Mamici din Japonia (5)
Raspunsuri - Pagina 28
shian spune:
Ralucami,noi la primul bebe am cumparat un carucior de la Aprica.Ne-a tinut foarte bine,usor de pliat,nu foarte greu,asa ca l-am folosit la maxim.La bebe2,am inchiriat unul de la Combi,Eggshock se numeste,cu rotile mari si cu o chestie care acopera picioarele(gen landou),care se poate scoate atunci cand bebe mai creste.Avand amandoua carucioarele am putut face o comparatie...cel cu rotile mari este foarte usor de manevrat(chiar si cu o mana),pe cand cel cu rotile mici este mai greoi,ca sa nu spun ca tre'sa-l ridici la orice denivelare.Cel cu rotile mari este un pic mai greu,iar dupa ce-l pliezi ocupa loc cam mult...
La patuturi,noi am luat unul de lemn,care are loc jos si pentru "bagaje" si inca-l folosim,chiar daca are urme de dintisori...
Salteluta nu stiu din ce este,am luat-o in set cu plapumioarele ,paturica si lenjeria si a fost cea mai noua aparitie pe vremea aia.Cum eu nu citesc japoneza,l-am lasat pe sot sa aleaga...
Spor la cumparaturi si felicitari pentru bebe.
nikole spune:
Shian, Doamne, m-ai lasat fara cuvinte, ma faci sa-mi fie rusine ca ma plang....eu am mai mult scurgeri maronii continue, dureri ca si cum ar veni rushii, plus raul de sarcina, si nervii de rigoare.
Din cate vad nici tie nu ti-au administrat vreun tratament de mentinere a sarcinii!
DAR NU INTELEG, e singura tara din lumea asta care nu recomanda trat. de sustinere hormonal, si sincer nu inteleg de ce!
SHIAN, vad ca esti din Tokyo, la ce medic ai mers?
La medic nu am ajuns caci e super ocupat,nu are timp sa ma vada pana luni...desi nu cred ca imi face mare lucru...in afara de repaos si calmante uterine nu cred sa-mi dea altceva.
Ma bucur ca sunteti bine, ti-amvazut pozele, ai doi copii superbi, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei!
Multumsc ptr gandurile bune!
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole6+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
shian spune:
Nikole,multumim pentru urari,iti dorim si tie numai bine,o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Asa este ,medicii de aici cred ca se axeaza mai mult pe medicina traditionala...sau pe-o medicina doar a lor...
Eu am mers la un spital mai mare in locul unei clinici particulare.Se numeste Tokyo Joshi ika daigaku .Sunt doar doua spitale din acest grup in Tokyo,unul este in Shingyuku(cred),iar celalalt in Nishiogu(zona Arakawa-ku).Doctorul care m-a suprevegheat pana la 20 de saptamani se numeste dr.Otta.Dupa ce m-am internat a doua oara m-au supravegheat dr.Takagi,dr.Muraoka(a studiat si in Romania) si dr. Kurata(primul doctor se transferase la un institut de cercetare).
Nu lasa timpul sa treaca,mergi la doctor si doar asa te vei putea linisti cat de cat.Cat despre nervi,indispozitii si rau , capul sus,satisfactia la final este garantata.Ai grija de tine,multa bafta,pupici si da-ne de stire dupa ce vei merge la doctor.
mamaluidavid spune:
Nikole tinem pumnii sa fie bine cu bb mic,sfat nu am pt ca nu am trecut prin asa ceva.
Anca pe 30 cred ca pot,sotul are liber din 28 Eu de la mine din oras stiu sa ajung pana in Shinjuku,de acolo puteti sa imi explicati cum si unde sa ajung? Sa nu ma pierd
Aaaa si de la ce ora va fi? Pana tarziu nu pot sta,al meu sot nu se poate descurca cu amandoi copiii la baie plus ca trebuie sa vina la gara dupa mine,inainte sa doarma copiii.
Stefania,mami de David si Patricia
shian spune:
Stefania,ma bucur ca poti veni.Inca n-am stabilit unde vom merge,astept si parerile voastre,dar bineanteles ca tinand legatura iti vom spune cum sa ajungi.
Pupici la copilasi,am vazut ceva pozici si cu Motata.Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
mamaluidavid spune:
Anca multumesc,pupam si noi piticii tai.
Anika e bine? Patricia mea e maraita rau de tot,ii dau dintzisorii saracutza mi-e mila de ea.Deja au iesit 2 ,acum cred ca o chinuie cei de sus
Stefania,mami de David si Patricia
ryo spune:
Nikole si eu am avut aceeasi problema si am stat in pat pana am nascut,nu face nici un fel de efort , nu face bai fierbinti si nu face sex,stai mai mai mult in pat,cel putin pana misca copilul.Bafta
ken spune:
NIKO sa dea DD ca totul sa iasa bine...ai incredere..AM visat un miel alb...stie cineva ce inseamna?
ralucami spune:
Anca multumesc pt raspuns! Tot la un Combi eggshock ma orientasem si eu si ma bucur sa vad ca e o alegere buna. Spune-mi te rog, cum/ de unde poti inchiria carucioare pt ca e prima data cand aud de treaba asta .
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
nikole spune:
Fetelor, multumesc ptr raspunsuri, pentru urarile voastre
Abia luni merg la medic, pana atunci stau numai in pt, de fapt de o sapt numai in pat stau,doar la baie ce merg, si la du, care dureaza maxim 10 minute,ma spal super rappid, ca nu vreau sa stau in picioare prea mult, mai ales ca ma si ia cu lesin, in aburii aia de la dus...
Ma bate gandul sa merg la un spital, sa schimb medicul,desi stiu ca cel mai bun medicamaent e repaosul total, si mai stiuca nu iti da nimeni trat. de sustinere, dar totusi...macar sa gasesc un medic sa imi inspire incredere, sa deschida gura, sa vorbeasca...
SHIAN, imi sunt foarte de folos informatiile tale, sa inteleg ca ai fost multumita de dr. pana la urma?Vb engleza?
KEN, multumesc mult pentru sugestii
Fetelor, va ma scriu ce se intampla, pana atunci, sa fiti sanatoase ,si iubite
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole6+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos