Bebelusi de iulie-august 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
Dianami spune:
La multe luni, EDUARD-ILIE! (joker)
La multe luni, ALEXANDRU! (Tia)
La multe luni, ANDREI! (laura-s)
La multe luni, MIHAI! (geaninaelena)
Sa cresteti mari si sanatosi!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
starchi spune:
Si sa va povestim si despre noi....
Matei are deja 6 dintisori, bbdeiulie...ne-am incurcat un pic in date si ti le-am trimis eronat , ce sa fac..daca au aparut cate 2 odata
Iar mamica lui a mai slabit 3 kg si a intrat (cam cu incaltatorul, e drept) in perechile de pantaloni din vremurile de demult
Matei a inceput sa faca primii pasi prin patutz, din cand in cand da drumul la cate o manutza sa vada daca poate fara....tzopaie de mama focului si rade in hohote cand aude cuvantul "partz"
Spune mama (fara sa stie ca eu sunt mama), baba, papa, crli (sau ceva de genul asta) si n-a ajuns nicodata la finalul cuvantului tata.Spune numai "ta" ...
A descoperit cainii, ii alerga cu premergatorul prin curte (nu dati cu pietre, eu il mai pun cateva minute in el) si are o placere enorma sa ii traga de urechi, nas si par.Ca saracii catei, pleaca cu coada intre picioare dupa atata jumuleala...iar mami sta cu servetele cu spirt in dinti, sa nu cumva sa bage puiu mainile in gura cu atatia microbi.
Cam atat, in rest ...obinuitele ne-dormiri din cauza dintilor cu rontaielile si ciupiturile de rigoare.
Pupici la toate si va citesc cu drag.
Dianami spune:
Salutare tuturor!
Sa va spun si eu ce mai face Iulia : ieri mi-a refuzat prima oara ceva de papa , am facut cartofi la cuptor cu usturoi, pt. noi, si i-am dat si ei...s-a strambat in ultimul hal...nu a vrut...deci superbebelusa refuza usturoiul .
Iar azi i-am dat un morcov intreg, roade la el cu o placere......isi ascute dintii pe el .
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
anis spune:
Hahahahah Diana....eu tocmai puneam poze cu Ingrid cu morcovul
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
hristina spune:
Nici Tudor nu spune mama. Ma tot chinui eu sa ii repet mamamamamamama, si el rade de parca i-as spune un banc. Dar atat.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
[/quote]
Si Victoria face la fel! Si continua: ta-ta; ta-ta!!!!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
quote:
Originally posted by caterina71
Am uitat sa va spun: luni fata mea a zis ma-maaa, iar joi ta-ta, intre doua inghitituri de suc de mere...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Ce copil exemplar! Sa nu supere pe nimeni! Bravo!
La cat mai multe cuvinte frumoase si duioase! ca si parintii au nevoie de afectiunea copiilor!
hristina spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Salutare tuturor!
Sa va spun si eu ce mai face Iulia : ieri mi-a refuzat prima oara ceva de papa , am facut cartofi la cuptor cu usturoi, pt. noi, si i-am dat si ei...s-a strambat in ultimul hal...nu a vrut...deci superbebelusa refuza usturoiul .
Iar azi i-am dat un morcov intreg, roade la el cu o placere......isi ascute dintii pe el .
Superbebelusa iepuras- mancacios, a refuzat mancarica? Greseala! Nu se poate!
O pupam si ii uram sa-i placa si usturoiul ca e sanatos!
I-am dat si eu Victoriei niste pestic cu mujdei odata, iar alta data, niste pui. Chipurile i-a placut! Am sa repet figura duminica, caci o sa fac peste!
hristina spune:
La multe luni: EDUARD-ILIE, ALEXANDRU, ANDREI, MIHAI!
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Albinutzza spune:
sarbatoritzilor zilei sa fie sanatosi si papaciosi
Diana, oare cum de s-a intamplat? Avea intalnire cu Mario si nu vroia fata sa miroasa
Svety, super faza cu "partz" Si Luca il alearga pe caine, tot la fel cu premergatorul, si ala numa cand il vede dispare se ascude, si noi ii psunem Dennis The Mannis si la fel stau si eu cu servetelele, ca n-am ce face, cainele a venit inaintea naostra in casa
Anis, ti-am furat si eu retetele, o sa incerc si eu sa vedem daca-i place
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
brianamica spune:
Anis, sa stii ca am furat si eu ideea cu loboda...
Sper sa nu ne ceri drepturi de autor
Eu tot sper ca azi la chirurgie o sa ne lase tanti aia in pace, si vreau sa ii faca mami o surpriza culinara puiutei mele cele incercate !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete