O altă Timisoara!
Raspunsuri - Pagina 12
ingerash spune:
am revenit si eu dupa ce am vazut un film...
Miro, nu ca Straja e beton? vaaaaaaaiiiii cat de mult imi doresc sa mai merg acolo . Deci pe bebe schior il faci
Cosmina, Giova - in contul comun am pus si pozutzele mele :)
Angy, si eu am un prof din generala care a facut foarte multe pentru mine ca persoana, inca ma ajuta, el pune bazele ziarului la care o sa scriu.
Corina, mie imi zic ai mei daca am ocazia sa plec, sa plec!! ca si ei is satui de coruptie, etc... si eu as pleca dar nu in Germania sau alte tari cu oameni neprietenosi
Mi groaza sa ma culc, se face dimineata si trebe sa merg la tanti ginecoloaga ... :((
noapte buna....sa visati ingerasi...
corinadana spune:
Ingeras! Un sfat: eu zic sa cauti tu un nene ginecolog. Ei sunt recunoscuti in a fi mai buni. Eu m am ars cu doua tanti si nu mai vreau sa aud de ele.M a tinut una un an aproape pe tratament ptr candida si eu saraca aveam o cistita si de la aia mi se tragea candiduta mea. Si abia cand dr. Grigoras dragul de el mi a dat tratament intai de cistita si apoi de candida am fost si eu happy.
Am auzit ca si a facut ditamai policlinica dr. Grigoras. Si aialalta cu o mana fuma cu alta ma controla.Va dati voi seama daca gresea femeia scrumiera??? Da' am scapat!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Dar ati scris nu gluma..... Intai va scriu si dupa aia citesc si va raspund....Mama ce egoista mai sunt.....
Ieri am avut o zi din aia de toata jena..nici acuma nu pot sa stau bine pe scaun ca ma dor toate cele....In primul rand l-am dus pe Dejan la cresa de la 8...si intre timp am bagat viteza la curatenie ca abia apuc si eu momente cand nu e acasa el ca sa fac treaba ca lumea....Cand m-am dus dupa el ploua cu galeata ...si la cresa mmi-au zis alea ca Dejan a facut diaree si sa nu il aduc 2 zile...degeaba le-am spus ca el face diaree doar cand ii ies dintisori si ca acuma ii ies caninii de sus ca tot nu am voie sa il aduc...Oare asa va fi tot timpul...la diaree 2 zile acasa..pai mie cine imi da medical pt diareea lui...ca doar am si eu servici...In fine...de atunci nu numai ca nu a mai facut diaree ci chiar nu a mai facut kk deloc.....Numa bine se obisnuise la cresa...acuma il duc marti ca luni e liber si pana atunci o luam de la capat cu obisnuitul....
Aaaa...pe el il pune sa stea acasa pt diaree dar era un baietel mic care tusea de isi scuipa plamanii si care vine in continuare la cresa....
Dupa ce am ajuns acasa ni s-au anuntat ca vin la noi prietena mea din Franta si sotul si bb lor...ca idee m-am bucurat dar...m-au epuizat aia mici intr-un hal ca nici nu am putut sa adorm..amandoi baieti si de aceeasi varsta...cand Dejan lua o jucarie hop si Alex pe ea...si tot asa....Oricum a primit Dejan o gramada de jucarii faine si un rucsacel pinguin pt cresa....
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
mitzuka spune:
Am uitat sa va zis principalul...azi noapte Dejan nu cred ca a dormit legat o ora..se tot scula din 10 in 10 minute si plangea de numa..cu toate ca i-am dat nurofen tot l-au suparat caninii aia...faza e ca l-am fi luat cu noi in pat ca sa nu mai facem ture dar el nu suporta sa stea cu altcineva langa el si se tot da jos....Acuma sunt rupta de somn ....
Ingerash iti dai seama ca nu am mai apucat sa vad filmul de ieri seara..si imi pare un rau de numa..o fost fain? Eu nu am citit nici cartea si eram curioasa mai ales dupa ce ziceati voi de ea la Clubul cititoarelor....
Bafta la gineco....
Ioana...nasol ca nu aveti nasi de cununie inca...Si eu am patit-o..la sarbi trebuie sa ai doua perechi de nasi...si parinti lui Vasa ne-au zis sa ii punem pe nasii lui Vasa de botez si la cununie ca intre familii exista traditie de botezat si cununat etc...Na bine ii alegem pe astia nasii mari si ca nasi mici ii punem pe niste prieteni dar nu f. apropiati..i-am ales mai ales pe principiul ca erau cam singurii casatoriti din anturajul nostru...In fine tiparim invitatiile....cand moare tatal nasului mare...deci am ramas doar cu nasii mici...Acuma nici macar nu ne mai salutam cu ei pe strada..au fost super magari si nesimtiti.....
Eu la botez am vrut tinuta traditionala de ingers....ca sa fie special...oricum Marco va arata bestial...Pupici la bb!
Miro....mai lasa-ma sa ma gandesc cu parfumul ca daca iar o patesc ca luna asta cand inca nu mi-au venit cei 8 mil.o sa fie nasol...iti zic din timp oricum..si mersi mult de tot....
Cu Adnana dupa ce incep lucrul..ok? Oricum sa stii ca la Resita e liceu de Arte f. bun...de acolo ne vin multi studenti...Liceele de Arte incep cu clasa 5 doar...
