Copilasi din 2002 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
light spune:
Noi am fost azi sa il impartaseasca pe Liviu, ca ieri nu am mai apucat. Maine plecam la tara ca vad ca totusi e vreme frumoasa si e pacat sa stam acasa. Nina sper sa se bucure Cristina de role si sa invete repede sa mearga pe ele.Sinzi ma bucur ca ati gasit gradinita si deja veti intra in paine. Bravo voua!Elena pentru ca nu vom fi acasa pe 23, vreau sa va fac urarea de acum: GEORGE LA MULTI ANI, sa fii sanatos si primavara asta sa iti aduca numai bucurii si raze de soare.!!!!!!!!PASTE FERICIT tuturor!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
crisia spune:
Paste Fericit tuturor!
Si La multi ani sarbatoritilor din aceste zile!
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole
sinzi_ana spune:
Ne-am facut si noi programare la dr. pt David sa ii transcrie vaccinurile si ne costa 150$ ()!!! Asta pt ca inca nu avem asigurare, dar si cu asigurare e vreo 30$ consultatia!!! Daca tot platesc atat vreau sa merite si am sa il rog sa ii faca o examinare completa (in limita competentei)...E o clinica pediatrica langa mine care am inteles ca e f buna, e non-stop (ceea ce e super) si au si urgente...ceea ce e iar super..
Noi cred ca o sa pictam ouale cu acuarea...pt ca nu gasesc vopsea de oua (este un colorant alimentar dar nu cred ca am timp sa caut) si David o sa fie artistul...si cred ca iar am sa am ouale negre ca anul trecut (culoarea preferata a lui David!!!)
Lucia, ce mi-as dori si eu sa merg undeva la tara!!!! Ah...tare imi e dor!!!
Nina, sa ne spui cu e cu rolele, ca si eu as vrea sa ii cumpar role lui David...
Cu bicicleta merge tare bine...
Eu as vrea sa ii mai cumpar tractorul cu pedale pe care l-a avut si in Ro, dar nu stiu cat o sa il mai foloseasca si cat de des o sa ajungem cu el in parc...
Ne-am facut si noi programare la dr. pt David sa ii transcrie vaccinurile si ne costa 150$ ()!!! Asta pt ca inca nu avem asigurare, dar si cu asigurare e vreo 30$ consultatia!!! Daca tot platesc atat vreau sa merite si am sa il rog sa ii faca o examinare completa (in limita competentei)...E o clinica pediatrica langa mine care am inteles ca e f buna, e non-stop (ceea ce e super) si au si urgente...ceea ce e iar super..
Noi cred ca o sa pictam ouale cu acuarea...pt ca nu gasesc vopsea de oua (este un colorant alimentar dar nu cred ca am timp sa caut) si David o sa fie artistul...si cred ca iar am sa am ouale negre ca anul trecut (culoarea preferata a lui David!!!)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Gabbriela spune:
Paste fericit la toata lumea si multa sanatate!
Alexnadru a lui Irina_ina2000 La multi ani pui scump si dragalas, sa cresti mare, sanatos frumos si noroc.
inrina_ina2000 sa iti traiasca flacau si sa iti aduca numai bucuri si impliniri.
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
light spune:
La multi ani Alexandru!Sanatate si fericire maxima!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
La multi ani Alexandru!!!!
http://community.webshots.com/photo/549700878/2194287230087737923GQGYES
ma laud si io cu copilul meu frumos cu ochii verzi..hihi...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
light spune:
quote:Sinzi ce e frumos e frumos, chiar nu stiu daca am observat pana acum ca David are ochi verzi. E frumos, ce mai... Si poza e foarte reusita.
Originally posted by sinzi_ana
La multi ani Alexandru!!!!http://community.webshots.com/photo/549700878/2194287230087737923GQGYESma laud si io cu copilul meu frumos cu ochii verzi..hihi...Iau in fiecare zi viata de la capatSinzi, Radusi DavidDavid
criss1902 spune:
Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa.
Sarbatori Fericite!
Daisy spune:
Va dorim si noi ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va coboare pacea in suflete si sa va aduca liniste si caldura in caminul vostru iar iepurasul sa va gaseasca cu inima plina de fericire.
Un gand bun pentru voi si cei dragi voua.
Lumina sa va calauzeasca,
irina_ina2000 spune:
Sarbatori fericite!
multumim mult de urari si va dorim sa aveti parte de pace in suflet, liniste si sanatate!