Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi si noi vrem sa ne vindem apartamentul. Cat ati luat pe el? Cu banu' jos, nu?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

MULTUMIM PENTRU URARI.Va pupicim mult de tot

MADDY Special "La Multi Ani" pentru Bianca(Maddy77)
Imi pare rau ca "face figuri"....
Am primit mailul,poate ne vedem sambata in Moghioros daca nu sigur ne auzim la telefon

Azi vine dr cu vaccin.............

Va pup ma grabesc sa ma duc acasa.......

Sper ca in scurt timp sa ne mutam la noi acasa si sa stau mai mult la taclale cu voi caci printesa mea e fff cuminte si linistita si am timp berechet..........

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor: Karol Anita,Teodora Sara, David,Andrei!

irina, te astept sa te mai auto-inviti. Pina la urma gasim noi o zi buna pentru amindoua. Abia astept sa ridem de Miruna si de Vladut.
Ramona, si eu m-am gindit de unde o fi luat Miruna puiul de raceala, dar noi o plimbam zilnic: ba cora, ba metro, ba selgros. Noua ne-a trecut imediat, practic nu a fost raceala serioasa. Sper ca Maria sa se faca bine mai repede.
Mie mi-a zis cineva ca raceala nu se ia (se ia gripa, si alte chestii, produse de virusi, dar raceala nu are virus). Dr Alina, e adevarat?
codruta, acelasi tip de apartament in 2 cartiere diferite din bucuresti au o diferenta de pret de peste 50.000 euro (ex. Militari vs Vitanul Nou, apt 4 camere 100 mp).
Flavia, veronica (hildegard) e asistenta.

Daca nu mai apar pe aici, sa stiti ca nu am emigrat, nu m-am imbolnavit, ci doar nu vreau sa ma apuc de fumat. Oi fi avind eu vointa, dar nu sint chiar de beton armat sa rezist la infinit la fumul de tigara de aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza fete frumoase!!!
Eu n-am avut ieri net asa ca acum sunt in urma cu aproape 3 capitole! Si acum plec in excursie 2 zile cu musafirii nostri- pe Ana o las acasa cu soacra mea pentru prima data!!! - asa ca probabil duminica seara voi fi in urma cu 5 capitole!!!
Las ca le citesc eu!
Va doresc un week-end super frumos cu soare mult si plimbari!!!
Si LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR NASCUTI IN ACEST WEEK-END SI TUTUROR FLORILOR!!!
Jadi, sa-ti traiasca sotul!!!
Va pup pe toate!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna dimineatza!!
la multi ani sarbatoritilor zilei!!
zilele astea nu am avut timp sa intru pe dc din cauza nuntii de maine.am fost la croitorie,mi-am facut rochie....
despre ege pot sa zic ca am alintat-o prea mult si acum mi se urca-n cap.cand ma vede incepe sa planga si sa intinda bratele spre mine,iar dupa ce o iau in brate arunca un zambet din ala smecher
noaptea se maraie pana o iau din patutz si o pun langa mine .bineinteles cu tzitza in gura
la recomandarea medicului,ultima masa e de cereale(orez cu roscove).aseara la 22 a ras 120ml de cereale si plangea ca mai vrea si i-am completat cu tzitzi.
nu stiu ,ma gandesc cu groaza la seara de maine.sper sa stea cuminte sa nu vin din ora-n ora acasa.o sa o las cu o verisoara de a mea si poate ramane si mama.ca ea are nevoie de mai multi oameni pe langa ea.
ieri i-am dat sa manance dimineatza,piure de pere,la pranz supa de spanac cu piept de pui si cu radacinoase si vreau sa va zic ca nu ma asteptam sa-i placa asa de mult.i le-am mixat pe toate si arata asa de urat avea o culoare verde de.....
acum vreau sa-i dau banana cu para.
v-am pupat.va doresc un wee linistit iar tuturor floriilor le doresc la multi ani,sa traiti cu numele!!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata mamici cu bebici !

Multumim ptr laude.
Eu sunt cam chiauna, Anca a avut program de noapte.
Sigur se upgradeaza la ceva: ori la versiunea cu dinti, ori la versiunea virusata (racita).

Sper sa nu va scriu povesti din ciclul 'fratii impart totul, inclusiv virusii'.

Victor in schimb e mai bine, e la gradinita ca sa ia vacanta.

Antonia, pilaful meu e tot ca al lui Gabi si ca al tau: e tot fara ardei si patrnjel, ca nu m-am gandit sa pun
Si pe noi ne-ar interesa tot varianta cu apartamentul sau 'family room'.

Oricum, inca nu ne-am stabilit concediile.Si banii care ii avem, ii dam avans la masina.

Ramona, eu m-am intors la serviciu in ianuarie si am luat in martie 6 mil, si acum in aprilie inca 3.
Vezi ca pe hartiile de la posta scrie ptr ce luni era stimulentul respectiv.
Cred ca tu i-ai bulversat pe astia: ai depus in ianuarie actele ptr februarie si ptr ei este prea mult sa proceseze 2 momente de timp.

Si eu ii dau Ancai sa se joace cu tot felul de chestii: s-a jucat cu un ditamai castravetele cu care batea in podea.
Apoi, sa vezi ce lupta e pe ea cu frati-sau pe ofertele care vin in posta : trag amandoi de aceeasi foaie. Nu se lasa niciunul pana nu le inmultesc.
Si e tare mancacioasa: cum vede ceva de mancare, incep sa ii luceasca ochii. E mortala.

A, si ieri cand am ajuns acasa, m-a vazut cand am intrat pe usa.
Nu va spun ce bucurie a fost pe ea, nu stia cum sa zboare mai repede in bratele mele.

PS: Azi vreau sa trag o fuga la TCM de pe Stefan cel Mare, sa fac praf stimulentul. Pai, daca m-au stimulat.

Lista noastra de la inceputul capitolelor e super ok asa, in cealalta iti prinzi urchile.

noi avem 2 medici ptr copii: unul pe medicina traditionala si unul homeopat. Ca sa avem backup.

O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Dadada, si eu la fel ... la fumat ma refer si la fumul care pluteste pe-aici de la viciatele astea mici
Mifloricico, pai drum bun atunci si sa fie la fel de vesela Ana cand te intorci! Si soacra . Deci am sanse sa ma intalnesc cu ea? S-o spionez? Hihi

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da' chiar e fum rau de tot pe aici .

Of ce vreme..la voi e tot asa innourat de parca in 2 minute va incepe ploaia?

Codruta pentru mine au devenit de cateva luni o enigma copiii care dorm mai mult de 3 ore continuu pe timp de noapte.

Cred ca voi cumpara si eu chilotei ca si eu l-am gasit ud cateva nopti si chiar si ziua.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Mama nu mai vad pagina de fum! Revin cand se risipeste

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ca veni vorba de jucarii,ege aseara se distra tare de tot cu o darbuka,sticla de plastic,jaluzele de pastic si te mai miri ce.
despre fumat pot sa zic ca am incercat si eu candva si m-a luat o ametzeala de am zic ca nu mai pun niciodata tigara-n gura.

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput