Clubul nurorilor (36)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Neata fetili..doamne ce lenesa sunt.Nu reusesc sa ma trezesc mai devreme de 9.30-10.Si mai lenevim in pat cam jumatate de ora...
Azi ma duc la sala si poate diseara adorm si eu la o ora decenta ca sa ma pot trezi maine dimineata pe la 8.30-9.
Pupici
==========
Corina
Albumul meu
corina..esti de-a mea. si eu fac la fel....ma culc pe la 2..si pana la 9-9.30 nu ma prea pot d ajos din pat. trebuie sa fac ceva sa revin la un program normla...ca altfel voi functiona pe alt fus orar si voi fi mereu in contratimp.
spor la sala!
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Fla daca isi ia bilet de avion doar dus se poate! Dar nu stiu daca agentiile ofera asa!Insa nu trebuie sa depaseasca o perioada de n zile(nu stiu, parca 90)! Daca vrei te pot suna eu. Daca nu, da-i nr lui Cherry sa-ti trimita sms. Cum vrei tu!
Pupi si distractie maxima!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
sunule, ca cetatzean roman esti obligat sa ai bilet de transport dus-intors cand pleci intr-o calatorie, alt fel nu poti parasi spatiul tarii. exista si acele bilete de avion open dar alea se asociaza de obicei unei invitatzii dar nici perioada respectiva nu trebuie sa depasheasca 90 zile sau juma de an, nu mai stiu excat care sunt regelementarile actuale, ca nu mai jobuiesc in bransa acum.
pupi! mai vb!
roxi foto
SunSmile spune:
Roxi de putut doar dus se poate, crede-ma! DAR tocmai asta ii ziceam Flaviei...nu cred ca agentiile ofera doar bilet one way! Eu am plecat si cu bilet dus, dar nu prin agentie, de acord! Pupi la fata somnoroasa!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
roxanicea spune:
la multi ani fetelor sarabtorite!!!!!!!!!!!!!
felciitari inca o data, andreea pt fetitza grasuna si sanataoasa!
him , paste fericit ! fac si eu cartofi razuitzi numai ca ii fac mai mari...si nu asa aspectuosi.dar pe viitor voi face ca si tine ca se fac si mai repede, ca sunt mici si arata cu siguranzta mult mai bine , ca astepct general in farfurie!
cherry, sper sa iti iasa testul cu 2 linii clare si sa fie asa cum iti doresti! succes!
flavia, sa imi spui si mie cum e drumul pe la toplitza-borsec. va trebui sa ajungem si noi de apste in zona aia inspre bicaz, via toplitza -borsec si am auzit ca s-a surpat ceva teren...sau un pod a aczut, nu am retziunt exact. merci anticipat si sper sa fie ok drumul ca sa putem si noi ajunge cu bine.
pupici tuturor fetelor si spor la treaba!
si weekend placut!!!!!! cu soare mult si odihna la fel d emulta!
roxi foto
Lore1980 spune:
cherry, soacra mea e cea roscata, da...
am dat nume si explicatii pozelor si am adaugat poze cu Radu, cu mine cu sotul meu, de la nunta noastra... n-am stiut unde altundeva sa le bag...
flavia, drum bun si aveti grija...
LA MULTI ANI!!! tuturor celor cu nume de flori de pe acum, in cazul in care nu mai intru azi...
va pup pe toate!
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Roxi de putut doar dus se poate, crede-ma! DAR tocmai asta ii ziceam Flaviei...nu cred ca agentiile ofera doar bilet one way! Eu am plecat si cu bilet dus, dar nu prin agentie, de acord! Pupi la fata somnoroasa!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
iubita mea, poate ai fost in interes de jobuaila,...cu trimitere de la firma. dar legea spune ca nu se permite ca cetatzean roman(daca nu ai si o alta rezidentza sau cetatzenie) sa pleci in vacantza cu bilet doar dus. se pune ca vrei sa ramai pe acolo ilegal. asta e premisa de la acre se pleaca.
eu am lucrat in turism si stiu ac aveam probleme cu turistii care isi luau numai dus. pierdeau bilelet si banii intr-o veselie pt ac nu li se permitea iesirea din tzara. nu-ti spun ce scandaluri erau pe tema asta...
cat despre bani e aleatorie faza. de fiecare adta ama calatorit cu voucher de cazare(indiferenet cu ce mijloc de transport am plecat: fie ca era avion, tren ,autocar sau maisna proprie). si totusi mi s-a intamplat sa mi se ceara banii ,la vama , sa-i arat, la otopeni....chiar de multe ori. in condiztiile in care aveam legitimatzie de lucrator in turism. nu am mers cu autocarul decat o data...si sa stii ca mi-au cerut si aoclo sa le spun vameshilor ce banet prezint la buzunar. nu neaparat sa-i arat in forma lor fizica, dar ma intrebau. si cred ca daca ar fi avut dubii, m-ar fi pus sa-i si arat. de cele mai multe ori am calatorit singura fara sotz...si probabil ca nu li se parea in regula ca una singura calatoreshte de capul ei...prin strainezia, chiar daca pe pasaport prezint ceva vise de pe vremea cand se iese cu vize in europa de vest, si nu numai de europa.
te pupic si nu te supara ac am intervenit.
pupilici
roxi foto
cherry22 spune:
Lavi, ce bine imi pare ca te aud din nou. Sa nu mai dispari asa mult timp, ca nu stiu de ce pot fi in stare. Imi doresc sa fie bb, dar imi este si teama in acelasi timp. O sa va anunte Sun diseara, daca eu nu am internet acasa, fir'ar sa fie, stateam si eu mai mult cu voi.
fata frumoasa
Roxanicea
Alynutza, si eu vreau sa se faca frumos, ca m-am saturat de vreme urata. Iti dai seama ce oribil e sa stai la curte si sa nu poti face un gratar afara din cauza timpului urat
SunSmile spune:
Scuza-ma Rox! Ai dreptate...sunt eu dusa de fericire! Eu ieseam cu pasaportul diplomatic...si nu aveam bilet dus-intors, pt ca nu se stia cat dureaza misiunea. Sorry ca induc in "oroare" fetele...ma intelegeti ca-s hapi, asa-i? Multumesc!
Pup la fete
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
cherry22 spune:
Lore, socrela ta are intr-adevar o mutra...de albastra. Pare a fi o scorpie.
Nu mai retin, tu locuiesti cu ea?
roxanicea spune:
stai linistita sunule! eu ...nu am diplomatic...si sunt un calator ca majoritatea. nu cred ca ai incurcat pe nimeni, stai linstita, smecherita ce esti tu! auzi la ea : pasaport diplomatic! misto tare !bravos!
weekend placut cine are zi scurta azi si ne mai palavragim mai tarziu celor care raman!
numai bine!!!!!!!
roxi foto