Clubul nurorilor (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

inca o reluare pt "ma iubeste femeile"

Mergi la inceput

si sarbatori fericite pt cele care sunt catolice

Mergi la inceput

sunt si eu pe aici. incerc sa mai citesc cate ceva ca sa recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Florina pai nici eu nu ma omor, ca doar facem curatenie in fiecare saptamana, nu!!!!!!!!!! trebuie sa spal geamurile, mai am putin dar timp am. si cum nu am bb sunt mai linistita decat tine. cat despre pregatir...............anul asta am scapat: azi am luat ceva prajituri si m-am sarbatorit cu colegii la birou iar duminica pregateste mama tot, vrea sa-si alinte copii, ad pe mine, pe sotul meu si pe fratele meu (pe ei ii cheama Florin).

hai ca mai plec la treaba, dar revin

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, mai stau putin si sparg usa, deci, pentru toate floricelele si toti floriceii lor, LA MULTI ANI!, iar pentru cele care sarbatoresc wk asta pastele catolic, le doresc SARBATORI FERICITE, LUMINA IN SUFLET, DORINTE IMPLINITE SI MULTA SANATATE, CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!
Distractie frumoasa in wk!

va pup pe toate si...sa-mi tineti pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Operatia am facut-o in Canada si ete asa, ca nu stiu exact ce a scos si ce a lasat; adica nu avea nici un motiv sa scoata ovarul, trompa, iar nu avea motiv sa o scoata toata, doar sa taie ce era rau si apoi sa 'lipeasca' ce a ramas. Mie asa mi-a spus dupa operatie, ca a taiat ce a fost rau si apoi a reatasat-o; Dr-itza care a venit dimineata urmatoare la vizita, mi-a spus ca asa scrie si in raport, ca a scus doar o portiune a trompei, cea cu probleme. Nu stiu! O sa fac eu un control curand si o sa va spun ce si cum.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cherryyyy sa nu ne ti pe jar
asteptam vesti

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Fetitzelor eu o intind acasa in 15 minutzele!!!
Nadia sper din tot sufletul sa fie bine pentru tine! Tine-ne la curent cu vestile, neaparat trebuie facut un control la alt dr.
Fla cred ca e pe drum acum!
Cherry incerc sa intru si de acasa sa vad cu ochiul meu ce vesti ai!?
marina facem si noi ce putem ca doar nu suntem robotzei (eu sunt fantoma ca asa zice Raducu meu!) Asa ca o sa ma misc ca o fantoma prin casa.
Paste Fericit pentru cei care sarbatoresc Pastele Catolic!
clau ai o groaza de citit mama ca eu de cand am revenit in randul vostru trebuie sa stau cu DC-ul deschis ca sa nu pierd firu'
bebi nici eu n-am reimstein ca tare mi-ar place poate ne da si noua Sun!
Hai ca mai intru o data pana plec! Pup la fete!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

fetele, degeaba sunt eu si incerc sa .v-am pierdut.trebuie sa o intind acasa .am de facut pregatiri pentru
va pup fetele si ne mai auzim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cherry-sa ne anunti si pe noi ...eu tin pumni.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput