Clubul nurorilor (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Dau si eu raportul: sunt la servici, am o lene...de ma doare (vorba cantecului) mai am si maine servici dup-aia cursuri si dup-aia pregateala de ziua mea offf o sa am multa treaba! O sa-l las pe al meu responsabil cu dereticatul prin casa (trebuie sa-i promit ceva!)ca sa termin maine ca Duminica nu vreau sa fac nimic.
Cherry iti tin pumnii sa fie BB!Eu zic ca e!
Flavia drum bun e frumos acolo noi am stat o data 3 saptamani la Lacul Rosu si al meu vroia sa cumparam pamant acolo, lol dar era la 600 de km! O sa-ti simtim lipsa.
Bebi bine ai venit in club!
Sun spor la treaba azi! Cum poti sa zici mey ca esti babeta?
Alynutza stai linistita ca nici eu nu m-am prins din prima care e treaba cu ingalbeneala, m-am apucat sa mai citesc o data din urma! Si radeam singura dup-aia ca crezusem ca s-a intamplat ceva cu Andreea!
Raza vreau si eu o matusa ca a ta!

Pupici si revin!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Fetelor, la Cluj a iesit soarele ! Si eu ma batzai pe scaun de parca as avea un ardei iute in ...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata fetili..doamne ce lenesa sunt.Nu reusesc sa ma trezesc mai devreme de 9.30-10.Si mai lenevim in pat cam jumatate de ora...
Azi ma duc la sala si poate diseara adorm si eu la o ora decenta ca sa ma pot trezi maine dimineata pe la 8.30-9.
Pupici

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fla daca isi ia bilet de avion doar dus se poate! Dar nu stiu daca agentiile ofera asa!Insa nu trebuie sa depaseasca o perioada de n zile(nu stiu, parca 90)! Daca vrei te pot suna eu. Daca nu, da-i nr lui Cherry sa-ti trimita sms. Cum vrei tu!
Pupi si distractie maxima!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Corina, ce-as dormi si eu pana la 10.00, dar nu pot, job-ul asta

Sunule, azi ce mai faci, tot in priza esti?

Alynutza, la bucale nu este soare si incepe wk, vrem sa facem gratare, ca duminica e ziua sorelei mele. Sper sa se indure vremea de noi

Lavi, te dam la disparuti, punem politia pe urma ta, unde esti??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by 22

cat timp ai tinut disociatul? Ai reusit sa slabesti cat ai vrut?ravi]

Am tinut 2 ture a cate 9 zile, iar dupa 11 zile aveam 5 kg date jos; dupa, am stagnat. Acum mananc de toate, fara paine, in cantitati mai mici si n-am pus un gram! Dar dupa Pasti vreau sa mai tin o tura... dak va mai fi cazul, k a inceput stresul nuntii... da' eu-l tin!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Razuca, felicitari pentru kg in minus! Si eu zic mereu ca ma apuc de regim, dar niciodata nu ma tin de cuvant. Nu sunt nici mancacioasa, nici prea pofticioasa, pur si simplu nu ma pot mobiliza pentru un regim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cherry azi sunt hapi...ma rog, mai mereu sunt eu asa! Am aflat ca prietenul meu pleaca pe 10 mai spre Germania(intamplator atunci e finala..o fi vreun semn?) si pe 15 daca totul decurge normal are operatia! Si sunt, pt prima data dupa cativa ani, impacata in ceea ce-l priveste. Ieri i-am depus si actele pt pasaport si marti o sa-l aiba! Doamne-Ajuta sa-i fie bine, bine, cat Universu' de bine!
In rest...am program de cumparaturi pt socrii...vreau sa le cumpar cadouri pt Paste si bunatatzi de papa! Apoi cu catelu afara, mai frec in urma alora bine-bine si maine cat o sa fim plecati vine femeia si face munca aia mai grea si mai consumatoare de timp!
Abia astept weekendul...sa stau si eu toata ziua bot in bot cu baietii mei cei mai iubiti de pe Terra!
Iar la job am treburi, dar am si viteza si le termin repede. K sa pot sta cu voi
Lavi....biciul scrie pe tine, serios!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele,socrela mea chiar este o femeie buna. e bine totusi ca nu am cunoscut cuvantul "soacra" chiar nici nu am simtit,poate o sa vad eu daca se schimba dupa nunta sper sa fie la fel cum e si acum. ce sa zic de cand sunt cu al meu iubit si viitor sot chiar m-a tratat respectuos nu m-a jignit vreodata si chiar ma bucur ca ma inteleg bine cu ea. ea e cu telenovelele ei si eu chiar nu am treaba in rest.
e bine ca ne ajuta cu pregatirile la fel si socrul,se implica mult in nunta mai ales ca no ne mutam si suntem in reparatii cu apartamentul si ne ajuta si ei cum pot. ce mai nu am nici un fel de problema cu ea,dar mai bine sa nu o laud atata ca cine stie cum se schimba roata nu? asa ca stau bine.

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, eu in 15 minute fug la sala...asa ca va rog cain lipsa mea sa nu scrieti prea mult ca sa nu raman in urma..

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Andreea mergem cu masina (cu mai multe de fapt) si stam la o cabana aproape de lac, a unei cunostinte. Sper sa o mai gasim, ca am mai fost o singura data acolo. Zici ca avem sanse sa ne dam cu sania?:)

Am vb cu un coleg de facultate care are si el cabana acolo si mi-a zis ca acuma sunt cam 10-15 grade. Nici o sansa sa te dai cu sania. Dar zicea ca mai apare cate un nesimtit de vant care isi face de cap.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput