Mamici din Japonia (5)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Anca mie mi-ar surade ideea dar din pacate doar duminica pot,17 exclus ca avem botezul,urmatoarea duminica, 24 e ziua piticului asa ca

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Anul trecut, in Roppongi, a fost frumos, ne-am distrat, mancarea a fost bunicica (cam putina la foamea pe care-o aveam). Eu zic prezent si anul asta... Nu neaparat tot in Roppongi.
Dar vreau sa ne hotaram din timp la o data, ca sa ii zic soacra-mii ca ea sta cu Luka in noaptea aia...

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Pe 16-17 nici eu nu pot(merg cu soacra la onsen),pe 24 e ininte de Mos ,cel mai bine-ar fi sambata pe 30.Si Eli mi-a zis ca tot pe 30 ar putea.Cum suna 30?Adina,Stefania?Celelalte fete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Pe 30... nu-s ce sa zic. Am mosafire pe 31 si tre sa fiu fresh sa ma pregatesc

Tre s-o intreb si pe soacra... mai vedem.

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ce carucioare si patuturi ati luat voi pt bebe fetelor? Vreau sa citesc si parerile voastre si apoi sa ma hotarasc ce cumpar. Aici vad ca e oferta fff mare de la Combi si Aprica . Vreau un carucior nu foarte greu ,dar rezistent, si sa-l pot folosi in mai multe etape ( adica nu doar ca landou, sau doar ca si carucior sport). Am vazut un model de la Combi 3 in 1 (AT-730) care imi place, dar pretul de catalog e jale ( vreo 70.000). Azi la unul din mallurile de aici au fost mari reduceri si am vazut carutul respectiv la vreo 30.000. Eram cat pe ce sa-l cumpar, dar vreau sa mai citesc si alte opinii . Patuturi am vazut de lemn (intre 10.000-30.000) si ceva de fas pe la vreo 17.000. Aici se gasesc saltelute cu iarba de mare ?( daca da spuneti-mi o firma va rog)

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, va rog ajutati-ma, nu stiam unde sa intreb, am mare nevoie de o parere....
sunt o mamica de iulie-august 2007, asta daca reusesc sa duc sarcina la capat, si am o problema:am eminenta de avort,medicii de aici nu mi-au recomandat nici un trat de sustinere a sarcinii, decat ceva pastile ptr relaxarea musculaturii uterine, ptr a evita contractiile uterine.
In schim eu sangerez si am dureri, mi-am sunat medicul din Brazilia, si mi-a spus clar ca am nevoie de PROGESTERON ovule,ca altfel pierd sarcina.
Sunt disperata, de unde sa iau eu in Japonia progesteron?
Din tara nu pot sa-mi trimita caci se pare ca nu ai voie sa trimiti pastile din RO fara prescriptie medicala...
vroiam sa va intreb, poate din proprie experienta stiti, sau ati auzit, exista in Japonia asa ceva?
Progesteronul este un hormon natural, se gaseste sub forma de ovule, si ajuta la mentinerea sarcinii.
Va rog, daca stiti, spuneti-mi si mie, ca inebunesc , stau numai in pat, nu pot face nimik, e groaznic, si mai stau si cu frica ca pierd sarcina
Multumesc!

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole6+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

NIKO poti spune familiei tale sa iti trimita medicamentul{le] din ROMANIA daca in JAp nu gasesti.IN IULIE si eu am avut nevoie de pastile interzise cica si nu am avut probeleme.DACA vrei in cantitate nica {1 folie} se poate trimite si intr-un plic {acoperit de o scrisoare sau ohirtie in care sa fie impachetata folia}.DAR se poate si in pachet.SIGUR NU AI PROBLEME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

AM citit inca o data mesajul tau ...scuze acum am inteles...cineva din familie poate merge la un medic {da ceva acolo...bani} si ii prescrie reteta.MAMA mea a mers in locul meu la medic si a dat bani{aveam nevoie de diferite medicamente care nui se dadeau fara reteta}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Cred ca asta e ultima soultie KEN!
dIN PACATE AI MESI SUNT F IN VARTS(AU AMBII 70 de ani), si din Roman nu se pot trimite colete in Japonia, ar trebui sa ajunga ori in Iasi,ori in Bacau.
Stau cu frica ptr ei,nici nu stiu daca se descurc, sunt si bolnavi...plus ca timpul ma preseaza!
Dar...cum alta solutie nu am, sun azi acasa si le dau toate indicatiile, poate am noroc si u o fi vremea f rea in tara, sa poata ajunge in alt oras,la un oficiu postal.
Oricum azi merg la un alt medic in Tokyo, dr SAKAMOTO, poate ati auzit de el, e ultima parere pe care vreau sa o aud!
KEN, multumesc mult ptr raspuns!
Mi-e foarte greu sa cred ca in Japonia nu se prescrie astfel de medicamente, strigator la cer!

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole6+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Nikole,eu am fost internata pentru doua luni si jumatate,tot din acelasi motiv ca si tine(sepakuryuzan).Aproape doua luni n-am avut voie sa merg,ma duceau la baie cu caruciorul.Sarcina fiind mica,10 saptamani,mi-au spus ca nu-mi pot administra medicamente puternice,deoarece pot afecta cresterea bebelusului.Pana la 16 saptamani mi s-a administrat intravenos duvadilan 10mg,dupa care pana la 36 de saptamani am luat utemerin 5mg (pastile),care intradevar este un medicament pentru relaxarea muschilor uterului.Pana la 23 de saptamani am avut sangerari si dureri asemanatoare celor de stomac.
Imi aduc aminte ca atunci cand am ajuns la spital cu o hemoragie puternica,credeam ca am pierdut sarcina. Dupa control dr mi-a spus ca inca sunt insarcinata,doar ca sansele de suprevietuire a bebelusului sunt de 40%.Am stat cuminte in pat ,n-am facut dus o luna de zile,am indurat 24 din 24 pacatoasele de perfuzii,am stat departe de celalalt copilas si l-am vazut" din an in Pasti",iar pe la 35 de saptamani m-am internat iarasi,insa dupa toate astea am nascut normal,o fetita sanatoasa.
Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine in cazul tau.Mult noroc si vino cu vesti dupa ce mergi la control.

Mergi la inceput