Copilasi din 2002 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
crig72 spune:
Elena sanatate multa lui George!
Noi abia am venit de afara.Lume multa anul asta la mare de 1 mai.Parca anul trecut n-a fost chiar asa de aglomerat.La noi e cam rece si soarele cam zgarcit zilele astea.
De maine Mariuca incepe gradinita.S-a bucurat foarte mult cand i-am spus ca s-a terminat vacanta(nu stie ca mai e putin si incepe vacanta de vara).Trebuie sa ma orientez spre alte activitati peste vara.
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
sinzi_ana spune:
Vreau sa va cer si eu un sfat...
Am scris aici pb noastra
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74770
poate aveti idei cum sa ma ajutati...ca m-am saturat de atata incapatanare...vreau si io un copil supus si bland...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
light spune:
Elena sanatate multa lui George!Mie mi-e frica de mor cu vremea asta, stau ca pe ghimpi cu Liviu al meu, am devenit o panicoasa.Sinzi imi pare rau da habar n-am ce pot sa te sfatuiesc legat de incapatanarea lui David. Poate riposteaza la ceva anume, poate incapatanarea e legata de ceva anume ce nu ii place, si tu trebuie sa descoperi ce.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
Alina spune:
quote:
Originally posted by crig72
Alina unele poze sunt facute in tren.Mergeam spre Pitesti.La Munchen inca nu am ajunsVa asteptam cu drag la Constanta!!
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Cristina,
Puteam sa jur ca-s la noi,in metrou!Exact asa arata tapiteria si scaunele.
Multumim,sper sa ajungem si la Constanta!
Ati petrecut bine de 1 mai?
Mama mia,ieri am fost la cinematograf cu copilul,pt prima oara.Am vazut "Bambi 2",filmul e nou-nout,Disney la lansat in aprilie.Filmul tine 74 min dar la inceput,juma'de ora au fost numai reclame.Una era chiar la prezervative .
Am mers cu vreo jumatate de ora inainte si a fost ok,s-a jucat la un loc de joaca special amenajat,a colorat-o pe Bambi,copiii primeau scene din film sa le coloreze.I-a placut mult si filmul si atmosfera,a mincat o galeata de floricele .Povestea continua cu Bambi orfan de mama,e cam trist.
Azi am fost cu bicicleta.E noua,mare(16 toli)si frumoasa,o indrageste si ii place mult sa mearga,azi nu a vrut inca sa renunte la rotile ajutatoare.
Si pe-aici s-a sarbatorit 1 mai,in cartier la noi a fost un fest cu bere,prajituri,cafea,cirnati si muzica...populara .Ce sa zic,atmosfera pensionareasca,nu ne-a placut .
La gradinita ne pregatim de Maifest;parintii aduc torturi,bauturi,salate si le vind(noi le ducem,si ni le vindem ),se string bani pt gradinita.Defapt nu stiu pt ce se string,gradinita e finantata de stat si pare ca au bani.
Va fi si un concurs(se lanseaza baloane cu heliu,fiecare balon are si o carte postala,cel care o gaseste e rugat sa o trimita si care zboara in cel mai departat loc e premiata),apoi dansuri,muzica.Vom petrece de la 15 la 19,sper sa fie fain .
Elena ,sanatate lui George!Mama mia,daca e pneumonie,e mai serioasa raceala!
Sanziana ,am citit subiectul tau.Si noi avem momente mai tensionate cind berbecuta mea e f incapatinata,dar daca si eu sunt calma si ii explic de o mie de ori,o conving .Daca sunt si eu stressata sau nerfoasa,e mai greu.Fiica-mea nu are accese de impotrivire cind e cu tata-sau,el e mai putin timp cu ea si niciodata(sau aproape niciodata!)nu il scoate din sarite .
Criss ,cum ati petrecut weekendul lung?
Pupici tuturor,sanatate si o saptamina bunaaa!Ce bine ca e mai scurta .
Alina
Nicoleta spune:
Servus.
Noi am fost plecati de vineri la bunici. A fost placut, dar obositor. Stefan a stat destul de mult pe afara, am fost la gratar si a fost frumos, desi a mai batut vantul. In rest, in afara de cativa mucisori intarziati, Stefan e ste sanatos. Asteptam concediul (ne-am obisnuit cu saptamanile scurte de lucru...) si nu stim unde sa mergem la mare... Eu sunt extrem de obosita, doua week-enduri lunigi si nu acasa m-au cam pus pe chituci... Si m-am si ingrasat...
Poate niste analize nu ar strica. Altceva...Sunteti harnicute, mamicile de la subiectul acesta. NUmai la noi bate vantul, la ian-febr 2003...
Revin cu vesti.
Nicoleta
carmen spune:
Elena,
Sanatate multa lui George. oare cand se termina vantul asta? Eu am iesit cu fetele afara si am emotii. Ana are putin nasul infundat dar nu are febra. Darie pare Ok numai ca mama mi-a spus ca de dimineata de cand am lasat-o la ea e f mofturoasa (ea mai exagereaza uneori). Sper sa nu ne ajunga iar vreo raceala ca . La ea s-ar putea sa fie si dintii ca doarme destul de fractionat noaptea.
George
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
criss1902 spune:
De cand cu vremea calda (daca pot spune asa ..mai degraba calduta) stam mult pe afara. Tot weekend-ul a batut vantul dar cred ca am reusit sa-i facem fata.. nu am sesizat nici un semn de raceala. Ana a plecat chiar foarte voioasa la camin.
A fost un sfarsit de saptamana destul de plin si cu multa activitate: in gradina( mai am de plantat inca flori) dar si cu gratarele..
Sinzi - multumesc de sfat. Din pacate nu cred ca pot sa te ajut foarte mult cu problema ta. Si Ana este mai neascultatoare uneori dar incercam sa nu cedam , chiar daca se lasa cu plansete si alte "figuri teatrale". Cred ca pe masura ce cresc devin mai intelegatori....sau asta sper
Lucia - Ati avut o excursie frumoasa, mie Liviu mi s-a parut destul de bine dispus( mai ales in masina)
Alina - ce de activitati aveti!!Imi place mult ideea cu baloanele. Distractie placuta!
Crig - am vazut pozele de doua ori si am descoperit si poze noi...Ati fost si la iarba verde? Cum a fost intoarcerea la camin?
Hellene- multa sanatate , sa va faceti bine repede.Sper sa nu fie cazul sa faceti injectii
light spune:
quote:O daaaaaa, cand e vorba de masini, adevarate sau de jucarie, Liviu e mereu binedispus .
Originally posted by criss1902
Lucia - Ati avut o excursie frumoasa, mie Liviu mi s-a parut destul de bine dispus( mai ales in masina)Criss
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
crig72 spune:
criss din motive tehnice n-am mai putut descarca toate pozele si am mai adaugat dupa..Am fost si la iarba verde dar am mers cam 80 de km de credeam ca nu mai gasim o padurice...hihi.La voi e superb peisajul din jurul orasului.Am fost si eu multi ani la rand prin zona voastra.La Poiana Sarata mi-a placut foarte mult.
Alina mi-a placut la nebunie ideea cu Maifest.Astfel de intalniri sunt binevenite pentru relatiile parinti -educatoare-copii.
patatina mea
sinzi_ana spune:
Noi iar ne luptam cu David..cand nu ii convine ceva incepe sa puna o mie de intrebari..
De dimineata la gradi bineinteles ca a inceput sa comenteze ca de ce trebuie sa mearga acolo...ca nu ii place...ca eu ce fac...ca el vrea cu mine...
Si statea ca tiganu in pragu usii, nu puteam nici sa inchid usa nici sa plec ca venea dupa mine...pana la urma a trebuit sa il ia educatoarea in brate....
Uf...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David