Copilasi din 2002 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
criss1902 spune:
Buna dimineata mamici!
Noi suntem bine, nu prea avem noutati. Ieri am inceput curatenia cu camera Anei si speram sa terminat astazi pentru a trece la alt subiect "mancarea". Voi cum stati cu pregatirile?
Sinzi- ce perle. Ce de-a aventuri!!Nici Ana nu e fan ciocolata( pot sa trec linistita pe langa rafurile cu dulciuri din magazine, mai problematic este cu tati)
Alina - ce frumos trebuie sa fi fost la Zoo.Din pacate la noi nu se organizeaza nimic la care sa participe comunitatea. Duminica de Pasti este o liniste prin oras de zici ca este parasit
Nicoleta - LA MULTI ANI! si asteptam pozele
Lucia- ma bucur ca Liviu e bine.Cum ati iesit din incurcatura cu teava rupta?
Hellene - bine ca sunteti bine
Pana acum Ana nu a participat la nici o slujba de Inviere.In ultimii ani a fost cam rece si ea fiid micuta nu am tiscat sa o scot din casa. Pentru anul acesta nu ne-am hotarat ce facem.
Nicoleta spune:
Multumesc mult de urari.
Ieri a fost o zi frumoasa in Brasov, soare, azi a venit iar toamna...sau primavara ploioasa... Stefan e tare suparat ca tati e plecat. In schimb avem noi doi mai mult timp de dragalit.
Lucia, ati rezolvat problemele cu burtica?
Elena, am citit despre placerea lui George de a merge la biserica, dimineata mergeam spre gradi si canta "Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu...". La biserica pupa icoanele, stie Tatal nostru si Ingerasul...e pasionat, ne intreaba daca mai mergem si noi pe la biserica, la Doamne-Doamne.
Sinzi, draguta activitatea cu cautat oua.
La multi ani! fetitei Pashosei si taticului lui George.
Nicoleta
light spune:
Elena imi pare rau sa aud ca ati avut probleme. Banuiesc ca accidentul a fost usor, sperietura mai mare.La multi ani sotului tau, sa iti traiasca, sa fie sanatos, fericit si iubit!Alina si la noi e iar frig si ploaie si indundatiile care au speriat toata tara, si nu numai...Daca spui ca poti sa ii dai copilului o alimentatie sanatoasa inseamna ca esti o mamica fericita. Nu acelasi lucru il pot spune eu, Liviu refuza categoric fructele si legumele proaspete si chiar si sucurile de fructe. Ce bine ar fi sa manance si el de toate si sa nu ajungem la analize si vitamine sintetice...
quote:Criss multumimi. Cu teava cum sa fie? Am oprit caloriferul, am strans apa, am spalat mocheta, am spalat copilul si am ramas cu peretii improscati.Nicoleta am rezolvat-o cu burtica cu antibiotic, se pare ca era un microb care nu a aparut la analize si care nu a cedat decat cu Cedax. Acum suntem bine si am mancat prima budinca dulce.NOi cu pregatirile suntem vai de capul nostru. Am reusit printre picaturi singura sa spal geamurile si faianta si perdelele si sa mai fac curat, insa nu am terminat si nici nu termin prea curand ca o iau iar de la capat mai ales ca avem si de zugravit acum. Plus ca am zis ca facem Pastele la tara la socrul meu, drept pentru care nu am facut cumparaturi si pregatiri iar acum sotul meu s-a razgandit ca cica e prea frig acolo si e si vremea urata.
-Mami, cand o sa fiu mare, o sa am pasarica ca tine!!!!" (sper ca nu!!!)-(eu imi puneam sutienul)Mami iti pui tzatzele???
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
tinatache spune:
apropo de tzatze, al meu pitic vrea s apuna mana pe ele de fiecare data cand ma vede ca-mi pun sutienul si apoi zice ca nu-i place. si pe burta puna mana si pt ca tot moaleee ca o bleaga zice ca nu-i place. Pai da, ca doar din cauza lor e moaleee :)
Mai care mai aveti baieti, ziceti-mi si mie ce sa ma fac cu piticu meu. De fiecare data cand vreau sa-l invat ceva isi cam bate joc de truda mea. De ex aseara, jucam un joc cu culori si ii tot ziceam si il intrebam ce culoare e una sau alta. dupa cateva culori a inceput sa spuna la toate ca e galben si de distra de nu mai putea. sau daca ii arat litere, nici nu-mi dau seama daca nu stie sau nu vrea, ca imediat incepe sa rada si spune ca toate sunt A sau alta litera. Cum se prinde ca vreau sa am de-a face cu stiinta lui o da cotita si se distreaza. Iar io ma uit crucita, ca doar andra a fost intot. f atenta (ma rog, cateva minute acolo cat poate un copil asa mic). si interesata, si satisfacuta de "realizari" etc.etc. pe asta il doare undeva, daca poa' sa rada de mine e cel mai fericit.:)) deja i-a zis tac-su ca daca face asa si la scoala atata-i trebe, ca el n-are nevoie de golani in casa. In gluma, desigur, dar ... o sa ajungem si acolo...cred.
Pt tuse am luat ieri Meditonsin ca nu stiu ce sa le mai dau, e homeopat si SPER! sa aiba efect ca ne dispera. Voi aveti ceva experiente cu siropul asta?
o zi buna!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
light spune:
Tina nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. Depinde cum il iei. Daca pare ca nu il intereseaza atunci fa ceva cu el care sa il intereseze. Daca nu vine el sa te intrebe ce litera si ce culoare e asta, aplica alta tactica, povesteste-i de culori in joaca, si stai linistita, ca el chiar daca nu arata, o sa le invete.Noi culorile le-am invatat pe la 2 ani cand Liviu nu prea voia sa manance si ii puneam mereu o revista cu pixuri si alte obiecte colorate si in timp ce manca el punea degetelul pe cate un pix pentru ca eu sa ii spun ce culoare e. Deci era interesat, ca daca nu ar fi fost, il lasam in pace. Cu literele la fel. Nu ma apuc eu sa il intreb sau sa ii spun "hai sa invatam litere, uite asta e A, asta e B". El singur vine si intreaba deci din nou inseamna ca ii place si atunci putem sa exploatam situatia si sa aratam litere. Eu zic ca toate la vremea lor, daca copilul e interesat te va intreba singur, daca nu, poti inventa joculete cu culori sau litere sau numere si fara sa vrea va invata, iar daca nici atunci nu pare interesat eu zic sa mai astepti.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
Aoleu...cand aud de curatenie ma ingrozesc...urasc sa spal pe jos, geamurile si altele...uf...uitasem ca tre sa faci si curat de PAsti!!! hihi...
Tina, si David face la fel...intr-o seara l-a tinut Radu o ora ca nu vroia sa numere pana la 10 in limba romana si se prostea...ma durea pe mine capul si Radu tot insista si el se tot prostea!!!!
Noi avem alta pb pe care nu stiu cum sa o tratez...tot pt mamele de baietei...
David se tot apuca de putza mai mereu...si nu stiu ce sa fac? Sa il las in pace? Sa ii atrag atentia???
Nu il mananca, nu e rosu, nu are infectie...nu stiu de ce se tine de ea...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
tinatache spune:
laura, mersic. Problema nu e ca nu stie, (unele le stie, altele nu) ci ca se prosteste si spune de-a-ndoaselea numa asa, ca se distreaza. Si oricum, are 2,4 luni
sanziana, l-am lasat in putza goala pe patrick sis e tot tragea de putza la care sor-sa: maaaai, nu mai trage de putza!!! iote mami patrick se trage de putza!!! era disperata, sunt atatd e diferiti unuld e altul. Cred ca e inutil sa adaug ca din moment ce i s-a spus sa nu se traga , a tras si mai tare. Eu stiu ca asa se descopera ei...
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
light spune:
Tina ia da-ncoace mielu', fata mea, ca tot vine Pastele si vaz ca ma botezasi!Da mai nu le stie, da nici nu il intereseaza deci timp e destul, stai linistita.
carmen spune:
Buna seara,apar si eu din an in pasti si atunci va cer niste lamuriri.
Saptamana astea i-am facut niste analize Anei (doar asa sa mai stim cum stau lucrurile) si la hemograma i-a iesit la LIMFOCIT 56.3% iar valoarea normala e 30-55%. Ce inseamna asta? Deja incep sa imi pun 1000 de intrebari. .
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
tinatache spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Tina ia da-ncoace mielu', fata mea, ca tot vine Pastele si vaz ca ma botezasi!
Da mai nu le stie, da nici nu il intereseaza deci timp e destul, stai linistita.
asa, ti-l pun la autobuz ca si asa tb sa trimit un pachet la Buc. acusica:)) io stau, staaaau... pana ajunge la scoala le-o invata el :)).
Nu mi-a zis nimeni de Meditonsin, azi noapte a fost liniste, n-a mai behait nici unu, acuma nu stiu daca de la sirop sau le trecea oricum dar bine ca nu-i mai aud ca a devenit o obsesie de-acuma (la noi, astia mari).
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius