Copilasi din 2002 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Sarbatori fericite, cu sanatate si multe suprize placute!Cu drag, Elena si George

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Paste Fericit si de la noi!!!!! O sarbatoare plina de bucurii, rude si prieteni!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Hristos a Inviat!
Va doresc o zi placuta!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Am inceput si noi gradi...
DAvid a bocit la inceput...cand l-am luat insa era bine si chiar e de acord sa mearga si maine!!! Asa ca sunt incantata de alegere!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

HRISTOS A INVIAT!
Sper ca ati petrecut sarbatorile de Pasti cu bine, ca ati avut liniste si v-ati bucurat de timpul liber.
Noi am fost la socrii mei si Stefan s-a bucurat de aceasta calatorie. Am fost si la strabunicii lui si...s-a speriat de gaini! A fost vreme buna si am stat la soare (ei, a plouat putin, dar cine mai tine minte?), desi socrii stau la bloc.
Sinzi, ma bucur ca ati gasit o gradi pe placul vostru.
Elena, si mie mi se pare un lucru bun acela ca baietilor nostri le place la biserica. Nu are cum sa le strice, in nici un caz!
Mamici de baieti, si Stefan se tine de puta (prin pantaloni, evident) mai ales cand se sperie sau cand este foarte entuziasmat. Dar nu se tine de ea, duce mana acolo pur si simplu dar nu se tine cu orele, cateva secunde.
Poate e locul in care se simte vulnerabil, cine stie? Daca vad ca se tine de ia incerc sa ii dau mana la o parte fara sa fac mare tamtam din asta. Sper sa ii treaca.
Stefan a primit de la iepuras o bicicleta ( nu e extraordinar de faina, dar asta am gasit). Insa avem probleme, el nu stie sa mearga pe bici si pe asta ar pedala in spate...Sinzi, voi cum l-ati invatat?
Sa aveti o zi buna.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Hristos a Inviat!
Cu parere de rau, din partea mea, azi a trebuit sa ne intoarcem la programul de zi cu zi...Ana nu a protestat ca trebuie sa mearga la camin, cred ca ii era "dor" de colegi.
Duminica si luni vremea a fost frumoasa asa ca am stat mai mult pe afara, Ana a putut sa se joace si sa alerge cat a vrut. Asa ca seara era rupta de oboseala si a adormit urgent.

Nicoleta - si noi i-am cumparat Anei o bicicleta de curand, este un pic mai mare si merge destul de greu cu ea. Ieri a si cazut si de aceea am de gand sa-i cumpar o casca si cotiere.
Lucia - cum a fost la tara?
Sinzi-ana - cat sta David la gradi? Care au fost impresiile din prima zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

O buna revedere dupa sarbatorile de Paste!
Nicoleta, sigur nu vorbim de acelasi copil? George tot numai in spate pedaleaza, pentru ca asa sta pe loc, iar in fata numai daca e impins, nu are putere sa apese pe pedale! Acum regret ca nu i-ma luat de anul trecut o tricicleta, nu are "simtul pedalatului" dezvoltat!
Sanzi, succes mai departe la gradi, ne bucuram sa auzim ca David e obisnuit!
Criss1902, multa bafta si voua la pedalat!
Lucia, mersi de mesaj!
George de abia maine va merge la camin, iar joi si vineri poate va sta cu sotul acasa, daca tot e liber si e frumos afara!
Va dorim mult soare sa puteti alerga pe afara, si sanatate!
Elena si George

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Mariuca e in vacanta pana pe 2 mai.Incerc sa se odihneasca cat mai mult.La noi e o vreme superba.E cald si soare asa ca va asteptam la mare cu bicicletele...hihi.Noi inca nu i-am cumparat Mariucai bicicleta.Cred ca folosim tricicleta pana la toamna.
Ieri am fost pe plaja si Mariuca nu se ma dadea dusa.Am stat putin ca batea vantul si cand a plecat a stricat toate formele pe care le facuse in nisip.
va pup si pe voi si pe puiutii vostri!!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Nicoleta, David a invatat sa dea la pedale la tractorul pe care l-am avut in Ro...si pe bici nu a fost nici o pb...acum face figuri, slalom si pune niste frane!!!
Si noi folosim casca si cotiere si genuchiere...nu stiu daca e obligatoriu aici dar am vazut ca toti copilasii poarta!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Elena, nu e, mai, acelasi copil! Al meu nu a stat la tara deloc!
Ma uit pe geam, scot capul afara si...e o caldura la noi!!! Nu-mi vine sa cred!
Parca e iulie! Nici asa nu e bine. Oare ce ne asteapta?
Crig, Mariuca ce mai face?

Unde mergeti la mare anul asta? Ca noi ne gandeam sa mergem pe dincolo. Stiti ceva interesant la subiectul asta?
Nicoleta

Mergi la inceput