Copilasi din 2002 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
miraklucker spune:
Buna,
in sfarsit au adormit teroristii mei ai mici, ....sper.... David a vrut singurel....sa vad cat de singurel si adoarme. La mine in casa e prapad dar tre sa fac putina pauza.
Sanzi, sa stii ca si David al mei e inebunit dupa trenuri "zughi" asa e zice. De Craciun la 2 ani i-am luat un ditamai setul de contruit sine din lemn...si inca e actual.... altfel dupa 1-2 zile nu-l mai intereseaza. Si chiar ca te invidiez pentru vremea de acolo..... dar in sfarsit a venit si aici cat de cat caldura. Asa ca pot iesi in sfasit cu ei afara ca ma inebunesc in casa.
Cristina, tu cu tusea noi cu urechile. ai mei mi-au facut de nu stiu cate ori iarna asta otita. Cel putin David a scapat fara antibiotic dar Daria a luat de 4-5 ori. Acum am trecut la Bronho-vaxon si Echinacee..... sper sa le treaca. eu ca eu, dar al meu sot cand sant copii bolnavi parca e inebunit, si mai ales de atatea ori.
noi am fost 2 zile la socrii de paste de fapt am plecat luni si ne-am intors marti. A fost bine copii au putut sa alerge pe afara....si eu am putut sa nu fac nimic. Selin a dormit mai toata vremea in carucior afara de uitai ca mai exista sau a trecut din brate in brate pe la toate babele de pe acolo.
a venit si iepurasul...si noi am cautat ouale... de fapt cosul, David s-a repezit la cadou si Daria la ouale de ciocolata... pentru ea cadoul nu a fost interesant.... ciocolata aia ii place!!
[purple]Elena, " La multi ani" sotului tau, multa sanatat si fericire. Imi pare rau de accident, sper sa uite George cat mai repede.
analize nici eu nu le-am facut la ai mei, le face doar doctorul cand considera el, deobicei sa vada daca le da sau nu antibiotic... si atuci le ia din degetel.
Si eu ma gandesc sa-l iau pe David anul asta cu mine la biserica de Paste, aici slujba e la ora 8 dar totusi cred ca e destul de tarziu pentru el, deobicei pe la 8 ii culc. Poate duminica sa mergem cu totii daca e frumos se paote plimba sotul putin cu ei daca nu stau cuminti.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
light spune:
Tinatache din pacate nu am auzit de medicamentul respectiv.Stiu ce inseamna obsesie referitoare la tuse. Iti imaginezi anul trecut perioada septembrie-decembrie tuse tuse si iar tuse, ca acum am devenit atat de sensibila psihic la subiectul asta incat daca aud pe cineva ca tuseste imediat mi se urca sangele la cap pana sa realizez ca nu e Liviu.Slava Domnului ca nu a mai tusit.Daca dureaza de prea mult timp tusea copiilor tai, verifica sa nu fie de tip alergic. Sanatate multa!Si pentru ca nu stiu cand mai apar pe aici va doresc tuturorPASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
In sf am gasit si noi o gradinita!!! Sunt tare fericita ca de luni va incepe!!!
Este o gradinita evreiasca.....hihi...dar arata foarte bine, au activitati tare interesante, un loc de joaca f frumos, si pe 4 mai deja avem parada modei...hihi...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
HelleneC spune:
Buna dragelor!
Noi suntem pe ultimii metri cu pregatirile pentru Paste! In seara aceasta a vrut musia sa vina cu mine George la biserica si.. l-am luat, nu puteam iesi din casa. Insa clar nu il iau la Inviere, am vazut ce a facut acum! Inca e prea mic... sta dimineata mai bine decat seara. Pe el daca il las acolo, e foarte bine, dar sa faca si ce vrea. Si-a luat un tigrulet primit azi cu el, si ii facea cruce, ma umfla rasul.
Astazi e sarbatorit Alexandru, baiatul Irinei (vecina mea de judet) Irina, sa va traiasca si sa fie sanatos, ca istet... nu ma indoiesc!
Tina, nu am auzit de siropelul asta, la noi... mai greu!
Carmen, banuiesc ca te-ai linistit!
Mira, multumim de urari! Si sanatate celor mici ai tai... sa nu mai ai asa episoade ca te scot de pe linie!
Sanzi... yupyyy, bravo pentru voi si ii dorim adaptare rapida vonicului acolo!
Lucia, cum mai e Liviu? Inca putin si aniversati si voi 4 ani!
Nicoleta, se pare ca avem doi copii bisericosi! ... ceea ce recunosc nu e rau!
Criss1902, gata curatenia? Si eu am cam terminat, de maine... bucataria ne inghite!
Va pupam pe toate, George a adormit brusc, e rupt de oboseala!
Spor la treburi si sa aveti copii cuminti si sanatosi, sa puteti sa bucatariti in voie!
Noapte buna, Elena si George
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
Alina spune:
Cristina ,eu stiu ca Meditonsinul e pt dureri de git si nas care curge,se da inca de la primele simptome si e f eficient.Acum chiar iau eu ca ma doare gitul tare.
Un sirop bun homeopat e Bronchipret,la copila mea i-a trecut tusea in 5-6 zile cu el.
Fetele,
Gata curatenia?Ati inceput pregatirile?
Astazi a fost aici zi de vara,cald,soare asa ca am invoit copilul de la gradinita si am facut o escapada taaare simpatica.Am fost la o prietena si de-acolo la McCafee(s-a deschis in McDonalds,apartine de ei),noi ne-am cinstit si copiii s-au jucat la locul de joaca special amenajat mult timp.
Din pacate,Pastele aici a fost si nu prea se simte aerul de sarbatoare sau febra pregatirilor.Noroc cu programele romanesti ca mai intram si noi in priza .Miine fac cozonaci in timpul cit Marie e la gradinita...altfel ar dura mult prea mult.
Mira ,ce dulce e Selin si ce bine iti seamana,in timp ce copiii mari seamana cu sotul tau!Fain ca te-ai relaxat la socrii,cred ca e tare solicitant cu 3 copilasi,te admir ca te descurci.
Eu era sa fac infarct .M-am uitat la meciul Stelei,vai mama lor de englezi ca nu am reusit sa-i batem mai tare .
Elena ,hai ca ii simpatica faza cu tigruletul inchinat .Si Marie asteapta duminica sa mearga la biserica si mai ales ca va merge in fustita .
Seara faina si spor la pregatiri!
Alina
sinzi_ana spune:
Eu tot sper sa uit de curatenie...de ce oare trebuie sa faci curatenie de Pasti??? Nu poti sa o faci dupa? Ca oricum la PAsti se face mizerie!!!!
hihi...
Ultima data cand am fost cu David la biserica, s-a dus in fata la copii si a facut numai prostii cu ei (bine ca erau mai mari ca toata lumea dadea vina pe ei ca il impig pe al meu la prostii...desi pana sa ajunga David la ei au fost tare linistiti)...asa ca nu mai repet decat pt 10-15 minute mersul la biserica cu David!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Anina_n spune:
Am gasit role, ramane doar sa le poata folosi Cristina, sa-i placa !
Va doresc un Paste fericit, sa va bucurati in liniste de aceasta sfanta sarbatoare, alaturi de cei dragi !
Sfintele Pasti sa va aduca lumina in suflet si in casa, sa fiti mai buni si mai gingasi cu cei din jur ! Paste fericit, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
crig72 spune:
va scriu si eu un pic ,cu scuze ca nu am mai reusit.
Am fost plecate intr-o plimbarica pana la Pitesti si ne-am simtit excelent.Am prins Simfonia lalelelor, ne-am intalnit cu un baietel dragalas foc de aici de pe forum.Au fost momente emotionante pentru noi mamicile.Voi pune si ceva poze.Am fost si la clinica Polizu unde Mariuca a avut ocazia sa vada bebelusii si locul unde s-a nascut.Pe tren a fost ok dar nu i-a placut IC care a oprit cam mult.a preferat sageata ca "alearga" mai repede.
Mariuca a lipsit de la gradi dar a fost spre binele ei pentru ca toti copiii s-au imbolnavit saptamana aceasta.Ieri am dus-o pentru cateva ore deoarece am avut ceva urgent de rezolvat si a colorat un iepuras cu un ou .Era foarte incantata.Azi nu a mai fost zi de gradi asa ca am dormit si noi mai mult.Ne pregatim si noi de sfanta sarbatoare si asteptam iepurasul.
va pup pe toate si va dorim din inima un Paste plin de fericire,dragoste si speranta!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
gabibarta spune:
Va doresc tuturor Paste fericit, si multe zile cu soare!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi