Clubul nurorilor (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Sun, multumesc ptr. mesaj. Si tuturor!
Cat priveste lacramioarele, stai linistita, iubita, ca nu te-am uitat. Pun poze, de cum infloresc. Acum am 14 fire de ;acramioare, dar la anu'... sa mi te tzii de cate voi avea.MMMMMMM, abia astept; ca la fel a fost cu lalelele. acum 2 ani am avut 2, anul trecut am mai cumparat inca 2+ce au mai aparut si anul asta... sotul a zis ca-mi ia papuci de lemn (ca la olandezi).

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Cherry, iubita, imi pare tare rau. Stii ca eu te inteleg perfect. Dar, hai, capul sus si la treaba

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cherry a facut test de sange, Andreiule! Si nu, nu i-au venit uratii...inca! Ce nu-mi pot explica e ca eu CHIAR am simtit ca va fi BB acolo. Si nu prea ma insel! Anyway...suntem toate cu sufletul langa tine, iubita!

quote:
Originally posted by a.cicel

Cherry nu a fost sa fie acum, poate luna viitoare, sau saptamana viitoare... Hai nu mai fii suparici ca nu e voie. fata sa treaca supararea. Dar ti-au venit uratii? Sau numai ce au spus cei de la laborator. Acolo ai facut test de sange? Sau de urina? Si eu am facut test de urina si la spital si mi-a iesit negativ. Si la cateva zile s-au inrosit liniutele. Eu spun ca daca nu ti-au venit uratii, mai sunt sanse sa fie bb.

Andreea 23+
POZE

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Him multumesc frumos! La voi e Vinerea Mare azi, nu? Nu ma pricep, dar banuiesc ca astea sunt oarecum la fel! Sarbatori fericite inca o data! Asteptam poze cu bunatatile!
Nadia
Fetelor....cine stie sa deschida capitol nou??? Ca pana duminica seara mai scriem 5 pagini...oups...Fla, Fanna si Cherry nu-s....

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cherry,capul sus!
Pana nu iti vin rusii nu-i totul pierdut.Si chiar daca vin rusii ,nu-i nimic,va veni si ziua in care vei ramane insarcinata.

Sunule,eu la capitole noi nu ma bag.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am intrat sa va urez noapte buna!
Ne auzim maine

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Neata....sau buna ziua!
Aloooooooooo....ce-i cu linistea asta??? Io am fost la "sala de bataie"...acush stau cu baietii la cafele, laptice si altele si apoi decolam spre socrii la gratare!
Voi? Ce faceti azi?
Florinutza in seara asta te apuci de bunataturile alea??? Sa-mi arunci si mie niste ciupercute cu usturoi si maioneza! Pup la fata sarbatorita!
Pup si la Andreutza roz...care si ea e sarbatorita maine!
Hai...va astept!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Sunule am ajuns si eu.... am cautat cu disperare sa vad ce ne spui de Cherry- iubita imi pare rau canu a fost sa fie luna asta. Fir-ar ei sa rie de rusi ca si mie mi-au dat emotii. Eeeeeeeeee dar si cand o sa fim toate gravidoaseeee

Eu o sa merg maine la gratar. Azi mai prestez ceva munca in folosul comunitatii , spalat geamuri.... diseara iesim cu prietenii, maine alta petrecere........... ce frumos. Iar o sa fiu luni adormita, si iar am instanta.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata la nurori!
Fetele,v-ati trezit si n-a dat nimeni o cafea.Of!
Hai ca ma tarasc sa-mi fac singura.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dana imi pare rau dar eu nu beau cafea

cu o merge???
te-am mai trezit???

marina

pozici

Mergi la inceput