O altă Timisoara!
Raspunsuri - Pagina 11
corinadana spune:
Salut fetele! Mai da ce mult ati scris.
Da mai Miro tu pleci dar te intorci dupa ceva timp. Eu cucu!!!
Ce simpatice sunteti!
Angyeu m as intoarce dar ce fac eu cu Raluca? A inceput aici scoala. Ptr ea Romania va insemna doar o mica vacanta. Ea poate avea aici un viitor mai bun ca si n tara.
Si sa stiti ca si aici tot anunta cu pozele pe net ca nu i sanatos! Doamne si am mai vazut la cineva, nu mi aduc aminte numele, are si filmulete inregistrate cu bb in pielea goala! Eu i am trimis mesaj sa si le ia jos! Nu i bineeeee!Eu de asta nu pun poze cu noi.Sunt o gramada de nenorociti pe lumea asta. Si mai apari pe te miri unde trucata poza binenteles si tu habar nu ai.
Diatrimite o barcaaaaaa!
Auziti, m a intrebat una de ce nu merg cu masina in RO? I am zis ca nu pot ca mi intra apa pe la geamuri. Ea zice "cand ploua?" Nuuuuuu, cand trec oceanul!!!
Nu cam stiu astia de RO dar stiu de Nadia. Toti stiu de NADIA! A fost si ramane un fenomen.
Va pup!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
ingerash spune:
mi-am facut album ...privat
Corinadana, ce le tot zic eu la fetele astea ?
Giova, asa haine cool...ma gandeam eu ca trebe sa-mi fac un jurnal unde sa scriu tot ce nu-mi place la mama ca sa nu fac asa cu copii mei..prin generala hainele erau cea mai mare problema. Venea cu mine la cumparaturi si imi toca nervii, ma punea sa-mi cumpar niste porcarii si apoi ma intreba de ce nu le port . Si azi m-am certat cu ea pt. o geaca, a fost cu mine cand mi-am luat-o (am purtat-o vreo luna si s-a descusut) si acum ma intreaba de ce am dat banii pe porcarii . ca sa vezi...nah ca m-am racorit :))
corinadana spune:
Ingeras buna ideea cu ce facea mama si ma deranja sa nu fac asa cu ai mei!
Eu asa fac cu Raluca si cica nu i bine nici asa! Ca ti se suie in cap. A mea e gata suita! Mai mult de atat nu stiu daca se mai poate.
E asa greu sa fii mama. Ca nu stii niciodata cum e mai bine!
corinadana mama Ralucai
Mirona spune:
buna seara fetelor,
acum am intrat si noi in casa ... umblam de nebuni si noi ... imi plimb burtoku in soparrrrla in loc sa ma plimb pe jos. Noroc ca stau la 4 si mai tre sa urc si cateva trepte ... ca altfel ... sedentarismul asta ... ma omoara.
ingerash vizionat pozele. Beton. Si noi STRAJA FOREVER!!! doar bebele nostru a fost conceput in februarie acolo. Schior il fac.
corinadana zici tu ceva bine ... cu venitu si plecatu din tara ... dar eu tot visez in continuare ca intr-o buna zi vom emigra si noi ... adica, mai bine zis ca o sa am si eu cu cine emigra.
Acum 2 ani eram in Germania pentru 5 luni. Pe final, numai bine de Craciun il chem si pe al meu la mine ... o saptamana. A venit, i-a placut enorm, era a doua lui iesire in strainatate (prima in Ungaria) si a fost de acord cu mine ca vom emigra.
La intoarcerea acasa ... s-a asezat comod pe canapea in sufra, la televizor ... si-mi zice asa intr-o doara: io nu mai vreau sa emigram. Uite ce bine e acasa.
Si tocmai la aterizare in Timisoara ... eu fiind la geam .. ce-mi vad ochii alaturi de pista de aterizare? Un caine comunitar. Am sosit acasa.
Gio daca te plangi de pozele puse pe public ... o sa-ti fac placerea de a-ti trimite vre-o cateva pe mail din cele cenzurate ... te crucesti.
Dia Paste fericit! si voua. Te asteptam dupa Pasti ... o sa ai ce citi.
Fug sa trag un dush si mai revin ... poate mai apare vre-o buhă ... pana nu ma trimite Dani la culcarica.
Miro11+
am o nepotica talentata
Cosmina2 spune:
Apuc si eu dupa lupte seculare la calculator.Pe langa ca toata ziua am umblat pe aici ca disperata,dupa ce l-am culcat pe Radu am zis ca apuc...sufletu'.S-a pus al meu sot,care toata ziua sta la calculator,sa lucreze nu stiu ce.Am reusit sa-l fac sa plece si vine maica-mea sa-i caut si ei ceva pe un site.Acuma i-am imprastiat pe toti...si io happy cu voi aici.
Giova de ce nu va cununa nasii copilului?Sa sti ca a fost ca la nebuni aici.Nu ai iesit groaznic deloc in poze.Ti-am zis ca arati binePoti spala linistita hainele copilului.Cine stie cine o fi pus mana pe ele si pe unde or fi fost.Stai linistita ca il primeste la botez asa.
corinadana intrebarea aia ti-a pus-o o americanca bastinasa,nu?Doamne redusi is.Te cred ca ti-e dor,dar pune-te in situatia de a mai veni inapoi si o sa-ti treaca repede dorul.E greu nu e usor si mai ales cred ca te doare ca romanii acolo se schimba f mult,iar pt.americani(chiar daca nu arata de frica ca-i dai in judecata)tot emigrant ramai.Lasa ca la vara iti aduc putin aer de Timisoara.
Ingerash unde ti-ai facut albumu ca vreau sa te vad.Greu cu mamele astea.Si pe mine ma enerva a mea,dar acum de cand am copii sa sti ca nu mai gandesc asa si ii dau dreptate mamei mele.Eu cu maica-mea nici acum nu ne potivim la gusturi asa ca tot timpul o sa-ti comenteze
Incepeti sa ma speriati cu pozele.Poate ma mai vad intr-o posturaaaa
Mirooo unde esti?La serial sau dormi cu bebe.Iara ai avut mult de lucru azi?
Diana ce faci draga mea ca aseara nu prea aveai chef de mers acasa.Nici eu numa am zis sa nu-i disper pe ai mei chiar asa,dar puteam linistita sa stau ca dormeau dusi.
Angy joci cruce?E bine ca mai apuci si tu sa te relaxezi ca meriti.
Giova spune:
Dia Paste fericit si multa lumina in suflete!!!
Cosmina, ok, mersi de info.
Pai nasica nu vine la botez, ca are rau cu orice mijl de transport. ea inainte lua niste pastile, pe care acum, daca e nu le mai poate lua. asa ca.... 9 luni are arest la domiciliu. e bine ca la botez poate veni doar nasul. dar la nunta?????
Miro vreau sa vad si celelalte poze. M-ai facut curioasa.
Ingerash ai pus pozele in mail-ul comun????
Corinadana ai dreptate cu poze nude pe internet. cica se dau si amenzi mari pt. asa ceva. eu de aceea nu-mi mai atasez linkul cu pozele bebeului meu. sunt atatia perversi in lumea asta ca mi-e si frica.din departari.
credeam ca ajung sa pun pozele in seara asta, dar are Clau treaba la comp. asa ca... maine, pana nu merg la aeroport dupa sorella.
si o noapte cat mai placuta si linistita.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
Mirona spune:
Ioana trimis un mail.
Cos da, am avut mult de lucru ... dar chef deloc. Ma durut un cap ... toata ziua, acuma seara am avut si greturi usoare.
ma duc la nani cuca.
pa pa fetele si pe maine.
Miro11+
am o nepotica talentata
angy11 spune:
bey,ce m-am distrat citindu-va,de mult nu mi-a placut asa pe forum.
Miro ,am ras singura in fata calculatorului,la faza cu emigratul,aveam si noi ganduri din astea,mai ales dupa ce s-a nascut Daniel,Emil se gandea ca in Canada cu calculatoarele rupe norii,i-a trecut apoi,de fapt aparand Danile,primul nepot,bunici topiti,nici nu concepeau,asa ca s-au gandit sa ne ajute si ajutati am fost,am ajuns in apartament de servici,dar e o poveste lunga.
Giova,pe unde ati umblat pe coclauri,unde iti doresti casa?
noi vrem sa ne facem pe terenul lui maica-mea intre Chisoda si Giroc,dar intai vrem sa vindem din el,iar cu banii de pe pamant s-a ridicam,apartamentul in care stam urmeaza sa-l cumparam si vreau sa-l tin pana cresc copii,apoi eventual vandut si cumparate 2 de 2 camere,ca sa aiba fiecare al lui.
Ingerash,sa sti ca la mine cheia succesului ca profa a fost ca eram tanara cand am inceput si am tinut seama de relatia cu ai mei in adolescenta,cu asta mi-am apropiat si ghidat elevii,de multe ori mediatizam conflictele intre ei si parintii lor,care nu intelegeau de ce pe mine ma asculta si pe ei nu,la aceeasi chestie,asta fac si acum cu copiii mei personali.Dar faza cu jurnalul e beton.
Cosmina,am pierdut la cruce,cu 2-1,ne-au batut sotii,data trecuta i-am batut noi.
In privinta calculatorului,eram mult mai linistiti cand aveam 2,acum si la noi e bataie,dar seara e regula,toata lumea la culcare si ramane al meu.Sa-nteleg ca la vara zbori in state?
Corinadana,mai stiu americanii si de Zamfir,dar poate aia un pic mai culti.Ai dreptate,cu viitorul fetei,de multe ori ne-am gandit si noi la asta,dar,a venit pt. un an un coleg de-al meu din state,e plecat de mult,acum a putut sa-si ia un an concediu si a venit in Ro ca sa le arate copiilor ce inseamna Romania,baiatul lui e in clasa I cu baiatul meu,e taaare fericit ca-si poate educa muzical copiii pe gratis,spunea ca in state el stie doar de 2 astfel de scoli,una nu si-o poate permite,a doaua ar putea dar e fooarte departe,nu-l lasa inima sa-si trimita copiii departe de el.
El este legat de job,sotia americanca,,imi spunea ca nu ne dam seama cate opotunitati avem,care dincolo ar costa multi bani,este punctul lui de vedere,din 2007 poate n-o mai fi la fel la noi.
corinadana spune:
Mirona stie sotul tau ceva!Dar stii ce m am gandit poate undeva in Europa i mai bine sa emigrezi ca esti totusi mai aproape de casa. Cainii acusi o sa i vezi pe vreo aripa de avion.Doamne fereste!
Cosminaeu in ce priveste chestia cu emigrantii sunt un pic norocoasa ptr ca locuiesc in California si aici e lume de pe tot pamantul asta. Sa vedeti cand merg la parc cu Raluca ce de limbi auzim in jurul nostru!!Da sa vedeti ce de mai combinatii de copii ca nici nu mai stii de unde sa i iei. Am intalnit unii combinetii de 3 sau 4 popoare!
va pup!
corinadana mama Ralucai
Giova spune:
Miro vazut si speriat. doamne zici ca suntem Allien, mai ales subsemnata.
Alina in zona Cora vrem sa luam, catre Arad, dupa selgros.oscilam intre unul la 38 euro si unul la 30 pe metru patrat.
Luam imprumut din banca, ca avem doar cei 25% din toata suma.
Clau acum a mai facut ceva la proiectul de casa. suntem mancati rau, ne cam aruncam in datorii, dar e mai bine acum cand suntem tineri.
gata, la somn cu mine, ca precis voi avea cosmaruri din cauza pozelor.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea