Copilasi din 2002 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabbriela spune:
sinzi ana in us e obligatoriu ca copii sa aiba ptotecti la coate, genunchi si caspa, daca merg pe bicicleta, rolle, trotineta, sau pe bicicleta dar ei in spate si parinti pedaleaza.
la noi nimic nou si palpitant ... pe toata lumea si sanatate multa
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
miraklucker spune:
Buna seara si de la noi!!
Sper ca ati petrecut bine de Paste!!
Mie una, imi lipseste aici atmosfera de sarbatoare de acasa. Am zis ca nu ma mai apuca Craciunul si macar programele romanesti sa le vad.
In rest suntem bine, a trecut si ultima raceala....si sper sa fie ultima!!!
David a reinceput gradinita, in fiecare dimineata decreteaza ca nu vrea sa mearga, apoi ma intreba daca trebuie sa doarma, ii spun ca numai daca vrea, nu e obligatoriu.... sau daca e Fabio, prietenul lui. Daca nu trebuie sa doarma si Fabio e, pleaca fericit.
Dar si altfel, ii trece dupa 5 min dupa ce ajunge..... si oricum trebuie sa doarma vrea nu vrea!!
Pe bicicleta nici el nu prea merge, are o tricicleta mica cu care mai merge, anul trecut a primit o bicicleta mai mare cu roti ajutatoare dar vad ca inca o prefera pe cea mica!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Nicoleta spune:
Servus.
Copilul meu se pare ca e la faza NU VREAU. Orice ii propun cand vine criza e numai NU VREAU. Incerc sa fiu calma, sa ii propun alternative dar...Uf, uneori il santajez si stiu ca asta nu e o solutie viabila... Voi cum treceti de fazele astea? Daca i se pune pata... Ieri nu vroia sa ii lase bonei umbrela pe care i-am dat-o ca nu avea saraca si o apucase ploaia... Si el zicea ca nu i-o da, ca e a mea, ca tanti Ica sa se duca acasa sa isi ia umbrela, nu sa o ia pe a mamei... Si a trebuit sa il mituiesc.
Nicoleta
katty spune:
HRISTOS A INVIAT! voua tuturor!
Mi-a fost dor de voi, fiindca am fost plecati o saptamana si n-am avut cum sa intram pe net!
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
sinzi_ana spune:
Nicoleta, David e asa de cand a inceput sa vorbeasca!!! haha...acum a dat-o pe "i don't want to!!!" haha...
Am fost azi la pediatru...si suntem f bine, pe 50% greutate, 95% inaltime si 12.5 fier...
Doar mi-a sugeat ca la baie sa ii fac masaj in locul cu pricina, ca pare cam ingust pe acolo...
Mucii sunt doar de forma si ne-a recomandat ca tratament multe lichide...(imi place dr asta!!!!)...in rest nu are nimci pe nicaieri!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Gabbriela spune:
e cineva in Germania pe la subiectul nostru?
Daca da imi zice va rog cat costa o pereche de papuci pt copii de 3 - 4 ani la voi? sandale m-ar interesa. Si marimea 4 -5 la chilotei de baieti din RO luati, care e marimea la chilotei la voi in germania?
o zi buna si multumesc mult
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
sinzi_ana spune:
Daca vreti sa vedeti cum ne-am petrecut dupa amiaza:
http://community.webshots.com/photo/549700878/2778154640087737923IONNkM
si cozonacu meu si alte chestii de pasti
http://community.webshots.com/album/549745894vZxmNw
si prima zi de gradi a lui daivd
http://community.webshots.com/photo/549700878/2767528180087737923QvjxmN
Sinzi, Radusi David
David
Alina spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
e cineva in Germania pe la subiectul nostru?
Daca da imi zice va rog cat costa o pereche de papuci pt copii de 3 - 4 ani la voi? sandale m-ar interesa. Si marimea 4 -5 la chilotei de baieti din RO luati, care e marimea la chilotei la voi in germania?
o zi buna si multumesc mult
Opere de arta
Gabbriela,
Pai sandale gasesti incepind cu vreo 10 euro(sintetice),sa zicem pina pe la 50-60 euro(din piele exterior si interior),depinde de unde cumperi,de firma.Eu i-am luat fetitei mele intotdeauna doar incaltaminte din piele deci si sandale dar pina in 30 euro,mai am noroc ca nimeresc si reduceri.
La chiloti,marimea pt 4-5 ani e 110.
Alina
light spune:
Sinzi v-am vazut o parte din poze si asa mi s-a facut o pofta de balaceala!Succes cu gradinita! Ce frumos ca si-a gasit si un prieten deja!Noi ne-am speriat iar un pic ieri din cauza de curs nasul la greu, secretii multe in gat si nas infundat. Nu stiam daca e alergie sau raceala. Am actionat totusi din timp cu oscilococcin, echinaceea, baie cu sare la picioare si azi nu a mai avut nimic.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
Si noi suntem cu muci si mai nou cu tuse...a tusit aseara intr-o fericire, sec...
I-am dat niste Stodal, e singurul care il am...o sa ii cumpar si niste vit C azi...
Azi l-am dus la gradi....totusi...desi m-a avertizat ca o sa boceasca daca il duc...DAr dupa 5 min era ok!!!
Sinzi, Radusi David
David