Copilasi din 2002 (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Prima zi cu soare in Brasov! Si, culmea, azi e ziua mea. 28 de ani, batuti pe muche! Of, ce repede trece timpul!
Dar e ok, desi sotul e plecat, bona e bolnava...petrec azi cu fi-miu! Abia s-a terminat mini-petrecerea la serviciu si... a fost dragut.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

La multi ani, Nicoleta!
Si petrecere frumoasa in continuare.

Pupici,

Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002):
http://community.webshots.com/user/iulianicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Nicoleta!!!!! Las ca Stefan e de gasca si o sa fie o super sarbatoare!!! hihi...Vezi sa nu ii dai prea multe beri!!!!

Tina, si noi ne uitam cu drag pe casetele de cand era DAvid mic...Pe mine ma amuza foarte tare cum dadeau ei din maini si picioare (ca telecomandati) pe la 4-5 luni...si cum radeau asa stirbi....
Pe mine ma apuca dorul de David bebe...sau melancolii...hihi..

Lucia ce mai face Liviu??? Sper ca e bine acum!!!

Gabi, ati avut noroc...David cred ca ar fi dat afara cu brio de la film...nu are rabdare sa stea linistit nici cand doarme!!! Eu inca nu i-am introdus desenele de "lung metraj"!!!

Ce aduce iepurasul la copilasi?
Lui David i-a adus un camion mare de nisip, o masina de pompieri care are tot felul de zgomote (din nefericire), un joc pt tv (v-smile) si inca o locomotiva pentru colectia cu trenurile Thomas (Si ma indoiesc ca se va opri aici)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

la multi ani, Nicoleta! esti curajoasa, la 28 ani cu copil de 4 anisori, eu atunci abia il faceam pe primul. e frumos sa fii mamica tanara, felicitari pt varsta frumoasa si pt familia fericita!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Chiar asa... LA MULTI ANI NICOLETA!Curajoasa fata, io la 28 abia il nasteam pe Liviu.Liviu e bine, multumim Sinzi. Azi e ultima zi de antibiotic.Insa de bine ce se simte a inceput sa faca nebunii. S-a urcat pe pexalul de la calorifer si l-a pocnit de a tzasnit apa cu rugina si a improscat toti peretii si tavanul si fatza lui Liviu care urla si tremura de frica.Bine ca nu s-a intamplat mai rau.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

La Multi ani Nicoleta, sanatate si numai bine!
18.04.2002--- Maia--- Pashosha
Ia uite cine serbeaza astazi ziua de nastere, printesa lui Pashosha. La Multi ani Maia, sanatate si numai bine, sa ai o viata buna si sanatate.

in rest despre noi nimic nou nu avem de zis.
Sanatate si numai bine la toata lumea

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

LA MULTI ANI MAIA!Sanatate si fericire maxima!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Nicoleta, pai te aniversezi odata cu sotul meu! Eu de abia la 28 de ani m-am hotarat sa ma marit Azi e si ziua lui, doar ca implineste 36, iar aniversarea lui nu a iesit, a avut accident cu masina, si era si George in masina, spaima e cam mare. Bine ca ei sunt ok, masina se repara, dar shocul din capusorul lui mai greu! A fost speriat si azi numai de asta a vorbit! Asteptam Pastele acum sa sarbatorim cum se cuvine, poate asa uitam de accident! Tu sa fii sanatoasa si implinita alaturi de cei dragi ai tai!
Pashosha, sper ca ne citesti si iti dorim sa ai o Maia la fel de superba ca pana acum, sanatoasa si voioasa. Sper ca s-a adaptat la spatiul australian! Sa va traiasca alaturi de fratiorul ei!
Gabibarta, al meu George e poreclit de anul trecut "popica" tocmai pentru ca lui ii place la biserica. Nu mai e cuminte ca la 2 ani (a propos de amintiri de cand erau ei mici Tina - sunt bine venite mereu). El stie slujbele, imita preotul, doar ca e cam tarziu sa il duc, ai dreptate.
Azi mi-a povestit ca vine "Pashtele" si el ciocneste oua si bica le vopseste (aici are dreptate) si "Hristos" a fost pus pe cruce si i-a batut cuie... am ramas uimita, ca eu nu i-am povestit, insa mi-a zis ca asa le-a zis la camin doamna. Toata saptamana trecuta au colorat desene cu iepurasi si oua! Joi va face cozonac cu mama mea!
Va pupam si va dorim numai bine, si sa fiti sanatosi,e foarte important!
Elena si George

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Tot am zis ca scriu dar is taaare necajita pe vremea asta.Frig,nori si ploaie,cred ca nici la 1 mai nu o sa fie codrul inverzit .

Noi am sarbatorit si Pastele catolic,sotul meu e catolic.In plus,au sarbatorit si la gradinita,au muncit vreo saptamina sa confectioneze cosulete cu iepurasi,au vopsit oua,au facut prajituri,au invatat poezii si cintecele cu tematica.Bineinteles ca a venit si iepurasul catolic-cum ii zice ea-si i-a adus citeva dulciuri si un DVD cu Cinderella.Ii place f mult,e in stare sa-l vada non stop dar portia e de o data/zi...din pacate .
Si noi am fost la cautat oua de ciocolata prin iarba dar le-am gasit...in cos.
Cosul cu oua a fost la Zoo unde s-au organizat programe f frumoase pt copii:pictat pe fata,concursuri de desenat sau pictat oua,tombola,teatru de papusi,etc.In fine,am petrecut fain si luung dar vremea nu a tinut cu noi pina la sfirsit,a plouat spre finalul distractiei care a tinut vreo 6-7ore.
Iepurasul ortodox nu stiu deocamdata cu ce vine...dar vine .

Vorbeati de analize.Nici eu nu i-am facut niciodata analize si nici vitamine nu i-am dat.Incercam zi de zi o alimentatie sanatoasa si echilibrata si doctora zice ca e ok.Anul trecut in vara,am rugat totusi pediatra sa-i faca o hemoglobina(cineva din tara ma speriase ca e copilul palid dar cred ca de la caldura,erau peste 32°)si i-a iesit fi bine.
Aici nu se fac analize daca nu exista motive intemeiate,exact cum v-a spus Cristina.

Noi nu mergem la Inviere,Marie doarme de la 20 si i-am strica tot programul.Mergem a doua zi la biserica,ca si in anii trecuti si va fi incintata,cu siguranta vine si acolo iepurasul .

Nicoleta ,"La multi ani!"sa fii sanatoasa si fericita.
Elena ,Doamne fereste,ce accident?Bine ca nu ati patit nimic,sperietura si reparatul se rezolva.

Mai revin miine,acum ma duc la .Sanatate multa puilor raciti sau bolnavi!

Va pup,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Elena, David a avut pana acum 3 accidente de masina... 2 mai usoare eu conduceam dar era mai mic si nu prea l-au afectat ...si ultimul cu tati, (nu era in scaun) in care s-a zguduit bine, masina busita rau, si atunci aproape jumate de an nu a vrut sa stea in masina decat in bratele mele...
Nici nu mi-am dat seama cat de tare s-a speriat...
Oricum ideea este ca trebuie sa il sui cat mai repede din nou in masina sa isi gaseasca siguranta din nou...
La multi ani pt tati al vostru!!!!

David a gasit ceva oua in parc...micute si a mancat una, dar la a 2-a i s-a facut sila (aveau crema inauntru si el nu e fan ciocolata) si nu l-a mai pasionat cautarea!!!

Sa va spun cateva perle "in cautarea identitatii sexuale"
-Mami, cand o sa fiu mare, o sa am pasarica ca tine!!!!" (sper ca nu!!!)
-(eu imi puneam sutienul)Mami iti pui tzatzele???

Eu nu cred ca as putea sa il iau pe David la biserica (am incercat odata aici si a facut numai prostii cu niste baieti mai mari...) pt ca e asa agitat ca as primi o gramada de coate din jur!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput