Clubul nurorilor (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alooooooooooooooooooooooo
ati obosit de la atata chef si ati plecat???????????

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt....acum ma duc sa

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eeeeeeeeee
si eu am prestat Corinutzo, am bagat 2 masini si am mai spalat si geamuri, etc.... maine continuarea. Sper sa termin. Oricum nu ma controleaza soacra, asa ca..........

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

A-nebunit lupu' frate. Ce ati patit? Pe langa faptul ca nu va mai opriti din scris, mai si chefuiti. Uite la ele. Nu sunteti normale. Radea si iubi de mama focului

Cherry cum e cu bb? Nu-i asa ca e bb acolo? Sau inca n-ai aflat rezultatul Hai nu ne mai tine in tensiune. Eu cel putin, abia astept sa imi spui ca e pozitiv.
Nadia bafta si tie la facut bb

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetelor...dupa petrecerea de azi..am o misiune ingrata!
Cherry nu este insarcinata! DAR eu o iubesc mult de tot si stiu ca-si va ridica fruntea si va incerca in continuare! Nu a venit din prima, nu-i nimic, Cherruca! Va veni luna viitoare! Cu speranta in suflet, cu privirea spre Cer si cu mult curaj, veti reusi! Te pup si iti multumesc....ca esti asa cum esti!
Nadia eu tin pumnii si sufletul "in priza"! O sa ma rog si pentru tine, sa poti avea BBle mult dorit! Mult curaj, scumpa si nu uita niciodata ca DD face lucrurile in stilul Lui! Ai incredere si curaj, vei fi si tu mamica!

Va pup...revin

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Ma tot uitam sa vad daca sunt vesti despre Cherry....speram sa fie bb.Cherryfii tare! O sa vezi ca o sa vina si bb.Noi iti tinem pumnii.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

AAAA..am uitat, Nadia sa-mi pui poze cand infloresc lacramioarele! Sunt preferatele inimii mele! La noi au aparut, era 50 mii buchetelul, dar erau foarte desfacute....si mi-a fost ca pana acasa nu-mi rezista!
Multumesc cc ca te gandesti la mine!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Mie mi-a adus azi iubi un buchet mare de lalele...si mie imi place sa am tot timpul flori in casa...si sunt inebunita dupa florile de primavara.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Cherry, fii tare, sintem alaturi de tine. Nu-ti pierde speranta, luna viitoare va fi sigur cu ochisori.
Sun, ma bucur f mult ptr prietenul tau si ma rog sa reuseasca operatia. Multa sanatate si tie putere ptr ajutor.
Bebi, bine ai venit.
la toate fetele,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Cherry nu a fost sa fie acum, poate luna viitoare, sau saptamana viitoare... Hai nu mai fii suparici ca nu e voie. fata sa treaca supararea. Dar ti-au venit uratii? Sau numai ce au spus cei de la laborator. Acolo ai facut test de sange? Sau de urina? Si eu am facut test de urina si la spital si mi-a iesit negativ. Si la cateva zile s-au inrosit liniutele. Eu spun ca daca nu ti-au venit uratii, mai sunt sanse sa fie bb.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput