O altă Timisoara!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

iote la ele ... pofticioasele ... le dai un pont si ele HOP! si au muscat momeala. BRAVOS!
buey .. io parca eram aia cu pofte ... sau nu? Ar trebui sa mai avem o gravidutza in grup ... sa nu ma simt atat de stinghera cu cate poftesc.
Ca atare: Cosmi imi facusi pofta cu clatitele alea. Am papat da, am papat de dimi pe la ora 12, la 14 am tras un pui de somn si m-am trezit la 4 ca vreau clatite. Eu faceam clatitele si Dani facea supa si fierbea niste sarme scoase de la congelator. Asa ca ... aveti grija ce mai pove pe aici ... ca sa pot si eu sa-mi fac ... daca pove vre-una de ceva ce nu se poate efectua intr-o bucatarie normala ... am pus-o.
Ziceti ca vreti la Camelot? Tre sa vb mai pe indelete ce si cum ... sa vezi ce-i zici la Marius ... sa nu-i faci pofta ca poate ii vedem si pe ei la masa alturata.
Multa sanatate si La multi ani! pentru Florinu tau ... ca la "ridu" ii zicem de Craciun.
de visat ... eu visez numai tampenii ... ce ma enerveaza pe mine ... este ca de cand sunt gravi ... fac mancare fara gust. Vi s-a intamplat la careva? Acum stau langa Dani si ii dau mura in gura ce sa faca si ce sa puna ... deci practic tot eu fac mancarea dar prin intermediul mainilor lui Dani ... si iasa o mancare traznet. Daca ma apuc eu si fac ... ne strambam toti. Sper ca e trecatoare faza ... ca nu-mi place.
Simina nu ma fa sa-mi para rau ... ca barem la frate-tu poate mai aveam sanse sa le vad ... dar la Sibiu ... sigur nu mai ajung eu. Acolo sta sora de tata a colegei mele de servici ... pe ea si pe parintii ei am reusit sa-i conving sa le ia.
Ingrid unde vad poze cu Diana? Pui si tu un link plizzz. Multmesc de urari ... sanatate multa si voua si de nascut o voi face la Bega cu d-na dr. Muresan Cezara.
Hai ca ma duc sa mai halesc ceva.
Pa pa. si pupici la trupa vesela.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ingerash bine ai venit printre noi, cu asa recomandare ... nici ca avem ce comenta. Sedere cat mai placuta.

haideti ca am mancat si am sa va pove o faza tare.
V-am spus ca am fiert niste sarme, ne punem la masa si constatam ca n-avem smantana pentru ele. Fuge Dani afara sa cumpere, se intoarce si mi-o da mie s-o pun pe masa. Normal ca io o deschid, dar nu am luat folia de tot jos de pe ea si am pus-o pe pult, langa o lingurita, pregatita pentru servire.
Papam supa, Dani=foamea de pe lume, termina primul. Se ridica si vrea sa-si ia sarme. Normal ca-l apostrofez, la noi se asteapta pana mananca toti si apoi toti primesc felul doi deodata. Suparat ma intreba unde-i smantana. In momentul in care o pus mana pe ea ... mi-am dat sema ce vrea sa faca ... am ajuns sa spun un NUUUUUUU!!!! mai lung dar ... cu el am ramas.
Dani al meu scutura smantana, a ajuns deja sa faca o tura dus intors, deci frigider, pult, mobila de sus pana jos, putin pe pereti, el pe haine si pe fatza, picioarele varului si podeaua pline de smantana.
Eu am scapat neatinsa ... dar normal ca eu eram de vina ... de ce nu luasem folia cu totul jos de pe smantana.

