Bebelusi de iulie-august 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Am uitat sa va spun: luni fata mea a zis ma-maaa, iar joi ta-ta, intre doua inghitituri de suc de mere...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Caterina, pupam dulce puiuta ALEXIA pentru bucuria facuta !!!!

La mai multe cuvintele !!!!!!!!!!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Noi ne pregatim sa mergem la munte.
Nu e nu stiu ce vreme dar ne pregatim de 3 saptamani, inauntru in cabana e cald, o sa fie bine.
Tatal meu s-a dus sa faca caldura pana ajungem.
Pana nu plec urez sanatate la bebelusii bolnaviori, si
La multi ani1 la cei aniversati!

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Brianamica, multumim... Sanatate multa Anei!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

red]Svety[/red]

quote:
ceaiurile de la Hipp nu au zahar?

Ba da, daca te uiti pe cutiile de cereale majoritatea au zahar. Cele de la opt luni, mai ales. Eu ma feresc sa-i dau miere. Si ma gandesc (sau imi doresc) ca respectivul zahar din produsele cumparate (ceai, cereale) sa fie tratat corespunzator. Zic si eu! Ceai hipp i-am dat de la sapte luni.
Si in general pana la sapte luni nu i-am dat nimic de capul meu, numai ce a spus doctorul. Nici macar sa guste. Dupa sapte luni i-am dat de capul meu Branza de vaci din comert (ambalata individual ca ma gandesc cea varsata sa nu o amestece la magazin cea prospata cu una mai veche)ca branzica de casa facuta din lapte praf nu i-a placut niciodata., "branzica de casa" asa-i zice si nu e sarata de loc, cascaval, branza topita cu smantana, masline negre dulci. I-am spus doctorului ce-i dau in plus fata de ce mi-a recomandat el si nu a avut obiectii.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna Fetele

Hai ca eu azi sunt pusa pe gatit.I-am facut supa de loboda, dar i-am pus si cateva picaturi de lamaie ,sper sa-i placa.
Si fiindca mai aveam loboda, i-am facut sufleu la cuptor.Sa vedem care ii place..
Loboda,cu o buc de praz , sfecla rosie, branza, unt si pui.Si am unsa deasupra cu iaurt.E la cuptor..e asa de buna.Si cand o scot toc marut niste patrunjel.Sper s-o atraga.
DAca nu papa pana luni peste 100 de gr,facem analize.Nu ma intereseaza sa manance 200 de gr la o masa, ca nu vreau copil obez, dar nici 50 cat mananca ea cateodata nu e ok , si la distante mari de timp.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai ca am pus si leustean in supa.Are miros de ciorbita acum...numai ca nu-i acra.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetelor!!!!

LA MULTI ANI BEBICILOR NAZDRAVANI!!!!

Brianamica - iti tin pumnii sa-i fie bine puiului, sa se faca bine si sa te bucure in continuare.Pupa mama poponeata injectata!!!

Andreea - la fel, capu' sus ca o sa fie bine!!!

Suntem alaturi de voi si ne rugam sa treceti cat mai usor prin aceste incercari !

Mergi la inceput

Simona - imi pare tare rau ca treci prin asemenea momente, nu sunt in stare sa dau nici un sfatin domeniu....e trist ca se intampla asemenea lucruri in momente cand e nevoie de atata sustinere si unitate intre parteneri.

Si eu am crescut intr-un mediu familian destul de tensionat si, de multe ori, o invinuiam pe mama ca n-a fost in stare sa ia o decizie atunci cand trebuia.
Ne-am fi format altfel daca traiam mai "relaxat".
Urmarile le simt si astazi cand urasc si ma panichez de cate ori aud pe cineva certandu-se....

Sa dea D-zeu sa iei decizia corecta si sa aveti o viata frumoasa!!!!

Mergi la inceput

[brown]Anis - esti pasiunea intruchipata pt copilul tau. F emotionanta povestirea ta ( despre testele de sarcina)...te admir ca ai atata putere si energie..

Si tu si Simona explodati de bunatate, pasiune si daruire...

Nu vreau sa se simta ofensate celelalte fete...dar voi doua sunteti chiar patimase, mame leoaice, de-a dreptul ....pupici dulci si sa ramaneti asa toata viata [/brown]

Mergi la inceput