cauza lipsei blitz-ului.
Gio hai cu pozele alea cand ai timp ... ca de nu m-am benoclat in fiecare album si nu am vazut ceva nou ... ca abia apoi sa recitesc mesaju si sa percutez ... ca ai "poze de pus", nu ca ai pus. Grea boala am.
Diana ce mai tare faza a fost una care o scris-o pe vremuri sotul unei fete aici pe forum ... asa scriem de repede si de mult de parca "am umbla cu tastatura in poseta".
A fost super faza ... imi aduc aminte adesea de ea si rad cu gura pana la urechi.
Simina ... pe tine te-am lasat la urma ca esti mai speciala:
pleaca in 2 Mai colega mea in Germania. De intors se va intoarce in 25 -26 Mai. Mai vrei acel parfumel de la YVES ROCHER? Daca da, mail exact cu poza lui ... si parca era vb de maxim 15 euro ... sau ma insel?
Acum ca mi-a dat Alina ideea ... o sa mai bat la cap cu faza cu talentul Adnanei ... dar asta dupa ce incepi lucrul.

Auziti fetele? Io sunt libera vineri, la 5.30 plecam spre Otelu ... pana atunci nu scoatem copiii in parc? Vb. fiecare cand poate ... si stabilim. Asta daca e vreme faina.

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

Ma da vitezomane mai sunteti.
Si eu sunt tot pe fuga, nu am apucat sa citesc tot ce ati scris in ultima zi dar promit sa recuperez dupa Paste.

Angy11 felicitari bravo copiilor si tie!

Vroiam sa va iau la rind si sa va scriu la fiecare cite ceva dar deja trebuie sa plec inapoi la ore asa ca, ca sa nu supar pe mine am lasat doar mesajul pentru Angy care trebuia neaparat felicitata. Ca sa nu va suparati primiti cite un si cite o si promit sa revin cu mesaje lungi si dese dupa Paste.

Cum miine plec la socrii la Baia Mare si nu o sa mai am acces la Internet pina dupa Paste va urez la toate un Paste fericit , sanatate si un iepuras cit mai darnic.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Am rezolvat cu photo si cameraman pt. nunta. Ne-au venit invitatiile, sunt super.dar avem o problema: NU AVEM NASI!!!!
am fost si pe coclauri sa vedem de teren pt. casa.
Miro pun pozele mai tarziu, ca acum suntem rupti de foame.
scriu mai tarziu cu calm.

mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am vazut pozele noi, sunt super tari si comentariile :))Imediat imi fac si eu album daca sunteti curioase sa va uitati, da mi-l fac privat
Angy, Cosmina, Miro - am fost la doctor pt. ca de fiecare data cand sunt pe stop ma simt f f rau, ultima oara a trebuit sa plec de la simulare :(, si mi-era frica ccc ca imi da trimitere la gineco, si cum de ce ti-e frica de aia nu scapi...maine la 9 ma duc .
Giova, pune poze cu hainele de discoteca, is curioasa rau di tat
Diana, eu de cand cu faza asta cu pozele , ma feresc ccc ca "ala" de tamaie, nu risc nimic
Dia, Paste fericit, in caz ca mai citesti azi :)

va pup pe toate, merg sa-mi fac album ;)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Cosmina ma gandesc ce era la tine in curte.
Ingerash, Alina sper sa reusesc sa pun ceva poze, poate maine dim. ca azi n-am chef. setul contine: o pereche de blugi, o bluza si un jerseu. toate sunt scrise, blugii stersi in fund.Ce a comentat mama cand a auzit!! dar treaba ei, ca nu pe fiul ei il boteaza.

Am uitat sa zic: ce groaznic am iesit in pozeeeeeeeeeee!!!
Sunt ditamai .

Cele care v-ati botezat copii, hainele luate de nasa, trebuie sa le spal, sau le duc asa????? eu ii spal toate hainutele si le calc. si nu stiu ce sa fac cu astea.

mamuta mea

Mergi la inceput