Clubul nurorilor (36)
Raspunsuri - Pagina 6
SunSmile spune:
Multumesc, scumpi! Ne palavragim sigur, pentru ca vreau sa vin sa tzip in gura mare ca Cherry are BB! Doamne-Ajuta!
quote:
Originally posted by roxanicea
stai linistita sunule! eu ...nu am diplomatic...si sunt un calator ca majoritatea. nu cred ca ai incurcat pe nimeni, stai linstita, smecherita ce esti tu! auzi la ea : pasaport diplomatic! misto tare !bravos!
weekend placut cine are zi scurta azi si ne mai palavragim mai tarziu celor care raman!
numai bine!!!!!!!
roxi foto
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Alynutza, si eu vreau sa se faca frumos, ca m-am saturat de vreme urata. Iti dai seama ce oribil e sa stai la curte si sa nu poti face un gratar afara din cauza timpului urat
cherry
Evident ca te inteleg, ca si eu stau tot la curte. Vara trecuta am tot tras la gratare, ca ne-a cadorisit socru-meu cu unul (facut de el dragutzul) si abia astept sa incepem iar distractia
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by cherry22
Alynutza, si eu vreau sa se faca frumos, ca m-am saturat de vreme urata. Iti dai seama ce oribil e sa stai la curte si sa nu poti face un gratar afara din cauza timpului urat
cherry
Evident ca te inteleg, ca si eu stau tot la curte. Vara trecuta am tot tras la gratare, ca ne-a cadorisit socru-meu cu unul (facut de el dragutzul) si abia astept sa incepem iar distractiaTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
alina , in ce zona zici ca stai? ca si eu tot la casa ma prezint cu shederea.poate suntem vecine..si nu avem habar.
roxi foto
Alynutza spune:
Roxi, in zona Calea Turzii stau. Tu?
SunSmile spune:
Aloooo...ce-i cu linistea asta? Huh? Scot biciu la voi!
Io ma plicti...mai sunt eu, sefu si un coleg in firma..restul la masa, la plimbare....
Da' abia astept sa ajung acasica (dupa cumparaturi) si sa fiu cu baietii mei frumosi si iubiti si..si..si..
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Roxi, in zona Calea Turzii stau. Tu?Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
grigorescu....;deci nici o snasa de vecine....
las ca ne-om intalni noi cumva. poate dupa nunta sa imi arati poze si sa-mi povestesti cum a iesit.
pupici si weeknd placut!
roxi foto
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Aloooo...ce-i cu linistea asta? Huh? Scot biciu la voi!
Io ma plicti...mai sunt eu, sefu si un coleg in firma..restul la masa, la plimbare....
Da' abia astept sa ajung acasica (dupa cumparaturi) si sa fiu cu baietii mei frumosi si iubiti si..si..si..
Eu sunt aici, da am vb cu cuscra Gio pe mess. Si eu ma plictisesc, da' plec mai repede, adica imediat. Mi-am sunat iubitelul sa vina dupa mine, ca nu mai am chef sa stau aici. E asa liniste... Cum e pastele catolic, nu mai e nimeni in cladirea unde lucrez eu. Doar eu mai bantui pe aici.
Sarbatori fericite celor care petrec de Pastele Catolic. La multi Ani!!! celor care chefuiesc de ziua numelui.... (impreuna cu mine
{red]Flavia[/red] drum bun si distractie placuta. Imi pare rau ca nu am drum spre Gheorgheni zilele astea, ca poate ne intalneam. Gheogheniul e la 55 de km de M Ciuc.
fetele si ne auzim mai tarziu.
Andreea 23+
POZE
Lore1980 spune:
cherry, chiar asteptam o confirmare din asta, ma gandeam ca poate am eu o problema...
am stat cu ei doar vreo 2-3 luni pana si-au luat apartament in Bucuresti(la care am participat si noi cu bani la greu)... dar crede-ma ca mi-a ajuns... egroaznic sa stai cu socrii...
impreuna spune:
Mersi mult Roxi si Sun de lamuriri (Rox. te mai bazai eu imediat, numa sa termin mancarea, am primit mesajul:)
Andreea n-am stiut ca M. Ciuc e asa de aproape, stiam doar ca e prin zona, chiar ca am fi putut sa ne intalnim Da stiu ca e zona frumoasa pe acolo, prin Ciuc n-am fost, da in Gheorgheni da, si e fain de tot. Ce sa mai zic de Cheile Bicazului, sunt super, de data asta le si filmez:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
clauf1000 spune:
buna fetele.
pe mine m-ati pierdut la atatea capitole.
totusi, vorbesc serios, nu s-ar putea face un rezumat la inceputul fiecarui capitol? ceva de genul:x are bb fetita, y are sarcina confirmata, z are o soacra mai putin (doamne fereste, a fost o gluma)...