Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Nikole tinem pumnii in continuare si ma rog sa fie bb mic bine.
Anca am vb. cu sotul,sta cu copiii asa ca puteti conta si pe mine.
Cine mai spune prezent?
Sabina uitandu-ma pe listuta de la inceput am vazut ca nepotelul tau si David sunt nascuti in aceeasi zi si acelasi anPana acum nu bagasem de seama.Si ce s-a potrivit sora ta sa ii nasca pe amandoi in aceeasi zi.
Ce mai fac nepoteii?Mai da si tu un semn de viata!

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nikole multa sanatate si sa fie bb bine acolo.Tin si eu pumnii.
Stefania eu stiam de anul trecut sa sunt nascuti in aceeasi zi ,parca i-am si urat lui David,La multi ani.Fetita e o scumpete,cred ca tare fericit e David.
Sor'mea l-a nascut pe baiat prin cezariana si doctorul a pus-o sa aleaga o zi...si daca era tot in preajma zilei de nastere a fetitei,a zis ca ce ar fi...Si uite acum ca incep geloziile ca sunt nascuti in aceeasi zi.
Nepoteii sunt bine,baiatul e f activ si incepe sa intre in istericalele de doi ani.Rupe cateva cuvinte,japoneza si un pic romana.Fetita e deja mare,in aprilie ne pregatim de scoala.Acum ne chinuim sa intelegem gramatica limbii romane...cam greu din pacate
Despre mine,mai nimic de zis,va urmaresc intr-un coltisor ,si uite mai scriu sa nu uitati de mine.
Distrctie placuta fetelor care se intalnesc.Pentru mine e ceva cam departicel,cine stie,poate cu o alta ocazie...vad ca asa zic in fiecare an
Anca,e scumpa foc bebelina,am vazut si eu pozele
Pupicei,duminica placuta!

Sabina Y.

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Pup si eu japonicile,,si multumesc inca o data pentru gandurile voastre.

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Sabina,scuze dar nu mai tin minte,anul trecut pe vremea asta ma luptam cu greturile crunte,a fost o perioada tare grea.
David deja a inceput istericalele de 2 ani,de vorbit asa cum spuneam nu vb inca,de cateva zile insa a inceput sa spuna "oishii" cand ii place ceva si cateva cuvintele pe romaneste.
Am pus cateva poze cu Patricia,daca vreti sa o vedeti cu gura pana la urechi,dozo
http://new.photos.yahoo.com/stefaniabalan/album/576460762365793233

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Buna ,fetelor!Despre medicii pediatri din Japan ce parere aveti?Al meu a facut putin sange in kk acum o luna.Speriata, am mers la medicul pediatru care a afirmat ca sangerarea este produsa de cresterea intestinului ,ca este absolut normala si ca va disparea in decurs de trei zile...cam dupa o saptamana ,acceasi poveste...medicul,acelasi raspuns.Acum cateva zile a facut din nou kk cu sange si ,la insistentele mele dr a acceptat sa faca coprocultura<astept rezultatul>.Nu pot dormi nici noaptea de griji.
As vrea sa va intreb daca ,din experienta voastra de mamici japonici,vi s-a intamplat ca medicii din japan sa dea diagnostic gresit sau ati avut probleme asemanatoare cu bebicii
]Nikol,ma rog sa fie bine cu bb...stiu cat de mult ti-l doresti
]Mii de pupici pt mamici si pitici

mama de ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

PEDIATRI DIN JAPONIA....POT SCRIE O CARTE DESPRE ASTA,SI DIAGNOSTICURI GRESHITE AM AVUT,SI PASTILE CITE UN KG LA COPIL DE UN ANISOR....CE SA MAI DE TOATE PENTRU TOT GUSTUL....IMI PARE RAU PENTRU BB TAU,SHIMBA MEDICUL!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Ralucami,eu am inchiriat din cataloagele luate de la spital.Sunt expuse in sala de asteptare, unde se gasesc carti de citit sau reviste.Nu-mi aduc aminte decat numele uneia dintre ele:"#12354;#12356;#12358;#12360;#12362;",dar mai sunt si altele.Aveam ceva pe-acasa,insa tre'sa le caut si abia apoi iti pot spune mai multe.A,sunt gratuite, iar produsele nu sunt numai de inchiriat ci si pentru vanzare.
Nikole,cum te mai simti?
Doctorii nu vorbeau engleza,ne intelegeam in boaba mea de japoneza.Am fost totusi multumita,incercau sa-mi explice prin desene si se straduiau sa se faca intelesi.
Devylla,multumim,pupici si la nepotii tai.Chiar sunt curioasa, cat de mare s-a facut Leon?Pune niste pozici sa va putem vedea...
Mama lui David,am vazut-o pe Patricia,am si scuipat-o sa n-o deochi.Ce repede i-au iesit dintisorii...Incep sa-i iasa si cei de sus?Asa repede,sau intradevar la fetite totul e mai rapid?
Anika mea e cuminte foc(sa-i tina Dumnezeu naravul),unde-o pui acolo sta,mai tipa ea cateodata,dar in rest nici nu zici ca am copil mic.Shion o iubeste cred,vorbeste cu ea si ii canta,insa cand il apuca nervii mi-o mai smotoceste.

Referitor la intalnirea noastra de pe 30 decembrie.

M-am gandit la un restaurant cu specific romanesc.Restaurantul se numeste "Romania" si este in Nakano.Nu am fost niciodata,o cunostinta a mea mi l-a recomandat.Astept pareri si de la voi,sau chiar alte propuneri.Inca nu am fixat nici ora si nici locul unde ne vom intalni...
Mai vine si altcineva?Pana acum suntem sase fete,o sa revin si cu o lista...
Va pup deocamdata,fug la nani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Tot eu...

Ralucami,scuze nu se vad caracterele japoneze,revista se numeste" A I U E O"(hiragana).

Mergi la inceput

Anca multumesc
Si lui David exact la 4 luni si 2 sapt i-au iesit dintii,deci asa sunt setati copiii mei
De intalnire,eu chiar duminica o sa merg la restaurantul din Nakano,asa cum am mai spus pe 17 avem botezul Patriciei si dupa biserica o sa mergem acolo.Nici eu nu am mai fost,am auzit doar ca e mancarea buna si nu chiar scumpa.O sa va spun ce impresie mi-a facut.
Despre pediatrii... eu in general sunt multumita de pediatra desi a dat-o in bara rau de tot,ma rog nu doar ea,am umblat pe la 4 spitale si doctori diferiti pana am dat de unul care sa ne spuna ca David are enterocolita si am primit tratament bun.Ajunsese saracul ca o leguma,de la atata vomitat si diaree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am pus cateva poze mai recente cu bebeii.Sper sa va placa:
http://new.photos.yahoo.com/ana_sabina8/album/576460762367429793

O seara placuta tuturor!

Sabina Y.

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput