Copilasi din 2002 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
criss1902 spune:
Salutare mamici si pitici!
Ana a avut o saptamana plina. Pana ora l6 camin, apoi plimbari si joaca pe afara; cu greu am convins-o sa intre in casa. A mers in fiecare zi cu bicicleta , se descurca mai bine acum.
Sinzi_ana - Ana a plans de dimineata ca ea nu mai vrea la camin, ca sta acasa singura mai bine dar cand s-a vazut in curtea caminul a zbughit-o spre intrare strigandu-mi ca de fapt m-a pacalit...
Ce cozonac crescut ati avut si ouale erau foarte frumoase..
Crig - cum de Mariuca a avut o vacanta asa lunga?
Alina - voi ve mai faceti?
Nu am reusit sa mai descarc nici o poza noua , poate azi .Cu toate ca sunt ff obosita, nu stiu de ce..
tuturor piticilor si weekend linistit mamicilor
crig72 spune:
va salutam si noi un pic.Azi am fost in parc si mariuca a fost cam obraznicuta(nicoleta tot m-ai intrebat tu ce mai face mariuca )..hihi..nu prea ne-am inteles drept pentru care am venit acasa unde mi-a spus ca nu a vrut sa faca asa si ca nu mai e suparata pe mine..In rest e inca in vacanta si eu sunt miss educatoarea asa ca va dati seama ce de activitati am.o sa va arat ce am mai facut din plastilina ca a inceput sa-mi placa..hihi.
Lucia daca vi s-a facut dor de balaceala hai la mare.Noi va asteptam!!
Alina si eu am un fix cu incaltamintea...hihi
pupici la nazdravani!!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Gabbriela spune:
Alina multumesc mult de raspuns.. exact asa si eu am un fix cu incaltamintea sa fie din piele, aici gasesc pe site, si in magazin nu. Cam 60 - 70 $ perechea. Nu imi place sa iau asa de pe site, fara sa o pota proba inainte...
O zi buna la toata lumea si un sfarsit de saptamana placut
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
sinzi_ana spune:
David e tare incantat de ocean...mereu ne spune ce mult ii place la plaja sau la bazin...si ma bucur ca din astea o sa avem parte din plin tot anul...macar atat si putem sa suportam uraganele si cladura de peste vara!!!
Gabb eu i-am luat niste sandalute cu piele intoarsa pe afara si inauntru f misto...si au fost doar 20$!!! Si David se simte f bine in ele...
Mai avem o pereche cu Thomas(care nu sunt piele), dar desi ii place asa mult Thomas nu le poate purta pt ca il deranjeaza...
Criss si io am avut o perioada in care nu mai vedeam de obosita si imi venea sa cad prin magazine sau in soare...nu stiu ce a fost cu mine...m-am "tratat" cu niste bauturi energizante si vitamine!!! Acum mi-am mai revenit, desi am un minus mare la ore de somn!!!
Crig, nu am observat ca si tu ai un fix cu incaltamintea!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
crig72 spune:
Sinzi si nu numai
cateva poze mai recente cu noi
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=82966&Show=Y
va dorim weekend placut!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
sinzi_ana spune:
Cristina la mine nu merg pozele!!!!
Sinzi, Radusi David
David
Alina spune:
Cristina-crig,
Foarte frumoase pozele!Mariuca e o dragalasa,sa va traiasca!Daca ajung vreodata pe la Constanta,poate ne intilnim!
Dar ati fost cumva la noi,la München?Pozele is din metroul münchenez?
Pupici multi,revin pe seara,acum plec in oras,la spinzurat euroii .
Alina
katty spune:
Sinzi, ce poze frumoase, chiar ne-ai facut pofta de mers la mare!!
Bine ca ai pus si poza de la gradi sa vedem si noi cum se prezinta! Super arata!
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
light spune:
Crig multumim de invitatie, dar deocamdata avem planuit de mers la munte imediat ce se mai incalzeste putin ca ma scoate din sarite vremea asta.Nici la mine nu merg pozele!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
Katty, e draguta, dar clasa e cam micuta...zic io..
Desi sunt doar 12 copii si 3 educatoare...
Au multe jucarii si cred ca mai mult ii lasa sa se joace decat ii pune la treaba...hihi...
Sinzi, Radusi David
David