Copilasi din 2002 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
miraklucker spune:
Sanzi si al meu face la fel cu gradinita. el merge doua zile intregi si una jumatate " nu place la gradi" decreteaza in fiecare dimineata, si apoi incep intrebarile " trebuie sa dorm?", " Fabio e?" (asta e prietenul lui" si cum trevuie sa si doarma si Fabio nu e in fiecare zi..... eu tot ii spun ca o sa vedem daca e sau ca daca nu vrea nu trebuie sa doarma.... miercurea cand ii spun ca il iau dupa ce manaca de pranz e cel mai fericit! Dar deobicei ma fac si eu ca nu aud sau incerc sa-i distrag atentia pana am iesit pe usa. Ajuns acolo de cele mai multe ori nu mai zice nimic.... doar ca nu pot pleca pana nu ma pupa!!
O singura data a facut un ditamai scandal.... cand am plecat la spital sa nasc.... a stiut ca atunci cand se va intoarce acasa eu sunt nu voi mai fi si ca va veni tati dupa el. S-a agatat de pantalonii mei si nici gand sa mai pot pleca. Abia l-a smuls educatoarea.... dar atuci a fost de inteles. si culmea pana acolo a fost totul OK!
De 1 mai am stat acasa, am vrut sa iesim dar tocmai se imbolnavise Daria de viroza intestinala, asa ca s-a dus excursia noastra.... asa cum s-a dus si cea de sambata planuita sa o facem imprepuna cu sora-mea si cu ale ei fete din cauza de ploaie muuuulta si frig... asa ca am stat in casa cu 5 copii mici si urlatori. Trec si ei de doua ori pe an cate o zi prin Elvetia si de fiecare data ploaie... ca un facut.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Gabbriela spune:
vin si eu cu vesti.. despre mine mai palpitante. Azi am avut examenu de cetatenie si l-am trecut, acuma sunt in asteptarea invitatiei pt juramand si sunt legal cetatean us.
Problema e ca in 18 mai plecam in vacanta in ro pana in 5 iunie sper sa nu imi vina invitatie cu data cuprinsa intre acele zile.. de imi ratez juramantu si nu apuc sa ii anunt in timp ca nu ma prezint la programare, numai nu apare nimeni trebe sa iau totul de la capat.
Julian e bine, sanatos .. in timpul asta de 1 ora jumate (cat am fost eu la interviu) a stat cu tati lui in masina si sa uitat la bambi... afara picurau si nu s-au putut juca la park.
In rest e tot mai vorbaret de la zi la zi, vrea sa stie tot mai mult si nu suport sa se tipe la el, sau sa auda pe cineva ca vb mai tare in casa... cand vine vecinu de 82 de ani la noi el vb tare si julian tipa la el in ro, taciiii ma taciiii.. pt ca batranu vb ff tare. In rest prefera sa vb in engleza.
Pupici si sanatate la toata lumea si la toti pitici
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
Nicoleta spune:
Salut.
Stefan e de ceva timp in perioada in care vrea sa faca lucrurile invers decat am vrea noi: dimineata, cand trebuie sa se trezeasca, el vrea sa mai doarma. Daca trebuie sa se imbrace, el vrea in pijamale. Cand trebuie sa plecam, el vrea sa ramana singur acasa. Cand trebuie sa se schimbe la gradi, vrea sa ramana cu hainele de strada. Cand trebuie sa intre in calsa, el vrea pe hol cu noi. E un adevarat razboi al nervilor din care iesim de cele mai multe ori cu santaj....din pacate... Azi de dimineata i-am zis (si acum regret) ca eu ma duc sa imi caut un baietel ascultator. Si a zis ca e cuminte, mi-a dat mana si in sfarsit plecam la gradi.
A inceput sa ne pocneasca si sa ne spuna sa plecam, sa il lasam. Noi nu il batem (extrem de rar primeste cate o palma peste fund, care nu are nicicum scopul scontat, dar se intampla din pacate sa ne mai lase de tot nervii), insa ii spunem ca daca nu merge, ramane acolo. Normal ca daca ne indepartam, ne urmeaza. Dar asta e SANTAJ. Si el ne va face la fel.
Va intreb pe voi care aveti copii mai mari (stefan are 3 ani si 3 luni), ati trecut prin faze de-astea? Si cum le-ati gestionat crizele?
Of...
Nicoleta
irina_ina2000 spune:
Buna,
dupa o pauza destul de lunga revenim si noi cu fotografii de la aniversarea a 4 ani.
http://community.webshots.com/user/irinaina
In rest am facut o vizita de paste in Bucuresti unde Alexandru s-a intalnit cu verisorii lui si au fost fericiti ca s-au revazut.Gradinita la noi merge fara probleme dar vremea asta tare ciudata si cu fff mult vant ne-a ajutat sa racim e drept ca nu f rau.
Imi pare rau pentru copilasii care sunt mai bolnaviori dar trebuie sa fie bine pana la urma.
Nicole felicitari multe si sper sa nu mai apara niciun fel de problema si sa poti veni linistita in tara.
Sanzi la noi singura metoda care tine este sa ne punem lacat la gura si sa nu mai vorbim cu el.El sufera asa de mult sa nu aiba cu cine comunica ca imediat isi cere iertare , dand astfel dovada ca stie ce face rau sau ce nu face.Daca totusi nici asa nu merge ii spun ca il las singur in camera si ca eu merg pana la cineva( bunica, vecina) si ca sper ca atunci cand ma intorc va face ceea ce trebuie si se linisteste automat pentru ca el este obisnuit ca din momentul cand il iau de la gradinita sa umble cu mine peste tot.
Speram sa mai revenim cat de curand si multa sanatate la toti!
sinzi_ana spune:
Gabb felicitari pt cetatenie!!!
Nicoleta si eu as vrea metode sa il controlez mai bine...uf...
Irina, sa stii ca e si el afectat daca nu mai vb cu el...si se linguseste atata pe langa noi sa il iertam...
Noi suntem in Tampa, de fapt in Tarpon Springs si e tare frumos aici...acum imi caut o lista cu locuri de vizitat...
Am ajuns asta noapte la 1 si david la 7 era treaz...io lesinata de somn..
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
HelleneC spune:
Buna seara!
Din pacate nu i-a mers cu tratamentul fara injectii, asa ca... din seara asta avem branulica in manuta si a fost un moment cumplit! Mi-e teama sa nu se agraveze asa ca nu am mai comentat cand mi-a spus ca trebuie trecut pe alt tratament. Va fi greu 7 zile, insa poate se va convinge ca nu e dureros asa si va accepta sa o tina mai mult la manuta.
Insa e traumatizant, de asta am plans si eu si el si... asistenta a fost impresionata de ce ii zicea in timpul injectiei!
Ce m-a frapat, cand ne-am intors era asa, morcovit si m-a intrebat daca e copil obraznic. Eu: "Nu"! El: "Ba da, doamna asistenta la camin face injectii la copiii obraznici si eu am injectie, da' eu nu am batut copiii"!
Desi eu il vad mic, imi dau seama ca de fapt are o logica... pe care nu prea o pot fenta. La el lucrurile sunt foarte clare si ia de bun tot ce i se zice. De aia si la camin e foarte cuminte, chiar doamnele spun ca e cel mai cuminte! De teama e asa!
Va pupam si va dorim sanatate, de maine stau cu el acasa pana se face bine!
O seara linistita, Elena!
PS: Gabb, ma bucur enorm ca ai biruit!
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
sinzi_ana spune:
Elena ce ma enerveaza faza cu speiatul copiilor cu injectia...ar trebui sa te duci la camin sa faci scandal...
Ii sperii si apoi cand trebuie sa le faci ce vor crede? Dupa ce ca sunt bolnaviori mai au si sentimente de vinovatie...
Bietul George...la ce s-a gandit el...
Eu pe David nu l-am speriat niciodata de injectii si e destul de curajos, ultima data cand i-am luat sange a fost tare relaxat si a observat ca are sangele rosu...
Dar si eu (desi imi e mila de el) sunt tare pe pozitii si il laud cat de curajos este
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Of, ieri am fost in oras, am vrut sa ne tundem, eu si tati. Asa ca am fost la Prichindel, o frizerie pentru copii, unde se pot tunde adulti, gandindu-ne noi ca Stefan s-ar juca acolo si noi vom fi tunsi sincron.
Dar...neavand cine sa ne tunda, sotul meu a plecat in alta parte, eu am ramas cu pustiu sa se mai joace. Intr-un tarziu am reusit sa il conving sa plecam, ca sa mergem la un magazin cu papagali, a stat putin acolo si dupa aceea a vrut inapoi. Am zis ca se inchide (ceea ce se si intampla), a inceput sa tipe si sa planga, i-am explicat ca nu e frumos...etc. Nimic, el o tine pe a lui. I-am zis ca daca nu se linisteste mergem acasa si nu mai iesim afara deloc in ziua aia. Nici asta nu l-a convins. L-am luat in brate, a inceput sa latre un caine la el si s-a liistit.
Dupa ce am trecut de caine, spectacol si mai mare. L-am intalnit pe tati care se tunsese, el facea si mai mare circ si....l-am suit in masina si l-am dus acasa.
Tot drumul nervi, dadea in mine, tipa, eu nu mai vorbeam cu el, acasa a fost pedepsit ca nu se potolise, dupa care i-a explicat tati de ce s-a intamplat asta, s-a linistit copilul meu a venit singur sa isi ceara iertare. Si a fost linistit toata seara.
Eu cred ca gresim ca il alintam prea mult, prea mult lugu-lugu... Vreau sa fiu mai ferma.
Elena, imi pare rau ca George trece prin asa ceva. Dar lasa, micutii sunt rezistenti. Si va trece. Si nici mie nu mi se pare normal sa aiba teama de ac, desi am auzit si eu de amenintarea cu acul...Of.
Sinzi, voi cum mai sunteti? Eu tot sper sa fie doar o faza...Of, ca greu mai e.
MAi scriu.
Nicoleta
crig72 spune:
Elena sanatate lui George!
Nicole felicitari!!
Mariuca mai nou inventeaza tot felul de chestii.Nu stiu de unde le tot scoate.ieri i-a spus mamei mele la telefon ca tati la tenis si-a spart dintii.De fapt ca i-a spart un coleg..hihi...nimic adevarat dar mama saraca a crezut-o.Aseara de 3 ori cel putin i-am spus sa-si stranga jucariile si cartile de pe jos.de fiecare data se vaita si spunea"ahh ce ma doare burtica.."Mai aveam un pic si o credeam.Aseara nu i le-am strans.(cum fac de obicei)Si azi de dimineata cand s-a trezit imi spune"mami ce de mizerie e in camera ..cine face curatenie?"eram grabita ca intarziasem la gradi si n-am mai stat de explicatii.Uneori chiar le strange dar ieri nu a vrut.
Ieri la doctor o fetita plangea .Si Mariuca impresionata imi spune de ce plange mami pentru ca s-a suparat mamica ei ca n-a fost cuminte?eu sunt cuminte hai sa te iubesc....si mi-a dat un pupic..eu eram
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
light spune:
Of Elena, ma apuca groaza in primul rand de chinul prin care trebuie sa treaca George. Cum e chestia cu branula? Cat timp o tine in mana si cum si cine ii face tratamentul? Of Doamne!In al doilea rand ar trebui sa vorbesti cu desteptele alea care l-au amenintat cu injectia la camin! Si pe mine ma scoate din sarite chestia asta. Copilul trebuie sa stie ca e pentru binele sau, nicidecum ca nu a fost cuminte! Sanatate multa multa lui George.Noi am fost azi la control si Liviu e bine, vom incepe sa ii reducem puffurile si vom urmari reactia. Sper sa nu il ia tusea si mai sper sa nu ia vreun virus acum pe vremea asta pacatoasa. Doctorita avea deja viroza, si ne-a spus ca trebuie sa avem grija ca circula niste virusi pacatosi care dau obstructie bronsica.De s-ar termina odata cu vantul si vremea asta nesuferita!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi