Clubul nurorilor (36)
Raspunsuri - Pagina 4
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Cherry azi sunt hapi...ma rog, mai mereu sunt eu asa! Am aflat ca prietenul meu pleaca pe 10 mai spre Germania(intamplator atunci e finala..o fi vreun semn?) si pe 15 daca totul decurge normal are operatia! Si sunt, pt prima data dupa cativa ani, impacata in ceea ce-l priveste. Ieri i-am depus si actele pt pasaport si marti o sa-l aiba! Doamne-Ajuta sa-i fie bine, bine, cat Universu' de bine!
In rest...am program de cumparaturi pt socrii...vreau sa le cumpar cadouri pt Paste si bunatatzi de papa! Apoi cu catelu afara, mai frec in urma alora bine-bine si maine cat o sa fim plecati vine femeia si face munca aia mai grea si mai consumatoare de timp!
Abia astept weekendul...sa stau si eu toata ziua bot in bot cu baietii mei cei mai iubiti de pe Terra!
Iar la job am treburi, dar am si viteza si le termin repede. K sa pot sta cu voi
Lavi....biciul scrie pe tine, serios!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Sun, sa dea DD ca prietenul tau sa se faca bine si tie sa-ti dea sanatate si o viata frumoasa, pentru ca meriti.
Corina
voicu_bebi spune:
Sun, ma bucur pt prietenul tau . ii doresc sanatate multa si sa se faca bine si tie tarie multa ca ai nevoie . gandeste pozitiv!!
ziua nuntii
impreuna spune:
cheery, sun eu va trimit la amandoua nr de tel, si vedeti voi care vreti/puteti sa ma anuntati:)
Sun sa dea DD ca prietenul tau sa se intoarca sanatos, cred ca asta-i cea mai mare bucurie pt voi.
Florina, Andreea mersi
Ref. la plecatul in strainatate (Grecia), daca isi ia bilet de avion de la o agentie - dus, poate ramane acolo? Dar atunci nu are nevoie de invitatie sau altceva? Mai trebuie aratat la vama aia 300 euro?
Am nevoie sa aflu azi ca e ceva urgent
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Flavia da' tu inca mai esti acasa? N-ai plecat? La ce ora plecati? Si mergeti prin Gheorgheni?
Andreea 23+
POZE
impreuna spune:
Da Andreea inca sunt acasa, dupa-masa pe la 5 plecam, cand vine colegu' de la servici.
Cred ca prin Gheorgheni mergem, sper sa fie bun drumul:)
Ma duc putin cu Sara la plimbare, apoi vinsa o culc sa am timp sa ma pregatesc.
SunSmile spune:
Fla...pleaca cc cu avionul? Sau cu autocarul? La avion ever never nu mi-au cerut banii...au intrebat, ok...puteam sa spun ca am 100 miiE...de fapt nu, ca n-ai voie! Nush ce sa-ti spun...poate la autocare se cer banii...si poate va avea probleme, DESI acum nu se mai cere voucherul de hotel..deci...
Si uituco..eu am nr tau de telefon, remember???
Pupi si multumesc fetele...mi-ati fost de folos ca v-ati gandit la mine!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Da Andreea inca sunt acasa, dupa-masa pe la 5 plecam, cand vine colegu' de la servici.
Cred ca prin Gheorgheni mergem, sper sa fie bun drumul:)
Ma duc putin cu Sara la plimbare, apoi vinsa o culc sa am timp sa ma pregatesc.
De la Reghin la gheorgheni e destul de nasol. sau cel putin era cand am fost noi ultima data. Unii zic ca au inceput sa repare.Acuma nu stiu ce sa zic. Sper sa aiba dreptate cei care mi-au zis. Dar au mai fost si probleme, ca in defileul Toplita-Deda au cazut ceva stanci. dar nu a fost ceva foarte grav.
Andreea 23+
POZE
lavinai spune:
ceau, fetele!!! aici sunt si io.....
sun, cherry, sunteti niste scumpe, ca de obicei!!!! pt voi!!!
Cherry, sa dea doamne doamne sa fie un bbic la tine in burticutza!! iti doresc asta din tot suletul meu!!!!! sper sa poti sa ne spui diseara un rezultat pozitiv!! Astept cu nerabdare!!! pupicuti!!!
n-am mai prea intrat ca nu am mai avut prea multe noutati!!! Toata ziua am stat in casa si am lenevit!!! dupa Pasti ma apuc si eu de proiectul de licentza (asta zic din martie.......)
maine este pomana de 6 saptamani pt socru, asa ca toata ziua voi fi pe la soacra (pana dupa masa). paote o sa am maine ce sa va pove, ami mult!!
Flavia, drum bun si distractie placuta!!
bebi, bine ai venit la noi in club!!
fetele asa imi este de dor de mami meu!!! si cand ma gandesc ca abia peste vreo 3 luni o vad..... sper sa vina pana la licentza mea, ca sa ma sustina!!!
cherry inca o data: TIN PUMNI LA FATA SA FIE CU OCHISORI!!!!! DOAMNE DAI!!!!
andreea, si eu imi doresc fata, cand o sa am un bb!!! eu deja m-am gandit la nume: Alexia, Yasmina sau Amalia!!! sau daca o sa fie baiat : Eduard Lucian (numele asta e batut in cuie!!!)
Fetele, va pup pe toate!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Alynutza spune:
Flavia, azi e ultima mea zi aici, de luni ma mut! De fapt, azi imi duc catrafusele, cam in 2 ore, 2 ore jumate, am zburat!
Cherry, sper sa se faca vreme buna si la bucaleshti si sa faceti gratare. Si noi am luat pastrav sa facem la gratar duminica. Ne-am luat si gratar din ala de se pune pe aragaz, dar nimic nu se compara cu ala "adevaratu" cu carbune, facut la aer.
Sun, tinem pumnii la prieten sa reusesca operatia!
Florina, da, dar tu macar ai tacut din gura, eu nu mai intelegeam nimic si-am dat cu bota-n balta sa vada fetele ce sunt...