Copilasi din 2002 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
crig72 spune:
Alina unele poze sunt facute in tren.Mergeam spre Pitesti.La Munchen inca nu am ajunsVa asteptam cu drag la Constanta!!
Lucia o sa le pun si pe webshots ca sa le poti vedea.Cred ca tb un anumit program ca sa le poti vedea ca show.incerca aici si sa-mi spui daca a mers
http://www.dotphoto.com/go.asp?l=crig72&p=038C&AID=3425219
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
light spune:
Da acum s-au vazut.Maaaaaai da aveti o domnisorica tare eleganta si frumusica. Si si-a gasit deja un nou prieten se pare . David ce zice?Am reusit sa pun si eu cateva poze de pe la tara aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=/c677re2&.src=phsi ultimile desene (ultimile 2 randuri de desene de aici):http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=dd50&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/my_photos
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
Lucia, Liviu e tare dragalas si imi place ca se imbraca numai la camasa!!!
Si ce gasca mare de copilasi pe acolo!!!
Asa arata si David printre alti copii, slabutz......desi mie nu mi se pare ca mai e asa slabutz
Sau erau copiii ceilalti mai grasuni?
Dar e tare serios...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
light spune:
Sinzi asa e el mereu serios, zici ca e suparat. De fapt acolo era chiar tare suparat cal-am luat de la distraactia din curtea lui bunicul sau unde sarea dintr-o masina in alta.Ceilalti copii chiar ca sunt mai dolofanei decat el. Dar asta e, oricum e si dupa enterocolita aia urata cu doua saptamani de regim si chiar ca e slab.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
Io imi faceam iluzii ca David s-a mai ingrasat si aseara am fost la o prietena care are un baietel de 2 ani jumate si pt ca ii cadeau pantalonii l-am lasat in chilotei la locul de joaca...hihi..
Si parea asa de slab pe langa pustiul acela...hihi...ca o barza!!! Cu picioare lungi si slabe...
Eu cred ca el nu o sa puna carne pe el niciodata, pt ca desi mananca f bine si la cantar atarna mai multisor, tot costeliv este...
Ah!! Ce as vrea si io o constiutie ca el...sa mananc cat vreau si sa arat asa!!!!
Sinzi, Radusi David
David
crig72 spune:
Lucia baietelul din poza este vecinul lui David din Florida..hihi.A intampinat-o pe Mariuca cu flori.A fost un moment plin de emotii.Chiar daca ne mai vedem si pe aici cu baietei pentru ca Mariuca e tare iubareata David ramane David...hihi
Mi-au placut si pozele cu Liviu!!Ce bine de voi ca mergeti la tara la bunici.
am mai pus niste poze..am reusit in sfarsit!!
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
crig72 spune:
am uitat de link
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=3425219&IID=114284193
patatina mea
HelleneC spune:
Salut!
Spre disperarea mea George a inceput de ieri sa tuseasca magareshte si azi noapte febra si tuse si respiratie fff grea... si azi 1 mai nu e medicul, la spital nu l-as duce, incerc sa il ameliorez pana maine cu ce am expectorante si sa il vada medicul de familie. Mi-e ciuda ca se simtea asa de bine, era vesel si brusc a inceput sa tuseasca, sa nu poata respira! Pentru ca la noi bate vantul de cateva zile nu am dat importanta, mai ales ca nu prea a stat mult afara, dar... destul sa nu mearga la camin saptamana asta cred!
Va pupam si sa avem copii sanatosi!
Elena si George
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
HelleneC spune:
Na ca tot eu mi's in zona, m-am intors de la spital, are pneumonie interstitiala. Dupa ce am terminat aici de scris a durat fff putin si l-am vazut tremurand, iar i-a crescut temperatura si a vomat. Asa ca imediat am fugit la spital, i-au luat analize la urgenta si astept sa ma sune sa imi zica si rezultatele. I-a dat claritromicina (incercam asa pana maine, daca nu merge trecem pe injectabil), prednison, eurespal si zyrtex si multe ceaiuri. Dupa ce i-au facut ceva acolo deja e mult mai bine, a scazut febra si e mai vioi.
Asa ca stop de la camin zilele urmatoare, va sta acasa!
Va pupam si sanatate maxima va dorim ca e prea frumos afara sa stam in casa!
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
sinzi_ana spune:
Elena, multa sanatate lui George...suna serios!!! Dar cum de a facut-o? A luat de la camin?
Si David are muci si mai tuseste inspre dimineata cand ii se strang probabil, dar e nu e ceva de care sa ma ingrijorez si sper sa ii treaca repede...
Sinzi, Radusi David
David