Mamici din Japonia (5)
Raspunsuri - Pagina 25
Dandush spune:
quote:
Originally posted by ken
BINE v-am regasit si sa fiti fericite.AM si eu o intrebare daca se poate.CUM se spune la STERILET in japoneza?SE poate pune sau scoate si in JAP?Intentionez sa il montez in ROM.
ken
Buna! La sterilet se spune "ring" , o mai fi vreo denumire pura japoneza si n-o stiu eu,dar medicul meu a stiut ce trebuie "montat" cand l-am intrebat si s-a descurcat de minune. Se poate si aici fara probleme (cel putin eu n-am avut) .M-a costat in jur la 30ooo yeni dar s-a meritat. Sa inteleg ca s-au rezolvat problemele si planuiesti sa (re)vii in Japonia in viitorul apropiat?? Iti doresc numai bine
*grupul fetelor fantastice *
noi
bibos spune:
Buna fetelor!!
Aiko 2004 si eu am facut 3 ani la rand masa de Craciun mai mult pentru japonezi....am incercat sa-i romanizez pe ei adica am sarbatorit in stilul nostru cu brad cadouri, sarmale friptura si salata boeuf si renumitul Grasa de Cotnari...au fost mai mult decat incantati...singura mancare japoneza a fost karage...sunt convinsa ca le-ar placea stilul nostru
Toate cele bune
Lia spune:
quote:
Originally posted by ken
BINE v-am regasit si sa fiti fericite.AM si eu o intrebare daca se poate.CUM se spune la STERILET in japoneza?SE poate pune sau scoate si in JAP?Intentionez sa il montez in ROM.
ken
e "ringu" in japoneza.in tara poti sa-ti pui Mirena,care nu exista in Japonia.in Japonia poti monta doar sterilet de cupru.
ralucami spune:
quote:
Originally posted by ken
ken
sterilet= hinin ringu ( daca vezi caracterele japoneze : #36991;#22922;#12522;#12531;#12464;) sau chiar IUD (intra uterin device).
Pe google gasesti orientativ preturile pt tipurile de sterilet si montare/extragere. ( din ce am vazut eu acum: 30-50.000 montare/10-15.000 yeni scoatere).
edit: nu stiu daca e de la mine , dar eu nu vad caracterele japoneze. Uite aici o pagina cu detalii STERILET
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ken spune:
MULTUMIRI pt raspunsuri.DANA cit priveste intrebarea ta....nu inca nu sau rezolvat probelemele....mai dureaza [cred ca 1 an}.VA doresc un sfirsit de saptamina cit mai bun si sa fiti fericite.
hanako2004 spune:
quote:
Originally posted by aiko2004
buna seara la toate japonicile
fetelor voi ce planuri va-ti facut pt sarbatorile de iarna?
si voiam sa va mai intreb ce o sa pregati la masa de craciun?
voi ve-ti pune si mancare romaneasca?
eu voi avea ceva invitati la masa din ajun...si nu stiu daca fac bine sa pun si ceva din gustarile noastre
hanako ce mai face emilica ta?mam uitat la pozici si vad ca nu mai
pui nimic nou la album
astazi cam atat ...va pup dulce
aaa vreau sa le urez si la fetele noi BUN VENIT si sedere lunga
mama ana...ken.2001.05.17si fuka.2003.02.21[red]
[red]buna japonici
azi bineinteles aveti yasumi
aiko eu anul asta nu fac nici o masa vestiva mam saturat de pus mese
am facut in fiecare an insa anul asta am zis ca vom sarbatori afara..de craciun poate fac si eu asa ceva sa am in casa traditional insa de anul nou..vom merge 4 zile la munte si nare nici un rost sa gatesc
Emilica e bine ..azi am facut amandoua de mancare la papa
pozici o sa mai pun poate zilele urmatoare...
va pup si va doresc o zi superba
noi fugim la joaca ca emilica este in forma
pe curand
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
mamaluidavid spune:
Buna mamici si japonici!
Sunt tare bucuroasa ca am stabilit data botezului Patriciei,am vorbit la biserica din Tokyo si o sa il facem pe 17 luna asta.
Parca a intrebat cineva de botez,scuze nu imi aduc aminte cine ,daca vrei detalii da-mi un PM sau intreaba aici.
In rest noi suntem bine,am inceput diversificarea si merge destul de bine,inca nu prea stim cum sa papam cu lingurita dar invatam.
David o iubeste tare mult pe cea mica,o pupaceste si o strange in brate cu mult drag.
Mata ne.
Stefania,mami de David si Patricia
nanami spune:
fetelor , spuneti-mi va rog cum se spune in jp. la pestele "cod".
ce fel de peste e ? (ca eu habar n-am ).
G.K.R