O altã Timisoara!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Mama ce somn imi e, si Marco a papat la 7.30 si pe urma a dormit putin, eu pe langa el.
La 12 mergem cu nasica sa cautam haine de botez, ma bucur ca e misto afara, caci mergem pe jos.
Ingrid pai in timp ce vb. cu toine aseara am pus linkul. nu stiu ce a avut fiu-mio, dar numai la mine s-a linistit.
Eu am terminat o punga de Milumil. azi-noapte i-am dat Nan 1, ca sa termin si cutia aia, si la baut, in somn.si nici nu l-a varsat.
sa inteleg ca Diana nu a prea baut nici aseara? E in greva foamei draga mea, alturi de Bia lui Cata.
Simina, tinem pumnii. doamne ajuta sa fie bine, dar parca simt eu asa ca se lasa cu plansete.dar tu trebuie sa fi tare, ca ei uita repede.
Din ce stiu eu, fetele sunt mai perspicace decat baietii.nu-ti fa probleme, ca-si va da el drumul la gurita.
Marco urla de-a dreptul, ma omoara. si mi-e ciuda, caci numai la tat-su. e un urlet de bucurie. Daca de la 3 luni a inceput. sa te ti frate mai incolo.
Ingerash ma bucur ca ai trecut cu bine de simulari. doamne ajuta sa treaca si ex. adevarate.
Alina tin pumnii pt. astazi. va fi bine, ai sa vezi.pe urma sarbatorim.

am plecat sa adun putin, daca tot plecam brambura prin oras.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
azi mi-am inceput ziua cu stangul. Dis de morning am plecat cu Dani la centrul de sange pentru ca numai acolo voia dr. mea sa-vi verific RH si grupa de sange.
Program de recoltari de la 8-10. Ajungem inainte de 8, plin, lume si tara. Colindam pe acolo, nu se vedea nici unde un loc de recoltari, lumea ce statea la coada (o coada haotica) erau toti pentru donatii de sange. Ne sfatuieste unu sa mergem sus la etajul 1, acolo e laborator ... putem intreba acolo. Urcam, vedem laboratorul, scaune dintr-acelea de luat sange .. ok am ajuns unde trebuie. O caprã trebaluia pe acolo. O intreaba Dani frumos unde se poate recolta sange pentru RH si grupa de sange.
AICI. Dar mergeti intai jos sa va faca fisa si apoi platiti ca caserie.
Zis si facut. Merem jos, ma asez la coada si il trimit pe al meu la lucru ... macar unul dintre noi sa nu intarzie. Erau vre-o 20 inaintea mea. Se dechide ghiseul pe la 8.15 ... ca doar tre si ele sa-si bea cafeaua.
Mi-am dat seama ca fiind gravi puteam sa inaintez si sa merg prima ... dar la ce moace vedeam din toate directiile, ce mirosuri, ce limbaj ...etc. nu indrazneam nici sa fac miscari bruste.
Am stat cumintica pana mi-a venit randul. Era simplu - dadeai buletinu, cauta fisa si fuga la donari. Ajung eu
o voce seaca:
-buletinu. in acelasi timp vb si cu o alta tipa de-ale lor. Deci nici nu ma asculta, degeaba indrugam eu ca eu am venit la analize nu la donari.
-n-am fisa la dumneavoastra.
-sifilis,sida,hepatita?
-nu.
-semnati aici.
-grupa sanguina?
-pai aia am venit sa o determin.
-Doamna dumneata pentru ce donezi?
-pai tocmai ca nu donez. sunt insarcinata si am venit sa-mi determin grupa sanguina si RH-ul.
-pai atunci nu la noi - dupa colt la caserie si apoi sus la laborator.

Deci stat la coada juma de ora degeaba. Platesc la caserie ... urc sus, aceleasi fete, aceleasi mirosuri, recunosc persoanele care mi-au fost in fata si astept sa vad cand intra ele, sa stiu cand imi vine randul.
Dupa o alta jumatate de ora se ridica o madama si vine spre mine:
-Doamna acum v-am recunoscut, erati la fisier inaintea mea. Nu aici trebuie sa stati, mai este un laborator un etaj mai sus, aici numai donatiile de sange.

Am crezut ca mor. Iar degeaba? Multumesc frumos si urc mai un etaj. Acolo o madama citea ziarul, deja nu mai puteam, am intrat cu tupeu si mi-am spus of-ul. M-a rezolvat in mai putin de 5 minute.

Si acum ia ziceti si voi, nu as fi fost pe usa afara la 8.15 daca stiam unde sa merg? La caserie 2 minute, la prelevare 3 minute, rezulatul in 2.
CLAR: sunt un caz prost indrumat, prost sfatuit.

revin de la calc-ul de acasa, ma duc in pauza de pranz.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Miro pai azi nu aveti liber...sau nemtii nu-s catolici!RUSHINICA!
Cat despre ce ai povestit iti vine sa mori nu alta...dar de ce nu ai mers la Bioclinica ca e super civilizat acolo?
In fine...nu te enerva ca bebe simte....uite...
Ioana..sper ca macar pt Marcolino sa gasiti ceva fain...

Vroiam sa va pove cum a fost la cresa dar vad ca s-a sculat si ma striga...revin cand mai pot...
Pupici!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

De azi dimineta acuma apuc si eu sa stau jos.Parca vin sarbatorile cu bata...

Miro cam asa am patit si noi cand i-am facut analizele lui Radu.Nu ai draga pe cine intreba si daca intrebi risti sa-ti urle in ureche vreuna care s-a sculat cu fata la cearceaf...

Danitin

Giova spor la cumparaturi.Sper sa si gasesti ceva ca de pline sunt pline magazinele,dar cand sa cumperi,nu prea ai ce.Lasa nu mai fi suparata ca se bucura numa la ta-su,ca si la mine din doi...unu-i dupa maica-mea si celalalt dupa ta-su asa ca ....eu cu greu si altii cu pupaturileDe noi is satui ca ne vad toata ziua.

Simina,Radu vorbeste,face propozitii scurte,dar uite un sfat...nu-l mai compara pe Dejan cu alti copii.Ai mei desi sunt frati nu sunt la fel.Vlad la varsta lui Radu vorbea corect.Nu a pocit decat 3 cuvinte,a vorbit corect si mult de la inceput si foarte devreme.Radu in schimb poceste fiecare cuvant,el are perioade in care stagneaza si apoi isi da drumu....Nu trebuie sa-ti faci deloc probleme.Probleme iti poti face de la 3 ani,dar pana atunci pun pariu ca o sa vorbeasca.
Maica-mea mi-a zis ca pana la trei ani eram "muta"si isi dorea si ea sa vorbesc muuult.Iaca visul ei s-a implinit ca acumaaaa vorbesc frate...prea mult cateodata.

ingeras

Angy sigur ca ne vedem,abia astept.Cred ca acum esti in focuri.

Ingrid si pediatra mea a spus la fel si s-a dovedit ca pt Radu nu a fost bun Nan.Cred ca e o moda cun Nan,dar nu toti copii il accepta.La Radu i-a mai dat o reactie nasoala Nan-ul,diaree.Are prea mult fier.Nu stiu ce sa zic.Cat papa Diana la o masa?Hai ca mai vorbim sa vedem....Sper ca nu faci si greala de a o cantarii zilnic sau saptamanal ca ajungi sa o iei razna...

Pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Uite ca am aparut si euuuu.....vad ca unele au o viteza la scris.. trebuie sa ma mai antrenez si eu ....
Ingrid- Bine ai venit ...cu intarziere ...fetita da cat timp are ? eu am un baietel de 5 luni ,Andrei,si pe mine ma cheama dod Diana.
Miro- draga mea...merci de link.Ce mai faci ??Bb mic din burtik ?? Pot sa fiu soacra ?? - sa iei acid folic e super pt dezv neuronala lui bb. Acid folic mai gaseseti in portocale...eu papam o lada pe saptamana...faceam pure cu kiwi (pt digestie).
Giova- pe unde bantui?? ca nu te mai vede omu !!!
iesim cu bb in parc? sau in centru ...uite ce frumos e afara...epacat sa-l ti in casa..eu il scot pe la 4.
Albi- ce mai e nou ?? mai vb si pe mess daca intri
Mitzukas- baaau...ce mai ziceti voi ?? Dejan??

Andrei are urme de viitori dintisori ...hihihi
La noi a fost pastele...eu si andrei sunt catplici si sotul ortodox asa ca tinem de 2 ori .
Cristos a Inviat ...la cei care au avut pastele acum ca mine !!!!

Poze din martie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=eaac&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

poze aprilie http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=1006&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

va pupam
Diana si Andrei 5luni

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez ca faza de azi dimineata a meritat asteptarea. Am RH pozitiv, YUPIIIIIIII! si grupa de sange la fel cum stiam de la 14 ani: 01 - dar cica acum nu i se mai spune asa, ci numai - 0.

Ingrid - am stat ca topita cu ochii la monitor. Ba, e o frumoasa Diana ta, i-am aratat-o si sotului ... sa-l mai moi un pic si sa vada cat sunt de scumpe fetitzele. Frumoase poze, chiar am si recunoscut un solectronist in ele, pe Mircea ... eu il stiu de pe Straja si anu asta si anu trecut a fost si el cu noi in trupa vesela. Zicea al meu din spate ... de-ar stii Mircea ca e pe net ...
Aceeasi faza o avut-o si el cand mi-am facut eu primul album in yahoo si l-am postat pe forum, dar vorba aia ... la cate poze sunt pe net ... de am sta cu frica in san pentru ceea ce s-ar putea intampla cu ele ... apoi nu am mai avea timp de trait.
Abia astept sa-ti vad minunea si live ... gasim noi o zi cu soare sa scoatem bebeii in parc.
Alina ai vazut ce ne-a lipsit? Nici noi nu ne recunoastem ... iote la mine parca scriu romane zilnic ... da asa-mi place ...
Dinspre partea cu Camelot, fii pe pace, mergem toate si luam numai un platou de 4 persoane. Sigur nu-l vom hali pe tot ... dar merita incercat. Unele la dieta, altele nu papa porc ... om vedea ... dar mai in colo, dupa Pasti ... vedem noi cand.
Nu-ti mai fa procese de constiinta cu olimpiada, mergeti, dati tot ce puteti din voi ... si asta este. Voi v-ati facut datoria. Sa intrii sa ne pove.
ingerash cand e bacu? In iunie ... zice colega mea ... deci nu mai e mult ... si scapi. Tinem pumnii. Activeaza-ti si tu PM. Stii cum? Daca nu .. te ajutam cu placere.
Simina hai ca te asteptam cu povesteala, cum o fost .. .cu lux de amanunte, plizzz. Cred ca numai tu ai avut emotii, Dejan s-o dus la "pii" ca in parc, nu?
Eu mi-am ales sa primesc liber de Pastele ortodox, pana la nunta mai ma infoiam si eu nitel de pastele catolic, dar dupa ... decat sa-mi iau liber si sa stau singurica, iar de celalalt sa stea el singur ... am renuntat din nou eu ... si imi iau liber atunci.
Nemtii in schimb, ei au avut liber vineri si luni, deci iti dai seama ce trai si viata e in firma. Si e plecat si sefu ... deci .
Ioana nu ati dat gata toate magazinele de hainutze? Spor si azi ... sper sa nu veniti cu mainile goale. Zici ca si Biencutza lu Cata face greva? Tre sa mai trec pe la voi sa ma uit in albume ... ca mi s-o facut dor de ea.
V-am spus ca bebe meu daca iasa baiat tre neaparat sa aiba culoarea parului meu, iar daca e fetitza o sa stau toata ziua si o sa ma uit la pozele lu Catalina Uto ... sa iasa si a mea roscata.
Dana multumim de florishica. Uite si tie inpoi un buchet mare mare:.
Diana salut, vezi mama daca nu-ti activez isi tu PM-ul ala odata. Meri si tu la mesaje private si acolo la optiuni si putem vb si asa. Cand pleci la Oradea? Vezi ca nici io nu vazut Andreiu tau ... asa ca data viit cand tragem un parc ... nu mai ai voie sa absentezi. te pupez si pe tine si abia astept sa ne vedem (iara).

Editez - sa mai mentionez pentr Simina. Dr. mea a insistat ca Rh si grupa de sange sa le fac acolo si nu la orice laborator, fiindca s-au mai vazut cazuri cand au fost gresite. Restul de analize le pot face unde vreau ... dar astea doua numai la centru de sange.

Gata gagici ... mai fug si dincolo la gravidutzele mele ca ma pun absenta ... si apoi mai trec sa vad ce faceti. Pupez gasca vesela.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Miro ...am pm ...doar am mai primit !!!

Mergi la inceput

ptii ... ce-i facusi maica ... ca eu nu-l vazui la si 7 minute cand editai raspunsul meu. Facusi tu vre-o scamatorie. Na .. ca acu nu mai am ce sa-ti trimit ... zi-mi pleci ori nu, sa stiu shie fac.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

hmm unde draga mea ?? unde sa plec ?...la oradea ...plec luna viitoare ...afara cu bb dupa ce papa numa'

Mergi la inceput