am facut o mica pauza intre felul intai si felul 2 de masa ... si am curatat totul ... ca apoi sa-l vad si pe el zambind ... ca pana atunci era tare imbufnat saracu.
Acu stam cu totii la tv cu burtile in sus ... desertu fu cel mai tare.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Miro......faina faza....
Ingerash bine ai venit ....eu citesc si Clubul cititoarelor si te-am vazut si pe acolo.....Filmul dupa Laura Esquivel e miercuri nu joi....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hopa si eu la raport.
Am fost la ristorant, dar nu zic ce am mancat sa nu fac pofta unora de p-aci. oricum, ne-am cam inselat amandoi cu papa si am lasat o groaza de bani acolo.maui mergem peste 3 luni.
Am dat si pe la catedrala si am cumparat ceva de-ale gurii pt. maine.
Uff, ce vreme naspa.
Ingrid, e frumoasa Diana, ce vorbesti. sau si tu esti ca minbe? eu imi vad feciorul urat. parca acum e mai mumos, pacat ca nu seamana cu fotomodelul de ma-sa.
Tot asa rau mananca Diana??? Mozart tot n-am apucat sa descarc. poate in seara asta.
Ingerash bine ai venit la noi. Cum e cu bacul??? Esti pregatita sufleteste???
Miro tare faza cu smantana.
Simina ce cadouri iei de iepuras??? Eu as vrea sa nu prea dau multi bani pe ele, ca oricum neamurile halealalte nu prea merita.

Sa vedeti: vb. Clau cu sora-sa si ii zice ca sa vb. si cu socrii, care nu cumva sa ia aur la bebe la botez. a facut asta o pauza.... s-a vazut ca nu i-a convenit. . cred ca deja luase ceva. Eu am fost super fericita ca i-a zis, cu toate ca trebuia sa le zica personal si parintilor nu sa o puna pe cumnata.
Oricum el acum e cu mustrari de constiinta ca a zis asa ceva, dar nu ma intereseaza.

Mai vb. si cu soacra si-mi zice ca aluat ficat de porc sa-mi faca drob, ca stie ca nu-mi place mielul. si i-am zis, ca-mi pare rau dar nici ficatul si celelalte organe nu-mi plac, sa nu faca. Cred ca m-a blestemat putin in gandul ei.asa-i trebuie.

merg putin la bebei si pe urma la tv.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Sara buna fete dragi !

Lasa mai Giova ca papam noi bun la Camelot.Acolo nu ai cum gresi.Toate is mancabile.Deci e de mers la Cetate (sau cum i-ai zis)?

Ingrid ce lapte bea Diana?Ca si eu am avut probleme cu cel mic pana cand am schimbat laptele.Al meu a baut pana la 3 luni NAN si a fost un chin.Incepuse sa bea tot mai putin.L-am schimbat cu Milumil si totul a fost ok.

Simina sa sti ca si ai mei parca au fost scapati de la nebuni azi.Cred ca vremea asta ii agita.De visat ....visam si alte tampenii.Cred ca hormonii erau de vina.

Ingeras,cum sa nu poti scrie?Cu drag te asteptam.

Angy tu pe unde esti?Te pregatesti de ziua cea mare?SUCCES !

Mai Miro m-am spart de ras cu smantana ta pe pereti

Noapte buna va doresc.Vise frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

plec ca e marait fiu-mio si nu se potoleste la tat-su.
pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cosmina, Nan 1, desi o luna dupa ce s-a nascut i-am dat Milumil, pediatra mi-a zis sa-i schimb ca e mai bun Nan etc. I-am schimbat, acuma nu mai vrea Nan si incerc de ieri sa o trec inapoi pe Milumil, crezi ca pot? Nici Nan, nici Milumil, am ajuns sa disper...
Chiar s-a trezit in urma cu 15 min, am incercat sa-i dau Milumil, a adormit la loc , asa ca in lipsa de altceva bantui pe net.
Giova, f. rapida ai fost, multumesc mult!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am aparut,ca tot ati intrebat de mine ;)
Buey frate da aveti o verva....cat mi-a lipsit in unele zile,dar sunt zile in care nu stiu daca o sa fac fata.
Recomdare pentru ingerash: nota 10! Daca nu era ea nu stiu cum tineam pe picioare topicul Banatenilor,ea cu buna dispozitie si tinerete,prospetime,ne tine in priza.
Acum :
Miro la Camelot as vrea doar sa fiu o musc sa nu particip la masa,e groaznic de multa mancare,buuuna,dar barbar de multa,mi s-a facut rau acolo,dar n-am putut sa mananc mai nimic,decat cu ochii.
vezi de-aia n-am scris eu ieri ce am gatit sa nu-ti fac pofta.asa o faza am patit cu un borcan de sfecla rosie,a fost interesant,am curatat o saptamana si tot mai gazseam urme.
Cosmina,ne vedem cu sigutanta,da,eu sunt in focuri,pentru maine.
Simina,am asteptat cu sufletul la gura,postarea ta,Da Angy merge pe Paciurea.Daca ar fo s-o iau de la capat tot acolo mi-as da copiii.Cu toate ca comentez intr-una.
Giova,asa e cu restaurantele,te mai pacalesti,dar lasa nu-i nimic,iesiti voi mai repede de 3 luni,ca daca nu te scoatem noi si tot mergi.
Ingrid,chiar e frumoasa foc papusica ta,seara asta am fost si noi la nepotelul meu sa-i facem poze la "baia cu flori" (de flori) si frate-miu in loc sa se uite la copilul lui cum face baie,se uita cu sotul meu la pozele cu fiica-mea,era terminat,asa-s fetitele.

Acum eu,am fost la scoala sa incarc,am mai spus asta,dar repetitia e semnul oboselii,am incarcat, daca sunteti curioase cam cat,m-am mirat ca au incaput in microbus,acum mi-am facut manichiura ca eram plina de vaselina de la destrans suruburi,dus,mi-am intins parul,termin mesajul si plec la nani.
maine sa nu va asteptati la cine stie ce,e naspa tot ce am aflat azi,despre concurs(olimpiada),am scris la muzicieni dc,daca vreti sa vedeti,sa nu ma mai repet,in fine mergem,cantam cat se poate de bine si frumos si D-zeu cu mila,daca stiam ca o sa fie asa nu ma mai bagam.
Va pup,va urez o seara placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

WoW!!!!!!
asta da primire
Miro, multumesc de primire
Mitzuka, am observat, m-a atentionat si Teodora, asta e, sunt tare tare aeriana
Giova, am trecut relativ bine de simlari, Angy stie , am visat intr-o nopate ca dadeam bacul si de atunci abia astept
Ingrid, ce mica si dulce e Diana
Angy, multumesc de recomandare, you rock!!!!!
Va pup si noapte buna, eu n-am somn, cred ca ma pun sa ma uit la un film, de maine am iar de lucru la atestat.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
Noi avem emotii mari de tot..adica eu ca Dejan inca doarme...il mai las un pic si dupa aia papam si ne imbracam si la cresa cu noi...
Alina...bafta astazi si numai succese!
Ioana de fapt si Ingriddaca vreti am luat de pe DC++ niste cantece de leagan superbe...imi vine mie sa adorm pe ele...dar Dejan deja e mare si nu mai au efect....Sunt Disney lullabies si inca cateva instrumentale...sunt superbe...daca va trebuie pt micuti si micute sa imi ziceti ....La noi Mozart nu a avut efect de loc....
Bine ca i-ai zis la soacra-ta sa nu ii mai ia aur....ce vor sa il faca manelist...se vede ca romanii au o problema cu aurul.....mie in afara de verigheta nu imi place sa port aur...eventual aur alb ca in rest prefer argintul...
Cosmina Radu vorbeste??...ca Dejan ma termina ca nu spune decat vreo 15 cuvinte corect in rest turuie pe limba lui...iar la sat o fetita care a crescut practic mai mult singura si nu s-a ocupat nimeni de ea deja stie poezioare scurte si e cu doar 1 luna mai mare ca Dejan....Oare trebuie sa ma ingrijorez?

Mai revin dupa ce ne intoarcem de la cresa....Sa ne tineti pumnii...

Pupici!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput