Clubul nurorilor (36)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Mai fetelor, eu am innebunit! Mi-am dat muzik tare de tot si ascult Guns, Deep Purple, Nirvana, Iris si, evident, Scooter! Si dau din cap, dau din maini...si incep sa apara colegii si toti vin sa dea o tura din plete pe la mine! E o atmosfera de vacantza asa!!! Si sefu are un musafir si cand a venit a intrat la mine sa ma salute si io eram in genunchi pe scaun si cantam tare de tot..."Knocking on Heaven's Door"...a ramas ala lipit de usa!
Rock baby rock...yeahhhh
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Alynutza spune:
Roxi, nu conteaza ca nu-i un capat de lume. Doar stam in acelasi oras, nu? Poate organizam o intalnire cu Flavia cu tot, ce zici? Dupa nunta sa aduc si poze, cum ziceai tu.
Sunule, super mortala faza, parca mi te si inchipui...
Raza de soare spune:
quote:Iarta-ne, Doamne! da' totusi... candva....
Originally posted by clauf1000
o soacra mai putin ..
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
SunSmile spune:
Si pt ca tot nu ma potolesc, ba chiar "avansez" in cantari(ce pacat ca n-am chitara la mine)cu dedicatie pt feteeeeeeeee....
Ooooo...you're The Best....
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone i've ever meeettttt......oooo..yeaaahhhh...cineva sa ma scoata din prizaaa!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Alynutza spune:
Bai bai fetele, va rog frumos... daca sunt albastre de acord... dar rosu boldat... cat mai tarziu... ca na, din pacate e inevitabil.
boeru spune:
Sun mortala faza!
Asta-i muzica ce-mi place!
Fetelor intru si eu in atmosfera! am dat muzica mai tare sper sa nu vina vreun client ca n-am chef de ei!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Alynutza spune:
Fetelor, eu acum astept din clipa in clipa sa vina dupa mine sa ma mut
Asa ca va doresc de pe acum un weekend frumos, placut si plin de soare si petrecere frumoasa si la multi ani pentru toate Floricelele si sarbatoritele si sarbatori fericite pentru noricile catolice!
si ne auzim luni!
roxanicea spune:
sunule!!!!!!!!!!!! esti criminala!!!!!!!!
ce scena execelenta se desfashoara la tine in birou! ce de pletuiala revarsata in muzica si nebunie! mi te si imaginez!
esti iremediabila...cu energia ta cu tot! a nu s eintelege gresit! imi place mult de tot! de unde mama ma-sii de treaba atata energie, soro? molipseshte-ma !
alina,asa facem! mare intalnire cu fete! si cu flavia (impreuna) si cu flavia maria(de pe cluj rulz) . ele vin cu copii si noi...cu mainile in buzunar...ca nu avem cu ce ne lauda deocamdata.
flavia, cu placere; te mai lamuresc daca ai intrebari suplimentar.(cum suna :suplimenatre, ca la scoala..cahhhhhhhhh; scuze...)
va pupic
mai revin!
roxi foto
cherry22 spune:
Sunule, esti mortala, ce mai!
Si mie imi place rockareala de mor, . Acum ascult Pink Floyd-the wall. Super tare!
Fetelor, sa inceapa distractia, ca m-a molipsit Sun rau de tot
pup fetele