Clubul nurorilor (36)
Raspunsuri - Pagina 8
SunSmile spune:
Iupiii! Asa feteleeee....Cherry tu m-ai molipsit, pt ca simt ca-mi vine nepotul(asa il consider pe BB tau, stiu io ca e in burtica)
Si-acum un <November Rain> pt feteeeeeeeeee...solo-ul de chiatara il fac cc cu o mega rigla!!!
Viata e asa frumoasa....
quote:
Originally posted by cherry22
Sunule, esti mortala, ce mai!
Si mie imi place rockareala de mor, . Acum ascult Pink Floyd-the wall. Super tare!
Fetelor, sa inceapa distractia, ca m-a molipsit Sun rau de tot
pup fetele
cherry
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
BraveGirl spune:
M-am intors si eu si ce vad ochii mei...ati pus-o de petrecere fara mine?Rusinica...
Eu bag acum ceva de mancare , strang putin prin casa si apoi am ora de masaj.Sper ca pana plecam in concediu sa fiu ca o
==========
Corina
Albumul meu
roxanicea spune:
ranjesc fasolele ca o dementa in fata monitorului....sunteti de mare angajament! sincer!
sa continue nebunia!
roxi foto
boeru spune:
Tot pentru Cherry dedicatie: Europe: The Final Countdown!!!!!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
M-am intors si eu si ce vad ochii mei...ati pus-o de petrecere fara mine?Rusinica...
Eu bag acum ceva de mancare , strang putin prin casa si apoi am ora de masaj.Sper ca pana plecam in concediu sa fiu ca o
==========
Corina
Albumul meu
corina!!!!!!!!! la cat esti de slabutza...ce-ti faci probleme?? ce sa fii pana la concediu..? ca asa esti de la natura bag de seama!
pupici
roxi foto
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
corina!!!!!!!!! la cat esti de slabutza...ce-ti faci probleme?? ce sa fii pana la concediu..? ca asa esti de la natura bag de seama!
pupici
roxi foto
Desi sunt slaba nu prea mai arat asa cum aratam acum cativa ani...si am zis ca e cazul sa fac ceva, ca daca las timpul sa treaca o sa fie si mai greu.Mai mult ma ambitioneaza sotul, ca eu sunt destul de multumita de cum arat, avand in vedere ca mananc toate prostiile din lume...
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Corinutzooo...sa nu mai slabesti, da? De mentinut da. Mai bine sa previi, decat sa combatzi, de acord. Dar nu exagera!!!
Si daca tot e petrecere (ca doar ii vineri si io ma pregatesc sa fiu matusica)...sa-i dam dedicatii lui Cherry...
Daca-ar avea sonor forumu...
De la mine pt Cherry si pt nurorici Led Zeppelin <Stairway to Heaven>...
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
roxanicea spune:
stelistelor, luatzi de aici:
banc:
Un fan oltean, un fan stelist si unul dinamovist fiind intr-o tara musulmana sunt prinsi band o sticla de Jack Daniels, sunt arestati si aruncati in inchisoare pana la stabilirea pedepsei. In fine vine ziua judecatii, sunt dusi in fata molahului care le arata bunavointa, condamnandu-i la doar 30 de lovituri de bici dupa care vor fi liberi sa plece. Ba mai mult, spre norocul lor, in ziua respectiva era o mare sarbatoare musulmana, asa ca molahul ii da fiecaruia voie sa ceara ceva inainte de a fi biciuiti.
Primul care urmeaza a fi biciuit este stelistul, care dupa ce se gandeste putin zice: "Legati-mi o perna in spate". I se leaga perna, dar nu rezista decat la primele 10 lovituri dupa care se rupe, asa ca tot trebuie sa sufere celelalte 20 lovituri inainte de a fi dus pe brate sangerand si plangand.
Urmatorul este dinamovistul, care zice: "legati-mi 2 perne in spate". Dar nici macar ! cele 2 perne nu pot sa reziste decat la 15 lovituri, trebuind sa le sufere ca si stelistul pe celelalte.
Ultimul care trebuia biciuit era fanul craiovean, dar inainte de a-si spune dorinta, molahul ii zice: "Esti fanul celei mai frumoase echipe din tara ta, cu cei mai loiali si pasionali suporteri, asa ca poti avea 2 dorinte!".
Auzind asta olteanul spune: "Multumesc pentru bunatatea pe care mi-o arati si drept recunostinta, vreau 100 de lovituri de bici in loc de cele 30."
"Nu numai ca esti un om de onoare esti si foarte curajos" ii spune molahul, privindu-l cu respect. "Daca 100 de lovituri sunt ceea ce doresti, atunci 100 de lovituri vor fi. Acum ai dreptul la cea de-a doua dorinta, deci care este?"
"Va rog legati-l pe dinamovist in spatele meu!"
corina ce metabolism meseriash ai! sa mananci prostioare si sa aratai asa?! offffffffff de ce nu sunt si eu???????
roxi foto
BraveGirl spune:
Sun-nu vreau sa slabesc. Doamne fereste....Vreau sa-mi tonific musculatura si sa am forme mai armonioase...
==========
Corina
Albumul meu
cherry22 spune:
Sunule, nu te superi daca va fi nepoata, nu? ca eu vreau o bebelina.
Boeru, pentru dedicatie.
Continuam ,da? Hai, restul fetelor, pe unde sunteti? Nu puteti lipsi la o asa petrecere, ca ne suparam tare
Fetelor, va place ramstein?
Let's party