Cosmina...la mine tot timpul sunt lupte pe comp. dar intre noi si Dejan....
Alina bine te-ai gandit cu apartamentul....Noi deocamdata stam in chirie...si cred ca vom sta asa mult timp ca nu avem nici o posibilitate de credit...nu ne incadram ca salarii si avans pauza....Dar tot asa as vrea sa ii asigur macar lui dejan un locusor al lui ca sa nu treaca si el cand va fi mare prin tot ce trecem noi acum....
Am ametit deja ..daca mai e cineva pe care am uitat...scuze...si pupici!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Neatza!!!
Aici sunt hainele de la botez:
hainute botez
Ingerash bafta la tanti doctoru. Imediat intru sa vad pozele. scroiu pe urma.
Simina imi pare rau ca tre sa-l ti pe Dejan acasa. o luati iar de la capat cu acomodarea.
Fetele Marco al meu a papat aseara la 21.30 san + formula si s-a trezit doar la 8.15 sa pape. eu m-am muls la 8 ca imi plesneau sanii de durere. asa ca masa de dim. i-am dat-o din bibe si mi-a ras 210 ml. au mai ramas 50 in sticla.
Cand ma gandesc la saracuta Ingrid ce se necajeste cu Diana, imi vine sa .
Numai Clau merge la aeroport dupa sorella, ca are ceva probleme cu un transport din Italia si nu mai vine dupa noi.
fug ca s-a trezit mogaldeata.
trevin, cand pot.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
Giova spune:
Ingerash esti o super gagica.
ia zi: prima poza este facuta cu photoshop?????
eu mi-am schimbat pruncul, acum rade si gangure si chiuie in bouncer. este bine dispus, doar vine matusica din Italia.
Simina referitor la cei 8 mil., mi-a zis mama, ca din cauza ca mi-au cerut aia flotantul , cand am depus dosarul pt. bani--caci eu ii scot din Alba, mi-a ajuns dosarul pe la Buc. sa-l aprobe aia, etc, etc. si banii ii primesc numai in iunie, pe 3 luni.
eu chiar ma bazam acum pe ei, dar.... ne-om descurca si fara.
gagicute frumusele: am pus cele 3 poze, facute cu aparatul meu in contul comun, in photos. acolo unde sunt si ultimele.
mamuta mea
angy11 spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Giova ma uitam la pozele tale,de fapt ale lui Marco si a trecut Daniel pe-aici si le-a vazut si el,rade si acum de vreo 10 minute de pozele acelea cu afacerea si ii povesteste la Angy ca a vazut un bebe pe calculator care facea afaceri
Am vazut ca au aparut ceva vilute in acea zona,e scump terenul acolo,dar de e nordul orasuluie normal sa fie asa.
Simina,ce tampenie cu cresa,eu in locul tau ii dadeam smecta si gata ce chestie,n-am mai auzit,sa stea acasa pt diaree,pt. febra e ok,sau chestii contagioase,dar diaree...
Miro,pe unde esti?Ai treaba?
Corina,beton faza cu scrumiera.
Cosmina,hai pe forum,fa-ti loc la calculator.
Gata,fug la bucatarie sa vad ce le fac de mancare copiilor si il las pe Dany la calculator ca a si studiat la pian saracu,numai sa-l las.
va pup,mai intru mai incolo.
Mirona spune:
buna fetelor,
am de lucru ... am ... dat chef deloc ... ma cam fofilez pe aici.
Am aflat 2 vesti cat se poate de proaste.
1. o prietena buna (virtuala) a pierdut sarcina, la 17 saptamani. S-a chinuit multe ore pana a nascut copilul, apoi a urmat chiuretajul ... si totul a fost pe viu. Am plans ... toata dimineata ... nu am taria sa o apelez sa-i spun cat de rau imi pare. Cumplit.
2. mi-am luat concediu in saptamana de dupa 1 mai sa mergem si noi in vizita la prietenii nostri din Ploiesti si acum pica firma dragelor fara mine. Intra un proiect in casa in data de 2 si in 17 trebuie sa iasa. Au acceptat concediul meu cu conditia sa fac ore suplimentare restul zilelor plus sambata si duminica pe baricade.
Nu le pasa ca sunt insarcinata ... daca nu-mi convine ... sa trec pe la sefu cel mare. Intelegeti voi chestia.
Daca dupa astfel de vesti mai am chef de ceva ... e mare lucru.
Ma intorc resemnata la lucrul meu.
Va pup pe toata si mai vb.
Miro11+
am o nepotica talentata
angy11 spune:
Miro nasoala veste,te cred ca esti trista,dar tu trebuie sa te gandesti la tine,acum sa fi pozitiva in permanenta,nu lasa lucrurile triste sa te copleseasca.
ma gandeam eu ca e ceva cu tine,ca nu aparusesi de dimineata.
Giova spune:
A venit sorellina, am stat la taclale, s-a jucat cu nepotul. asta se tot uita dupa mine, sa nu ma scape din ochi, i-a ras putin, dar tot mama era tinta lui.
Angy spor la pregateli. E haios cu cravata si ochelari.
Miro, vorba lui Alina, calmeaza-te si gandeste-te la tine si la bebel. doamne fereste pe toata lumea, dar tu, nu te mai necaji si stresa.
la ora 15 tre sa pape bebecul, dupa care iesim la magazine. e si urata vremea....
mamuta mea