Copilasi din 2002 (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

O raza de soare pt toate Florile de aici de unde sunt destule:
http://community.webshots.com/album/549526918JlxPnW

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna !!!
Noi n-am prea intrat des,dar sper ca nu ne-ati uitat .
Kenutz a inceput din 10 Aprilie gradinita si este foarte fericit si
tot imi zice ca el e baiat mare deja :)
L-am dat de la 3 ani la gradinita,desi aici cei mai multi merg de la
4 ani.Dar,eu l-am simtit pregatit si foarte interesat sa se joace cu
copilashi de varsta lui.

Saptamana viitoare vom pleca akasa,la Timisoara si sper sa fie bine
ca e prima calatorie a lu Kenutzu cu avionul.Ce sfaturi imi dati ?
Ce sa iau cu mine in avion ? La ce sa ma astept din partea lui,cam ce
fac plozii vostri in avion ?

Va multumim si SARBATORI FERICITE

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David nu a vrut sa doarma in primul rand...dupa 12 ore era ca un zombie!!!! De mancat a mancat f putin, a baut multe lichide si a vorbit non stop...
Deci inafara de ce iti dau in avion eu i-am luat apa plata si ceva biscuiti snacks, un joc electronic daca ai portabil care sa il tenteze (poate chiar nou), un suport pentru gat, hainute lejere, adidasi care pot fi descaltati usor, haine de schimb (eu i-am luat chiar pampers chilotel pt ca poti sa astepti si 10 min la toaleta pana se elibereaza, sau daca trec doamnele cu mancarea!!!), David a transpirat foarte mult...i-am luat si o carticica si actzibilduri (dar nu prea l-am atras cu ea) si multa multa rabdare!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

sarbatori fericite si La multi ani Floriilor!!!
N-am mai intrat de mult, am vazut ca Liviu e bolnavior, ii doresc multa sanatate!
Azi vom face un mare pas: o duc pe Lili la film... mergem la Ice age2, sa vedem cat de cumintica va sta...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Imi place ca la voi e activitate, scrieti nu va incurcati. Stefan e bine, parca nasul a inceput putin sa ii curga (de dimineata). Mergem la gradi si in vacanta, bona lui Stefan a cazut pe strada, s-a lovit la cap si acum isi face niste investigatii.
desi e vacanta, Stefan nu s-a suparat sa mearga la copii, mai ales ca sunt alte jucarii, alta clasa...
In rest am fost la ziua unei fetite sambata, fi-miu era cel mai entuziasmat copil de acolo...
La noi e urat si ploua... Sper sa se schimbe ceva, ca nu-i a buna.
Speram sa ne facem cont si sa va aratam poze cu noi.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gabibarta multumim mult de urare!Eu zic ca suntem pe drumul cel bun, de cateva zile e bine, sper insa ca dupa ce terminam antibioticul sa nu i se slabeasca prea tare imunitatea si sa ne trezim cu alte belele gen viroze si gat rosu.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna fetelor!
Gabibarta - distractie placuta la film
Samurai_lady - Drum bun!
Sanzi_ana - Frumos cadoul tau. Cate oua ati gasit prin iarba? Cum a fost in parc?
Floriile noi le-am petrecut la sora mea care avea invitatii niste prieteni(catolici) din Bucuresti. Am facut la gratar peste dar am avut si pasca si cozonac.Din pacate vremea nu a fost chiar frumoasa ca sa putem sta in curte, cu copii, prea mult.Seara eram cu totii cam obositi.Mai ales copii: toti 5.

Azi e prima zi de vacanta a Anei, am incercat sa-i pastrez programul de la camin. La 12.30 am servit masa iar apoi la culcare. Sper sa reusesc...
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut tuturor!
Samurash, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi... drum bun cu Kenutz si sa va bucurati de vacanta de acasa!

Fetele, va duceti copiii la Inviere? Al meu e cam somnoros, adica cel tarziu la 11 doarme deja... Insa e asa de frumos si in fiecare an vad copii de 3-4 ani care stau si se bucura, practic e 1 ora slujba! Poate birui sa il adorm si pe la 6, sa stea treaz mai mult... daca nu, asta e, asteptam sa mai crestem!
Va pup si va doresc o saptamana usoara!
Elena si George

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Criss, multumim!
chiar si Lili s-a distrat de minune! A mai batut ea niste apropouri ca vrea acasa, dar totusi a stat pana la capat:)
Elena, noi nu am mers niciodata la inviere, dar daca m-as duce, as merge fara copii. E multa lume, pt. ei e plictisitor, nu prea inteleg ce se intampla acolo, nu vad sensul. Nu stiu, george cat e de cuminte, insa Lili sigur ar face un show de zile mari A si facut de cateva ori, insa la evrei nu conteaza, copiii pot sa faca orice doresc, important e sa se simta bine la sinagoga.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

salutare1
s-a terminat si la noi mini-vacanta, a fost taaaaaare bine. Ne-am uitat si la niste casete de cand era Andra mica si Patrick bebel mic de tot si ne-am prapadit de ras. Dar am si rama smasca la niste faze pe care le-am uitat complet. ce cantece stia andra la 2 ani, ce mai afcea ea, ce figuri, cum dansa... daca nu stais a te gandesti bine nu-ti aduci aminte... fantastic cum se "ascund" in memorie si sutn niste amintiri asa frumoase... Andra era tare draguta cum ii explica lui Patrick: "uite, asta mare sunt eu cand eram mai mica, bebelusul asta aici esti tu cand erai bebe." Copii vostri mai danseaza? Andra era asrtista pe la 2-3 ani dar acum nu mai vrea, mai mult se prosteste cand ii zic sa dansam cu totii. Inca il mai am pe Patrick partener de dans dar acusi se jmechereste si el:(( Ce repede mai cresc... Pe de o parte ma bucur ca mai scap de una sau de alta, dar pe de alta... ma apuca jalea.
Laura, multa sanatate la pitic. imi pare rau ca aveti iar problemutze... Cand ziceam ca a venit caldura si am scapt, ai mei iar au inceput sa tuseasca, azi noapte Andra abia a inchis un ochi, nu-mi vine sa ma gandesc cat e de miorlaita e la gradi. Nu stiuc e sa ma mai fac cu ei, pe de o parte multumesc lui d-zeu ca nu sunt bolnavi cu febra sau mai stiu eu ce, pe de alta m-am saturat de tuse, toata iarna au behait prin casa. Le trece, 2-3 zile e liniste si apoi 1 sapt. tuse... Sper si eu ca macar la vara o sa fie liniste...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput