Clubul nurorilor (36)
Raspunsuri - Pagina 2
cherry22 spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot pentru sustinere. Toate meritati
Nu mai am rabdare pana diseara. Abia astept.
Razuca, cat timp ai tinut disociatul? Ai reusit sa slabesti cat ai vrut?
Sun, sa dea DD sa fie .
Bebi, bine ai venit printre noi! Hai, povesteste-ne despre socrela si despre tine!
Andreea, multi, sper sa o iau pe urmele tale, sa fiu
Alynutza spune:
mii de scuze... asta e, daca sunt "junioara" si ma mai si roade curiozitatea pe deasupra... Cum se tot vorbea de burtici si evident ca eu numai la stelutze nu m-am gandit...
bebi, bine ai venit in clubul nurorilor! Ma bucur ca mai vine cineva cu soacra "rosie".
SunSmile spune:
Mai fetelor...eu o tot vad pe Andora la "mamici casnice", dar pe la noi nu mai vine deloc! Si-mi pare rau!
Bun venit Bebi...ce bine ca mai marim lista roshie! Succes la pregatiri!
Alina nu-i bai copile! Numai ca ne-ai distrat...Pup...aaa, vezi ca luni asteptam de baut!
Fla mai esti?
Dana ai plecat la mama?
Cami...te asteptam aici la capitolul nou!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Lore1980 spune:
'neata, fetelor!!!
cherry, iti tin si eu pumnii sa fie dorit... cred ca este pozitiv daca se vad 2 liniute, chiar daca a doua se vede mai slab...
bine ai venit bebi... si eu sunt noua pe aici, dar sa stii ca sunt dependenta de acest forum... citesc cu sufletul la gura ce scriu fetele...
ma bucur ca soacra ta este rosie... din pacate a mea e albastra, asta dupa ce pana la nunta am fost ferm convinsa ca e rosie... dar nu vreau sa te sperii... asta nu inseamna ca toate sunt la fel ca a mea...
apropos de soacre, am pus si eu poze in albumul soacrelor de miss...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
cat timp ai tinut disociatul? Ai reusit sa slabesti cat ai vrut?ravi]
Am tinut 2 ture a cate 9 zile, iar dupa 11 zile aveam 5 kg date jos; dupa, am stagnat. Acum mananc de toate, fara paine, in cantitati mai mici si n-am pus un gram! Dar dupa Pasti vreau sa mai tin o tura... dak va mai fi cazul, k a inceput stresul nuntii... da' eu-l tin!
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Lore1980
din pacate a mea e albastra, asta dupa ce pana la nunta am fost ferm convinsa ca e rosie...
Si a mea a fost buna pana i-am zis k vrem sa facem cun civila... de-atunci, e neagra-n ceru' gurii! bebi, bine ai venit si aici!
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
impreuna spune:
Mai sunt inca prin zona :)
Bun venit voicu_bebi, sa-ti traiasca soacra. Te trec pe lista rosie, ca merita daca e femeie buna. Felicitari pt nunta, mai avem aici viitoare mirese, asa ca ai nimerit tocmai bine printre noi, chiar daca inca nu ai soacra cu acte :) Te mai asteptam la povesti.
Si eu vreau sa aflu rezultatul cherry, cine-si face pomana si cu mine diseara?:)))
Mie tocmai mi-au venit musafirii azi, asa ca tre sa-i car dupa mine si imi e o groaza Noroc ca nu ma simt rau, sa am probleme din astea, da totusi e incomod:(((
Andreea mergem cu masina (cu mai multe de fapt) si stam la o cabana aproape de lac, a unei cunostinte. Sper sa o mai gasim, ca am mai fost o singura data acolo. Zici ca avem sanse sa ne dam cu sania?:)
Cami nu mergem cu Sara, toti ne lasam pruncii acasa, e o escapada doar pt astia batrani :)))
Lore tu esti in vre-o poza? Scrie si tu denumirile, sa fim sigure care e soacra-ta :)
Alynutza cand te muti la job? Poate ai scris da eu n-am apucat inca sa citesc tot
Am o intrebare importanta si arzatoare: daca cineva merge in strainatate in excursie (sejur) cu o agentie de turism, poate sa ramana si dupa ce s-a terminat excursia daca are la cine?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Fetelor, la Cluj a iesit soarele ! Si eu ma batzai pe scaun de parca as avea un ardei iute in ...
cherry22 spune:
Fla, tu nu mai poti intra pe DC cat esti acolo, nu? iti pot trimite sms pe telefon, daca vrei. Sun va anunta fetele, ca eu nu am internet acasa si pe tine te pot anunat eu. Cum vrei tu.
Nu mai am chef de nimic, vreau sa treaca ziua si sa aflu rezultatul. Bine ca nu am prea multa treaba la job, ca cine stie ce prostii as face, la cat sunt de